Sevgilim çok kıskanç olduğunu söylüyor, kadının geçmişini bile kıskanıp kafaya takıyormuş. En azından öpüşmenin ilerisi olmamış olsun istiyormuş. Yani daha önce başkasıyla seks yapmamamı geçtim sevişmiş, dokunmuş vs bile olmamamı istiyor. Maksimum öpüşme olmuş olsun istiyor. Bu nedenle ben de onun içi rahat olsun ve rahat etsin diye ona yalan söyledim. Daha fazlasını yaşamama rağmen eski sevgilimle sadece öpüştük dedim. Biraz vicdan azabı çekiyorum ama gerçeği söylesem bile beni çok seviyor bana aşık ayrılmaz bırakıp gitmez. Madem devam edeceğiz birbirimizi seviyoruz bari içi rahat olsun diye düşünmem normal mi sizce? Ciddi ilişkimiz var evlenme teklifi etti bu arada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsanların tercihleri olabilir. Yani tabiki öncekileri anlatma zorunluluğun yok ama çok ileri bir ilişkin olduysa ve bunu saklayıp evlenirsen her şey sonradan daha köyüye gidebilir. Takıntılı ise sevgisine çok da güvenme çünkü namus işi olarak algılanır. Ama dediğim çok ilerisi bir durum yaşadıysan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYalan söylediğin için senden soğuyabilir. Hani bitirmez, vazgeçmez benden diyorsun ama yine de çok emin olma. Bence söyle, ne olacaksa olsun. Vicdan azabı çekmenden iyidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
Hayır söyleme çünkü Temelli kaybedersin onu ve geçmişin geçmişte kaldı sen bunu unutma artık hayatında o adam varsa ona sadık olmam yeterlidir diğer türlü hem onu hem kendini yaralarsin
11 Yorumla
Soran1 yılEn çok kendi dokunmuş olmak istiyormuş bir de özel yerlerini bölgelerini daha önce kimse görmemiş olsun falan diyor. Bu şekilde kendini çok özel hissediyor ve çok sahipleniyor. O nedenle hiç söylememeliyim bence de
Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yalan üzerine kurulu bir ilişki olmuş olmaz mi bu? Ayrıca bir insanın geçmişini neden bu kadar önemsersin
02 Yorumla
Soran1 yılÖzel yerlerini başka erkek görmemiş olsun, sadece ben göreyim dokunayım kafasında
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılOna karşı, sonucu ne olursa olsun dürüst olmanı öneririm. En azından vicdanın rahat olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTekmeyi basar haberin olsun hemde neden yalan söylüyorsun eski sevgilime verdim demek çok zor değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ilişkiyi bitir yoluna git yalan ortaya çıkarsa neler olur bir düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnceden ne kadar ileri gittin ki? Seviştin mi neler oldu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence söylemelisin sonuçta yalanın üzerine yuva kurmak nasıl desem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyleme zaten gerek yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
1 yılOlduğu gibi anlar ne yaptıysan
00 Yorumla Kullanılmış kim ister ki sevgilin haklı
011 Yorumla- 1 yıl
Bu kadın duvarla mı yaptın bunu
- 1 yıl
Neticede bir erkekle yaptı bunu, erkeklerde masum değil
- 1 yıl
Erkekler evleniyor işte rahatlıkla , kimse sormuyor onlara yaptın mı yapmadın mı
- 1 yıl
Kadınlar zayıf varlıklar, erkeklerden nefsine düşkün, güzel hadis Şerif var bunun için.
- 1 yıl
Kadınlar ilgi gördü mü herşeyi unutuyor çoğu diyeyim.
- 1 yıl
Aynen öyle.
1 yılEvet söylemene gerek yok boşar seni
00 Yorumla
1 yılherkes öyle ısterde olmuyo ıste :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
1 yılPeki ya öğrenirse?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O derece mi
00 Yorumla
1 yılSöyle ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha önce hiç seviştin mi
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılBakire misin
Gizli Üye(18-24)1 yılBakire misin peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim evleneceği kadının bakire olmasını ve daha önce kimseyle sevişmemiş olmasını istiyor. Ona istediğini söylemem yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat