ilk ciddi ilişkim asosyal içinekapanık birisi olduğum için kızlar konusunda çok tecrubesizim 1 yıldır çıkıyoruz çok muhafazakar biri gibi davrandı bana, cinsellik konusunu konuşmak bile çok zordu kendisiyle. örtünmeyi düşündüğünü falan söylemişti bu yıl uni. bitti ve askere gidicem ona artık evlenmek istedimi söyledim. ve bana bakire olmadını çok pişman oldunu falan söyledi. çok öfkelendim pişman değilsin ajite etme boşa dedim. evet pişman değilim, sende birni bulsaydın yapardın erkek değilmisinz elinizin kiri, belkide bir fahişeyle yatmışsındır dedi, nekadar sürdü dedim. aylarca beraber kalmışlar aynı evde. şimdi istesem benimle yatarmıydın dedim hayır o bir hataydı dedi. bunu seni daha az sevdiğime yorma dedi. bende tamam düşünmem lazım Şu an kafam allak bullak oldu dedim
Kız arkadaşımı çok seviyorum, çok iyi anlaşıyoruz ama şimdi düşünmeden edemiyorum ben oturma odamda masturbasyon yaparken bu kız başka bir erkeği rahatlatmakla meşguldü. bir yandanda. başka biriyle çıksam gene farklı olmiyacak onlarda parkda orda burda iyişmekle meşguldu sonuçta haklı bir fırsatını bulsaydım bende bakir kalmazdım. işte ama gururuna dokunuyor insanın ya aklımı sıyırıcam uyuyamıyorm
Kız arkadaşımı çok seviyorum, çok iyi anlaşıyoruz ama şimdi düşünmeden edemiyorum ben oturma odamda masturbasyon yaparken bu kız başka bir erkeği rahatlatmakla meşguldü. bir yandanda. başka biriyle çıksam gene farklı olmiyacak onlarda parkda orda burda iyişmekle meşguldu sonuçta haklı bir fırsatını bulsaydım bende bakir kalmazdım. işte ama gururuna dokunuyor insanın ya aklımı sıyırıcam uyuyamıyorm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer