Heyecandan mi nedir bilmiyorum halbuki cok hevesliydim ve rahat olduhumu dusunurdum 15 dakika uğraştı tık yok galiba ufak da olsa bir yalanmasi lazım yoksa kendine gelemiyor kan pompalanmiyor... buradakilerr kalsa günde 5-10 defa
Ben de senin gibiyim ve senin gibi biriyle evlenmek isterim bu yüzden boşanan insanlar var... ama kimseye kalkıp ds evlenmedeb bunu soramam sapık deyip ayrılır evlenince de artık bahtimiza ne çıkarsa artık..
Peki direkt soruyum istekli bir kadın sevgililik döneminde bunu belli eder mi mesela belli bir Amandan sonra hani ilk basta etmez ama belli bir güven olusunca artık bello eder mi ve nasıl belli eder mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır bende olmaz
neden olmasın ki? heyecandan sertliği sağlayamama korkusu olabilir
Valla mantıklı mesela ben de bile olabolir heyecanlı bir insanım çünkü
Illaki olur heyecandan kalkmazsa korkusu
O korku bende de var yalansiz
E tabi sizde o korku bizde bu korku😄
Vallahi var o korku bir tecrubem oldu başarısız oldum ondan sonra o korku bende başladı... ama yine de boş geçmez doye düşünüyorum 😂
Nasıl başarısız oldu😂
Yani sonuç alamadim makine arıza yaptı heyecandan sertlesmedi
Burdakilere kalsa herkes makine 🥺
Makine arıza yaptıya çok güldüm ya😂
Olabilir stres ve heyecan anında asla üzülme
Evet herkes sallıyor kafasına göre
Heyecandan mi nedir bilmiyorum halbuki cok hevesliydim ve rahat olduhumu dusunurdum 15 dakika uğraştı tık yok galiba ufak da olsa bir yalanmasi lazım yoksa kendine gelemiyor kan pompalanmiyor... buradakilerr kalsa günde 5-10 defa
Normalde öyle bir arıza var mı😂
Hayır tabiki hepsi sıvı cikmasiyla bitiyor... demek kendin yapmanla bqskasinin yapması çok fark ediyor
Bence onunla alakası yok tamamen heyecandan kaynaklı
O da olabilir nornalde de heyecenli bir tipim herhsngi bir sey de yaşamadım bu yaşa kadar manitam dahi olmadı
Tamam ıste o yüzden
E o ilki kiminle oldu o zaman
Dersrm kinarsin beni 🥺
Hayır neden kınayım
Hayat kadınıyla 🥺 ama ağzı tütün kokuyordu ve ortam oek iyi değildi ve bunlar gerçekten etkiledi beni
O günden sonra bir süre cinsellige sogumustum hani bu muydu falan demiştim şimdi daha iyiyim
Yanlış kişiyle yaptığın için öyle olmuş asla soğuma
Sen yasdin mi peki daha önce zaten gizlisin merak ettim
Hayır bakireyim ben
Peki öpüşme falan oldu mu hiç
Ya da cinselliği merak ediyor musun
Öpüşme oldu evet
Çok merak ediyorum hemde
Istekli biriyim çünkü
Ben de senin gibiyim ve senin gibi biriyle evlenmek isterim bu yüzden boşanan insanlar var... ama kimseye kalkıp ds evlenmedeb bunu soramam sapık deyip ayrılır evlenince de artık bahtimiza ne çıkarsa artık..
Kısmette ne varsa diyelim
Kesinlikle oyle.. sen yine şanslısın ben opusemedim bile.. hiç manitan oldu mu peki
Oldu evet
Peki direkt soruyum istekli bir kadın sevgililik döneminde bunu belli eder mi mesela belli bir Amandan sonra hani ilk basta etmez ama belli bir güven olusunca artık bello eder mi ve nasıl belli eder mesela
Ben belli etmem evlenmeden
Hmm anladım ama opusursun en fazla belki
Peki imam nikahı falan olunca bunun konuşulması gerekir mi acaba sence
Öpüşürüm evet
Senin gibi biriyle evlenmek isterdim ama hayat ne çıkaracak karşımıza nasıl kısmet her şey
Kısmet tabiki
Ne konuştuk be.. biraz daha devam edersek birileri famlicak daha da konuşmayalım.. iyi gunler diliyorum
Sanmıyorum
Ya kalkmazsa