Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuyu şöyle düşünüyorum.
1-) çok değerli bir karaktere sahip bir kadının şerefsiz bir erkekle beraber olup boşanması durumunda o kadını tertemiz görmek.
2-) Temiz kafada olup direkt doğruları söyleyip karar vermesini isteyen kadın.
Bu ikisine sıcak bakıyorum çünkğ bende böyle olabilirim. Sonra ilerde karşıma bakire birisi çıkıp beni istemezse ben ne alaka? Diye düşünürüm. Ben hayatımı yaşıyorum ve gidişat bu oluyor haliyle. O yüzden kendime yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmayı doğru bulmuyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ararsan onu bulursun. Piyasada bakire kiz kalmadi diye birsey yokdur. Bakire herzaman var.
Ama iste ilahi adelet, bakir dgilsen bakire karsina cikmasi zordur.
Eger bakir isen, yola devam, aramaya devam.12 Yorumla
Soran+1 yılBen bakir kalıp bakire biriyle evlenmek isterim ama ne yazık ki o bakire dediklerimiz bile ya arkadan almış ya ağzına almiş felan oluyor ellenmemiş kız kalmadi o yüzden siz de acımayın beyler vurun geçin
Cevap sahibi+1 yılYok kardeşim, neden boyle dedigni bilmiyorum. Ama galiba sevdigin kisi bakire olmadgno ogrenmis gibi konusuyorsun.
Simdi ben inancli biriyim, zina hem erkege hem kadina yasaktir. Nedeni ise basit, aile kurmakla sikinti yasarsin.
Senin yapmagin gereken, ortami degistirmek. Temiz insanlarin oldugu yerlerde eş adayi bakicaksin.
Erkekler Ne Diyor
+1 yılBu devirde bakire olmadığına gore mecburen evleneceksiniz. Bunlara takılmayın artık
14 Yorumla
Soran+1 yıl20 kişinin altına yatmıs bir hatunla mutluluklar. İlerideki komşuların şansli adamlarmış
- +1 yıl
Emin ol senin komsularin da sani olacak. Zihniyetine zicayim senin mal yaaa
Soran+1 yılSenden önce daha iyi yapan erkeklerle yatan karı evliliğin 6. 7. senesinde senin gerek stresten gerek yaslanmadan dolayı performansın düştügünde sana sadık kalır mi sence? bir düşün bir kere zehri alan bir daha vazgeçmez
- +1 yıl
Emin ol evlendigin hatun da yapmis olacak en azindan anal ve oral ve sevişme. Bosuna kasma çocuğum ne kadar kaçsan da kurtulamayacaksın.
+1 yılPek konuşmasak daha iyi bunları. Aklıma getirince soğuyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılYapıp da diktireni var 1 kere yaptım diyip 20 kişinin altina giren var ağzına alan var arkadan yapan var. var da var isimiz zor
- +1 yıl
Okuttuğun için sağol
- +1 yıl
Aynen ya vurmak lazım. Ayrı eve çıkayımda her gün manita atacağım
Soran+1 yılHayattaki Motton bu olsun biladerim 😂
- +1 yıl
Birdahaki ay, olmadı en geç diğer ay çıkıyorum. Bu ay 10-12 k para gelsinde belki yeter. Yetmez gibi olursa Mayıs'ta çıkarım. Sonra comolokko
Bana göre insan sevdiği biriyle cinsel ilişkiye girebilir. Bakire olmaması benim için problem teşkil etmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılTed karakteride robini 40 kişinin altına girmesine rağmen hala sevmiş ve istemişti genişliğiniz hayret verici tabi sizin seçiminiz saygi duyarım
+1 yılben evlenmem açıkçası
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 kere yaptım diyip 30 kişinin altına yatmış olabileceğini göz ardı etmemek lazım sende haklısın
- +1 yıl
ee yani bakire tercihimdir ama yapıpta diktirende var
+1 yılEvlenirim
08 Yorumla
Soran+1 yılBu da bir tercih ama hatun evliliğin ilerleyen zamanlarında rahat durur mu bilinmez
- +1 yıl
Çok yanlış bir düşünce tarzı bakire olmayan kadınlar direkt aldatıyor mu yani ne saçma bi düşünce
Soran+1 yılBakire olanlara göre aldatma olasılıkları daha fazla bir işi surekli yapmış biri mi kolayca aldatır yoksa hayatına 1 kişi giren biri mi daha kolay aldatabilir elbette bu işi çok yapan kisi aldatir çünkü onun için farkli kisilerle birlikte olmak normaldir bakire ise tek bir kisiye programlanır ilk kavgada gidip teselliyi baska kollarda aramaz
- +1 yıl
Bilimsel bir çalışma var da benim haberimi yok bu konuda ön yargına göre bit şeyler söylüyorsun
Soran+1 yılAnlaşılan meshebin baya geniş tartışmaya gerek yok iyi günler
- +1 yıl
Evet, bilimsel arastirma var. Hatta graflar bende var, bana yaz sana gosteririm.
- +1 yıl
@C4yourself paylaş hemen
- +1 yıl
Nasil paylasa bilirim
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne