Yürütebilen var mı bilmiyorum
Ama ateşle barut gibi durum genelde karşı cins zaten ateşe vermeden durmuyor ama böyle olmayan ilişkiler var mı acaba.
Ben mi buluyorum bunları yoksa. Namazında olan bile böyle... Pes
Yürütebilen var mı bilmiyorum
Ama ateşle barut gibi durum genelde karşı cins zaten ateşe vermeden durmuyor ama böyle olmayan ilişkiler var mı acaba.
Ben mi buluyorum bunları yoksa. Namazında olan bile böyle... Pes
Şikayet edeceğinize doğal olana, insani olana razı olmak, izin vermek gerekmez mi? Her fırsatta para isteyen, erkeği paramatik, çıkar ve menfaat bankası olarak görüp kullanan siz kız ve kadınlar, konu nedense aşka, sevdaya, sevgiye, cinselliğe geldi mi köşe bucak kaçıyorsunuz. Oysa cinsellik ilşkinin, evliliğin, aşkın, sevdaların %75 i dir. Yani cinsellik çok ciddi pay alır aşktan, sevgiden, samimiyetten, sadskatten, niyet ve ciddiyetten doğar, duygudur, derin konu ve mevzulardır. Cinselliği yok sayarsk, hiç bir şeye varsmazsınız. Nedir bu cinselliğe bu kadar itici olmak, korkmak, uzak durmak. Kur'anın neresinde aşk, sevmek, tutkular, ihtiraslar, şehvet yasaklanmış ve uzak durmamız söylenmiş hanfendi? Ben önüne gelen ile yap, yat, yaşa demiyorum. Ama maalesef günümüz kız ve kadınları çıkar, para, menfaat ve kolay para için böyle yaşamaktan hiç çekinmiyorlar. Aşk ile olana kimse itiraz edemez, karşı çıkmaz. Sen de çıkma.
Sorun aşk var mı yoksa varmış gibi rol mü yapılıyor çok iyi rol yapanlar var
Hala aşk ile aşk olmayanı ayıramıyor isen, ne işin var bu işler de? Önce aşkı öğren. Aşk nedir, aşık olan insan nasıl olur, sadakat, sevgi, sevda, şehvet, tutku, duygu, cinsellik nedir bunları bir araştır, sor. Hiç bir şey bilmeden bodoslama dalınmaz ilişkilere...
Yapay zeka yorumları seninkilerden daha samimi.
Yemişim yapay szeka yorumlarını. Yapay zeka başka şey, yaşanmışlıklar, hisler, duygular başka şey. Öğren, araştır, dinle, sabret ve içten ol...
Eşek Derviş Olmaz Odun Çekmekle Tekkeye, Deve Hacı Olmaz Gidip Gelmekle Mekke'ye.
Her hacca gideni hacı, her namaz kılanıda dindar sanma.!
Nefs'ine hakim olabilen g.. tünün üzerinde rahat durur.
Sende fazla uzatma en fazla 3 ayda derinlemesine her telden konuş tanı birbirinizi kafalarınız uyarsa evlenin. O süreç zarfındada sadece yan yana yürüyün en fazla. Başka başka şeyler istemeye kalktığında yol ver gitsin.
Yapmam zaten evlenmeden önce
Belki seviyorum diye bile yalan söylüyor
Bak şuda olabilir, seni test eder. Evlenmeden önce meyillimi değilmi. Bu zamanda güven işi sıkıntı.
Meyilli isem mi iyi yoksa meyilli gözükmesem mi belli değil bu türk erkekleri hem istekli arar hem de bu konuları konuşunca kolay der.
Sen istekli gözükme sakın, uzak dur öyle şeylerden ve öyle konulardan. Hem iffetini korumuş hem günahtan sakınmış hemde seni test edene gerekli cevabı vermiş olursun. Zaten belirli bir süre sonra her şey ayyuka çıkar. Peşini bırakmaz, tezden evlenmek için acele eder seni kaçırmamak için. Senden uzaklaşırsa o zaman uçkuru derdinde olduğunu anlamış olursun.
Mantıklı.. Teşekkürler
Rica ederim.
Olunca da yürümüyor en iyisi olmaması
Cevap
21Cevap
Asla
Düşün uzaksın
Canın onu çekiyor
O hasret nasıl giderilecek
Telefonda mesajla resimle görüntülü gorusmeyle bu arada ki bağı kuvvetlendirir
Ya sevmiyorsa
Ben 4 yıl yürüttüm de ne oldu gitti beni aldattı yetmedi terketti
Bir kişiye göre de genelleme olmaz
Neden genelleme olmuyormus? Yorumcu arkadas kendi hayatindan mesul kendi hayatinda boyle bir sey yasamissa tabi genelleme yapacak. Yorumcu arkadasin Butun kizlarla cikmasi gerekmiyor bir fikre varmak icin. Sonucta tek bir kasqrin hayatimizin icine etmesi yetiyormu? Yetiyor nokta...
Yürümeli bence ama günümüzde zor gibi ipleri bırakmayan taraf olmalısın ancak öyle yürürse yürür yoksa erkekler hiç duracak gibi değil
Gerçekten erkekler böyle
Böyle maalesef 😔 birde çevreye bakınca ateşle barut gibi olunuyor zaten durmak her iki cinsiyet için de zorlayıcı sonumuz endişelendiriyor beni
Hayatını cinsel yaşam olmadan geçiren kişiler bulunabilir, ama mühim olan o karakterdeki insana ulaşabilmektir.
Sexting ile başlar sonra gerçeğini doyasıya yapariz
Dogal falan degil normalde degil. O namazindayim diyen yalan soyluyordur. Nolduki sana iliskimi teklif etti?
Yurusede sikintili olur gibi
Ne sıkıntısı
Elbet var senyaşadın mı
Ben yaşamadım hiç o kafada değilim
Benim vardı hiç olmayacak değildi yaşımız ufaktı bilincindeydim ileriyi beklemiştim
Yürümez çok monoton olur
Cinsellik önemli sart
Bu zamanda zor
Bunlar olmadasa ilişki yürür
Olmaz
Hayirr
Yürümez
Yürümez
Yürümez
Durulmaz
yürür
Bana göre yurumez