Ondan hoşlandıpımı söyledim uzak benden uzak durmaya başladı, hatta sevgilisine hediye almış. Bende umursamadım eğer dalga geçmek istese gelirdi hehalde, sevgilisi varmış bide evine gidip geliyormuş kesin onla cinsellik yaşıyordur. Benide yedek tutmaya çalışıyor farkındayım zaten, onu sevse benim etrafımda olmaz, amacı ne ondan ayrılıp bana mı gelecek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYooo sorunda yazdığın gibi seni cinsel obje olarak görüyor. Yani bunu anlaman icin ne yapmasını gerekir. Hem bugün sevgilisi olan biri ondan ayrılıp sana gelirse yarin senden iyisini bulunca seni de bırakır emin ol
Yaptıkları yapacaklarinin teminatidir derim ve giderim112 Yorumla
Soran+1 yılPiss ya sadece kadın oldugum için yani amacı benle cinsellik yaşamak oyle mi avucunu yalar o, hem sevgilisi evine gidip geliyormuş onla yaşıyordur
- +1 yıl
Ee hala neden ona bu cesareti veriyorsun. Neden iletisim kuruyorsun neden engellemiyorsun
Soran+1 yılNumarasını bile sildim hic konusmuyoruzki, sadcee işte konusuyoruz oda mecburen
- +1 yıl
Iste bu konuları mi açıyor sana
Soran+1 yılHayır ya tartışıyoruz, ben ona laf sokuyorum oda azarlıyor başka türlü sokmak ister gibi davavranıyor, aramızda hırcınlık var
- +1 yıl
Is harici başka konu ile muhatap olma bence
Soran+1 yılNiye oyle dedin
- +1 yıl
Çünkü erkekler naz yapıyor gibi yorumlar. O yuzden muatap olmamak en dogrusy
Soran+1 yılOyle yapıyorum zaten, gecen günde bir arkadasımla konusuyorum, araya girdi sen bana lafmı sokuyorsun diye azarladı beni
- +1 yıl
2 kisi konuşuyoruz 3. Ye ne düşer diyemedin mi? Sen kendini ne sanıyorsun diyemedin mi? Sevgilin varken bana yürüyordun red ettim diye şimdi ego kasma diyeceksin toplum icinde. Sen bunu toplum icinde bir kere boz bir daha sana iş harici bir şey deneye cesareti bile olamaz zaten
- +1 yıl
Yani siz aman kimse kırılmasın üzülmesin diye alttan aldikca bu ve bunun gibi karaktersizler daha da cesaret kazanıyor. Sen üzülebiliyorsan o da üzülebilir kimsenin egosunu tatmin etmek zorunda değilsin. Inan bana toplum icinde bir kere boz bak görüceksiniz kuzu gibi olacak
Soran+1 yılAma işyerinde şefim o dediğini yapmayı bende bilirimde, sonra yazılı işlem falan yapar gerek yok lafını verdim ileriye gitmemek şartıyla yoksa canıma okur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
+1 yılİkinizi de kullanıyor diye yorumladım sevgilisi ya da sen.. aklı olan basar tekmeyi
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni kullanamazki, konusmıyorum bile ben onunla, sevgilisini kullanır anca evine gidip geliyormuş zaten
- +1 yıl
Böyle tiplerden uzak durmak lazım yaa efendi erkek gibisi yok
Soran+1 yılKeşke denk gelse banada
+1 yıldarvarnışlarda hafif el kol hareket konuşmalarında sesini kısmalar :D yavaş konuşmalar
03 Yorumla
Soran+1 yılBen gülünce böyle baygın baygın bakıyor sonra arkasını dönüyor
- +1 yıl
Baygın baygın mi o da güzel 😂
Soran+1 yılEvet yüz ifadesi öyle ama gercekten uykusu gelmiş gibi aynı
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. He ondan ayrılıp sana gelecek (rüyanda)😄
01 Yorumla
Soran+1 yılİmkansızda değil hani
Ben açıkça söylüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de seninle cinsellik yaşayalım görsün o gününü
00 Yorumla
+1 yılyedekte sen
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah ala o biraz kasar
- +1 yıl
şimdi zaman erkeler kaşar kız arıyorlar :D
Soran+1 yılKasar kasar yemez yani ne demek ben bir erkege kendimi kullandırmam
- +1 yıl
sana kalmış bu durum
Soran+1 yılOyle
Plakasını oku
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin niyetin ne
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim amacım bana yazsın peşimde koşsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılE tamam kolay ki
Soran+1 yılKendime bakıyorum, dikkat cekiyor um, seksi olmaya çalışıyorum ama bazen elime yüzüme bulaştırıyorumya, başka yolu yokmu
Cevap sahibi+1 yılKanka biz senle bi konuşalımmm sana instaami versem yazar mısın bana bi sen
Soran+1 yılBurdan konusalım canım mesaj atıyım
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım yazz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeğin bir kızı cinsellik için istediği nereden belli olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat