Aklı olan insan korkmaz ister erkek ister kadın niye korkarlar anlamıyorum seni hala bakireyim ilişki yaşamadım ama ilişki beni korkutmuyor düşüncesi filan tam tersi aslında bir penisin vajinama yaklaşma duygusu ya da hissi beni mutlu ediyor.
Korkarlar.. Karşılarında sevdikleri bir kadın varsa kesinlikle heyecanlanıp bocalayabilirler.. En büyük endişelerinden biri de erekte olamamaktır ya da erken boşalmak... Keyifli günler..
Beni ilk gece değilde, ilk gece öncesi damat tarafı adeti varya o korkutuyor. Damadı dövüyorlar ya 😅. Bizimkiler hep ağır abi, bir tanesi sırtıma vursa, şeker gibi yapıştırırlar duvara. O dayaktan kurtulanlar, mutlu mesut yaşıyorlar.
Hayır bu sadece utangaç kadınlarda var ya da hiç cinsellik yaşamamış kadınlarda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkeklerin çok korktuğunu düşünmüyorum. Ama karşısında sevdiği kişi olduğunda canı yanacak filan diye korkabilir belki. Kadınların bu konuda korkusu daha fazla olur. Hata yapmak istememesi, özel biriyle olmasını istemesi bu korkuya daha çok sebep olabilir.
şöyle bizm korku kadınlarda ki gibi değil tabi ki onlar bayağı korkuyo bizim ki aslında çok fazla kişide olan ama kimsenin delikanlılığa b*k süremeyip kabul edemediği veya dile getiremediği performans ankisiyetesi ve bu dünya geneli erkek nüfusunun çoğunu etkiliyor