Cinsel Yaşam Erkekler ilk gece eşiniz çok utangaç olsa ne yaparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 İlk gece cinsellik istemiyorum dese Güncellemeler+1 yıl Utangacliktan yüzü kızarsa böyle Erkekler ilk gece eşiniz çok utangaç olsa ne yaparsınız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Nurdisina11111 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Normal karşılanması gereken bir durum ilk gece birliktelik şart zorunluluk değil iki taraf da hazır hissetmeli 3 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. böyle saçmalık olur munişanlılık dönemi nedir birbirine alışma dönemi. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boylo socmolok olor mo nosonlolok donomo nodor norborono olosmo donomo Yorumla Soran +1 yıl Ne yani çok rahat mı olması gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Öyle oluncada ka*ar dersiniz ama Yorumla builder +1 yıl önce edepli ol dalga geçme. saygısızsen hiç nişanlandın mı evlilik yaşadın mı.boş boş konuşmazevzek. nişanlılık döneminde çiftler birbirine alışır utangaçlık kalkar. sanki barda tanışıp hemen eve gidiyorsunuz gibi saçma düşünmeyin. düğün günü tanışmıyor bu insanlar Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. İstemese ben de istemem. İlk gece olacak diye bir şey yok. Kız hazır olana kadar beklerim. 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl gece çok. sabrederim illa ki fırsat geçer elime :D :D 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. O gün yapılmadılça bu iş uzuyor tatsız bir hal alıyor 0 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Zorlamamak lazim ama usul usul ruhunu oksa oksaya utangacligini yenmesini saglardim 0 0 Yorumla
MasumBirCocugum Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Saygı duyarım ille de o gece olmak zorunda değil ki 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sarılıp uyuruz ne güzel zaten insan yorgun olur düğünden sonra 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal diyolar da nişanlılık döneminde hepsi geçiyor çünkü seks yapmasak bile yiyişiyoduk bi tek deliğe girmediği kalıyodu 0 0 Yorumla
Zaza343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Aslında bu önceden konuşuluyor o kadın zaten bunu ister bence utanma çekinme olur oda erkeğin kadını memnun etmesine kalmış 0 0 Yorumla
Celo007 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben bambaşka yanasirdim yenerdimm onun utangaç ligini 0 0 Yorumla
turgaykurtulus Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. hiç bir erkek kabul etmez derdin ne kızım der utangaç her zaman utangaçtır 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Utangaçlığı gider bişey falan kalmaz 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Saygı duyulması lazım 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Utangaçlık çok itici bence 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Onu ister hale yavaş yavaş getiririm ürkütmeden 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Valla ilk gece bagırta bagırta cakarım 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. zevkini çıkartırım. Saldırırım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öküz gibi abanır misin Yorumla mdrx592 +1 yıl daha fazlası Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Saygı duyarım günler çuvala girmedi sonuç da 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Daha da cezbeder 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani çekici mi gelir Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Tabiki çekici gelir utangaç hali biraz nazlı olması Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Emin ol utanmazsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Omon ol otonmozson Yorumla karmen3235 +1 yıl Ağzın boşalın ca gel Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zorlamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Normal karşılanması gereken bir durum ilk gece birliktelik şart zorunluluk değil iki taraf da hazır hissetmeli
böyle saçmalık olur mu
nişanlılık dönemi nedir birbirine alışma dönemi.
Boylo socmolok olor mo nosonlolok donomo nodor norborono olosmo donomo
Ne yani çok rahat mı olması gerekiyor
Öyle oluncada ka*ar dersiniz ama
önce edepli ol dalga geçme. saygısız
sen hiç nişanlandın mı evlilik yaşadın mı.
boş boş konuşma
zevzek. nişanlılık döneminde çiftler birbirine alışır utangaçlık kalkar.
sanki barda tanışıp hemen eve gidiyorsunuz gibi saçma düşünmeyin.
düğün günü tanışmıyor bu insanlar
İstemese ben de istemem. İlk gece olacak diye bir şey yok. Kız hazır olana kadar beklerim.
gece çok. sabrederim illa ki fırsat geçer elime :D :D
O gün yapılmadılça bu iş uzuyor tatsız bir hal alıyor
Zorlamamak lazim ama usul usul ruhunu oksa oksaya utangacligini yenmesini saglardim
Saygı duyarım ille de o gece olmak zorunda değil ki
Sarılıp uyuruz ne güzel zaten insan yorgun olur düğünden sonra
Normal diyolar da nişanlılık döneminde hepsi geçiyor çünkü seks yapmasak bile yiyişiyoduk bi tek deliğe girmediği kalıyodu
Aslında bu önceden konuşuluyor o kadın zaten bunu ister bence utanma çekinme olur oda erkeğin kadını memnun etmesine kalmış
Ben bambaşka yanasirdim yenerdimm onun utangaç ligini
hiç bir erkek kabul etmez derdin ne kızım der utangaç her zaman utangaçtır
Utangaçlığı gider bişey falan kalmaz
Bir şey demem
Saygı duyulması lazım
Utangaçlık çok itici bence
Onu ister hale yavaş yavaş getiririm ürkütmeden
Valla ilk gece bagırta bagırta cakarım
zevkini çıkartırım. Saldırırım.
Öküz gibi abanır misin
daha fazlası
Saygı duyarım günler çuvala girmedi sonuç da