Bu sorum erkeklerin ta kendisine. Bir erkeğin bir kızı arzuladığı nasil belli olur ve neler söyler? Nasil hareket eder nasil davranır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Erkekler Ne Diyor
Genelde yakın durmaya çalışır, temas etme arzusu vardır, iltifatlar birbirini izler, bakışlar daha çok süzme şeklindedir vs
İltifat etmiyor bana msmxxmx
Ama benden kopamiyor
Detayları bilmeden bir şey söylemek pek akıllıca olmuyor tabi☺️
Mesajda cinsellik konuşur yanında iken fiziksel olarak yaklaşır
Nasil yani
Neyi nasıl saçlarını okşamak öpmek gibi şeyler yazar
Bazen görüntülü istiyor bende tamam diyorum Bi kaç dk geçmeden vazgeçtim ditor
Görüntülü cinsellik anladin mi
Kabul etme birgün bu yaptıkların başına iş açar asla bedenini evleneceğin insandan başkasına gösterme
Evleneceğim insan benim bakire olmadigimi nerden anlayabilirki
Düşün bu kişi görüntüyü kaydetti ileride kötü niyeti ile kullandı nenyaocaksin
Bu zamana kadar böyle bisey yapmadi 5 sene oldu
Gelin ata biner ya nasip der bir abin Olarak iş ciddiyete binsin nişan evlilik yapın o zaman görüntülü yerine yüzyüze yaparsınız her şeyi
Cinsel ilişkimiz de var ve birsey daha sorucam
Ben çok uzun zaman önce bu çocuğun arkadaşıyla birlikte olmuştum ama bilmiyordum tabi ikisiyle de aynı lisedeydik sonrasında arkadas olduklarını öğrendim ve bana sürekli hain diyor kalleş diyor sürekli ama hatırlatıyor bana ben acma bu konuyu diyorum hatırlatıyor hainliklerini hatırla diyor
boş ver onu sevdiğin insanla tanıştıktan sonra yeni bir sayfa açmışsın demek ama geçmişin ike ilgili herşeyi sevgiline ya da Esin olacak kişiye anlat başkasından duracağına senden duysun
Tuvaletine kamera koy izle sana bakip cekiyor mu (resim yani yanlis anlasilmasin ahahah)
peşini bırakmaz bi değişik bakar
Peşini bırakmaz derken
Değişik bakar derken nasıl hani
Yani
bilmiyorum ben nasıl davranıyorum bilmiyorum. anlatılacak bir sey değil ya
Yanında devamlı dokunmak ister
Erkek arkadaşımda var bu. Ne zaman buluşsak rahat durmuyor elliyor organı kalkıyor ve sürekli evde buluşmak istiyor
Tamam işte seni arzuladığı için
Ve organı kalktığında söylüyor kalktı falan diye yatağa geçtiğimizde beni tamamen soyunmami istiyor iç çamaşırı dahil
bir şey anlatıcam sana
Öpme isteği ve kalkar 🙃
Yatmak istediği Zaman
Sürekli temas etmeye çalışır
Bakır biri ile oldunmu
Gözlerinden
Gözleri nasıl bakar
Alıcı gözle bakar
Detaylı soyler misin anlamadim
Detaylı söyleyemem KS banliyor beni