Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)1 yılniye göstereyim, teorik olarak sonraki günler de ilk gün ile eşdeğer. kendi kendine tribe girmesin öncesinden hazırlasın mental olarak kendisini. her şey gününde ve zamanında güzel. şımarıklıktan başka bir şey değil bence bu :D
kadınların çoğu bunu, evlilikte ben isteyince yatarız iması vermek için yapıyor. saf olmasın kimse :D013 Yorumla
Soran1 yılBu kadar da kati düşünmeyin karşınızdaki eşiniz yarış halinde gibi konuştunuz
Cevap sahibi1 yılkatı değilim ama rasyonel bakmalıyız bence. fazla duygusal düşününce konuyu çarpıtıyor herkes.
Soran1 yılBu konu bence hassas ve bu rasyonellik de acımasız geliyor bilemedim :( yanlış anlamayın sizin kararınız tabi ama bu da düşüncem
Cevap sahibi1 yılilk gece olmaması bence kadına eksi yazar evliliğe gölge düşürür. erken belki sorun çıkmasın diye tamam falan der ama hevesi öldürürsünüz. öncesinden mental olarak rahatlayın ön sevişmeye yüklenin, hatta biraz yemek/alkol da yardımcı olabilir. o kadar stresten ve hazırlıktan geçmişiniz ilk günden start verin rahatlayın
Cevap sahibi1 yılsevgiye aç olmakta, sevgiden kastın nedir değişir.
ama sevgiye aç kişiye karşı daha narin ve hassas olmak lazım. insanların geçici duyguları ya da boşlukta zamanları olabilir. emin olarak hareket edilmeli
Soran1 yılDeğersiz hissetmek. Mesela hasta olduğun zaman merak eden kimsenin olmaması. Nerde kaldın diyenin olmaması. İyi misin günaydın senin için yapabileceğim bişey var mı bi derdin var mı. Ne kadar komik şeyler değil mi 😞
Cevap sahibi1 yılinsan doğası gereği ilgi görüp ilgi göstermek ister. içgüdüsel bir ihtiyaç bu.
belli bir süre bu iki duygudan mahrum kalan kişinin hayatında mental sorunlar olur. yalnızlık uzun sürmemeli dedikleri şey bu anlattığım durum aslında. eğer bu durumdaysan, biraz sosyalleşmeye yeni çevreler edinmeye özen göster. kendi kendini tüketirsin yazık etme gençliğine
Soran1 yılSosyalliğime sosyalim ama bununla yetmiyor bazı şeyler. İletişimim kuvvetli ama bişeyler eksik
Cevap sahibi1 yılbeklentiye gireceğin kişiler eksik o halde.
hayatının merkezine ortak edeceğin ya da ne bileyim kendini daha yakın hissetmek istediğin bir özne eksikliği mi yaşıyorsun
Soran1 yılBasiretim bağlı bence. Her yol kapalı ve herkes kör
Cevap sahibi1 yılher zaman çevre yanlış olamaz. kendine gerekli özeleştirileri de yap
Soran1 yılBir tane adam bulmak çok mu zor bu Türkiye de. Evine adam olacak aile babası olacak adam bulmak çok mu zor. Siz bir erkek olarak bu erkekleri objektif yorumlar mısınız
Cevap sahibi1 yılbu çok derin bir konu.
ben doğru adımlar atılır ve doğru zamanda doğru çevrelerde bulunursanız, kendi seviyenize uygun birini bulabileceğinizi düşünüyorum. herkes için düşüncem bu şekilde.
insanlar kendilerini net ifade edemeyip net tanımlayamadıkları ve beklentilerini yönetemedikleri için başarısız ilişkilere imza atıyorlar. iletişimin olmadığı yerde doğru insanı bulsanız bile frekans tutturamazsınız
Erkekler Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet bunu da ona anlatmak bilmediklerini öğretmek isterm
04 Yorumla
Soran1 yılGüncelleme soruma bakar mısınız
- 1 yıl
Bana ilgi kaşarı olarak gelir çünkü benim sevgim onu tek başına doyurmaz daha fazlasını isteyecek ben onu veremeyince yeterli sevmiyorum sanacak ama öyle değil karşı taraf doyumsuz ama ben o an onu ilgi kaşarı olarak göreceğim ve kadını sevsem de gözümden düşecek
Soran1 yılBence yanlış düşünüyorsunuz
- 1 yıl
Neden
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben anlayış gösteririm inan hiç acelem yok karın olduğu için. Sonuçta mağaradan çıkmadık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılGösterdim zaten ama yine de acıdı yani
02 Yorumla
Soran1 yıl:(
- 1 yıl
Ya öyle işte
göstermem evlenmeseymiş
01 Yorumla
Soran1 yılŞaka yaptınız sanırım
1 yılEvet çok insani bi şey bu
00 Yorumla
1 yılKesinlikle gosteririm
00 YorumlaHayır kırbacı vuracam acıma yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
1 yılTabikide anlayışlı olmak gerekir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Ee herhalde hayvan gibi aranmayız
01 Yorumlaİlk geceye kadar alıştırıp dim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasil baslarsa oyle gider. Gostermem. Bagirta bagirta yaparim 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGösterdim. 4. Gün oldu bizde.
06 Yorumla
Soran1 yılDoğru olan
Cevap sahibi1 yılTabii ki. Hele eşinin ilkysen anlayışlı olmak lazım.
Soran1 yılHaklısınız tebrik ederim düşüncenizden dolayı
Cevap sahibi1 yılYani maalesef bu ülkede bu normal olan bir şey tebrik ediliyor... Keşke herkes eşine öyle olsa
Soran1 yılKeşke. Aynı zamanda adam gibi adam bulmak da zor. Size mutluluklar dilerim. Allah bozmasın efendim.
Cevap sahibi1 yılAmin.. sizinkini de. Teşekkürler
Evett
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılFazlasıyla🙈
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılGöstermem
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılHayir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAnlayış yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Tabiki gösteririm
00 Yorumla
1 yılTabiki
01 Yorumla- 1 yıl
En büyük hazineler harabelerde gizlidir. Ne kadar güzellik varsa yıkık dökük bir kalpte vardır.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılElbette
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Anlayıştan kasıt?
06 Yorumla
Soran1 yılOnun isteğine göre ve hazır olmasına göre
Soran1 yılKarşı taraf korkarken olur mu bilemedim yani sanki bi görev gibi
Soran1 yılLaf anlatır gibi anlatmak bence bi çare değil zaman çözüm gibi
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet kesinlikle
00 YorumlaTabiki
00 Yorumla
1 yılEvet gösteririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani bi zahmet
00 Yorumla
Detaylı bilgi