Evliyim 1 senedir kocam 35 yaşında işyerinden bir kızla 20 li yaşlarda görüntülü konuştuklarını şahit oldum cinsel olarak gösteriyorlardı birbirlerine kıza arkandayım hisset bişeyler diyordu beni uyuyor sanıyor sadece cinsel anlamda olduğunu söyledi duygusal hissetmediğini söyledi kıza karşı maffoldum bennnnnn napıcam cinsel anlamda şimdi aklında hep bu kızmı olucak beni beğenmiyormu cıldırıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Oncelikle kendinizi yetersiz hissetmeyin
esiniz sizinle daha önce herhangi bir konu hakkında rahatsızlığını dile getirdi mi ya da hissettiniz mi onu düşünün.. Eger böyle bir sey olmadıysa aranizda onu kıracak sizden uzaklaşmasına neden olacak bir konuşma geçti mi? Siz mi uzaklastiniz? Vs.
Bunları düşündükten ve tarttiktan sonra eşinizi karşınıza alin karsilikli konusun..
Her insan hata yapar duygusal boşluk anında bazen arkadaşlıkların sınırı oyle kolayca bozuluyor ki.. kadin ya da erkekten biri sınırı kaldırdığında hos olmayan şeyler oluyor.. doğru mu tabii ki degil..
Iste o yüzden kadin ve erkek arkadaşlığının samimi olacağına inanmıyorum..
Çocuğunuz yoksa eşinizle konuştuktan sonra makul bir açıklama alamazsanız, uzmandan yardım alarak ya da evli guzel ilişkisi olan aile büyüklerinden fikir alarak bir sonuca karar kilarsiniz.
Cocuk varsa bu mevzu 10 tekrar başa dönerek düşünülüp anı karar verilmemeli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu senin yanından bile yapması çok saçma eğer ihtiyacı varsa zaten sen varsın gelsin yapsın niye elalemin kızlarıyla sanal yapmaya çalışıyor ki senin ona veremediğin o kız nasıl veriyor bir an önce kendine çekidüzen verip evliliğini kurtarman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ertesi günüde aramış buluşalım diye benimkisi
- +1 yıl
Yapma ya bunlar işi iyice pişirmişler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılSevgı bu degıl ya sçtınız iyice cınsel anlamda hıssedıyorum ne demek buda yenı bahane ve yalan çocuk yoksa boşan gözu başkasında olanın gozu sana donmez
11 Yorumla
Soran+1 yılYa sordum duygusal olarak bir şey hissetmediğini kızada söylemiş kız bunu seviyomuş ama bu sadece cinsel odaklı bakıyormuş
+1 yılEvet beğenmiyor seni. sen yat öyle , temiz olma , kaba saba konuş sonra kocam başkasını züküyo. e normal
00 Yorumla
+1 yılteyze napalım , hayat işte, eşin beleşe evlenememiş demek ki
00 Yorumla
+1 yılDemekki sorinlar cinsel olark doyumsuz ya da doyurmasini sglayamadin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun süre bu yük ağir gelecek sana eşin de o huyunu bırakmayacak
Nerden biliyorsun deme10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için senin ne hissettiğin önemli: )))))
00 Yorumla
+1 yılO seni aldatıyosa sende aldat gitşs. Bukadar basit arkadaş kurdun dişine kandeydiyse intikam herzaman acıdır onun için
10 Yorumla
+1 yılYazık lar olsun eşi bas tacı var kimse başka helali hersey yaşar mutlu olur senş hak etmiyor yazık ona
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye oyle bir şey yapmis sordun mu kendisine
02 Yorumla
Soran+1 yılKız bunu seviyormuş ısrar etmiş buda işte göster falan demiş görüntülğde
Cevap sahibi+1 yılSeninle arasi nasıl peki cinsel olarak
+1 yılŞerefsiz eşin kusura bakmayın
00 YorumlaBeş dakka düşünmeden bosardim sorgusuz sualsiz
10 YorumlaSen kaç yaşındasın fizik olarak nasılsın
00 Yorumla
+1 yılCinsel olarak demiş zaten sorun yapma bence
00 Yorumla
+1 yılAdamı doyurmazsan olacağı bu
00 YorumlaCiddi olamazsın
00 YorumlaAyyy yine geldi senarist 😄
00 Yorumla
+1 yılBoşanmalısın
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen hala bu adamla mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçeğini yapmiyormu acaba k kizla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası