Biz 28 haziranda evlendik daha 10 gün olmadı. Balayına gittik direkt ve ben ilk gece istemedim o yorgunlukla. O da aynı düşündü ve herhangi bişey olmadı. Ertesi günü balayına gittik zaten 1 hafta kaldık. Ben ne zaman o bana yanaşsa cinsel ilişki istemiyorum. Sanki aşkımız kirlenecek gibi ben kendimi çok kötü hissettiğim için sürekli geri çekiyorum. Ve bunu kimseye söyleyemiyorum. Kocam sorun etmiyor ama mutsuz. 10 gündür hiçbir şey yaşamadık. Sevgililik hayatındaki gibiyiz. Beraber yemek yapıyoruz sinema izliyoruz. Ama iş oraya gelince ben çekiniyorum. Ve kendimi geri çekince kocam da tamam sorun yok diyor. Ben napıcam kızlar. Bu durumu yaşayan oldu mu? Beyler eşiniz bu şekilde davranırsa ondan soğur musunuz? Ya ben cinsel ilişkiden korkuyorum. Bilmiyorum nedenini o beni elde edip benden soğuyacak, aşkımız kirlenecek gibi düşünüyorum. Napacağım ben. Anneme söylemeye utanıyorum. Ablam da yok böyle şeyleri anlatacağım. İçimi burada döküp çözüm arıyorum
1 yılMerhaba, seni anlıyorum ve içini burada dökmen çok cesurca. Evli olmanızdan bu yana sadece 10 gün geçmiş ve bu süreçte cinsellikle ilgili endişeler yaşaman çok normal. İlk olarak, bu duyguların yaygın olduğunu ve birçok çiftin benzer zorluklar yaşadığını bilmeni isterim.
Kendini kötü hissetmenin ve cinsellik konusunda çekingen olmanın çeşitli nedenleri olabilir. Aşkınızın kirlenmesinden korkman, belki de cinselliğin ilişkinizin saf ve güzel yanını bozacağı düşüncesinden kaynaklanıyor olabilir. Bu tür duygular ve düşünceler karmaşık ve hassastır, bu yüzden kendine karşı nazik olman çok önemli.
İlk adım, bu duygularını eşinle açık bir şekilde konuşmak olabilir. Onun da anlayışlı ve destekleyici olacağını biliyorum çünkü senin duygularını önemsiyor. Belki de bu konuşma, ikinizin de daha rahat hissetmesine ve birbirinizi daha iyi anlamasına yardımcı olacaktır.
Bir başka önerim, bir uzmandan, özellikle bir evlilik danışmanından veya cinsel terapistten yardım almayı düşünebilirsin. Bu profesyoneller, cinsellik ve ilişkilerle ilgili konularda uzmanlaşmışlardır ve size özel, yapıcı çözümler sunabilirler.
Ayrıca, cinselliği adım adım keşfetmek ve baskı hissetmeden, ikinizin de rahat olduğu bir hızda ilerlemek önemli olabilir. Sevgililik dönemindeki gibi vakit geçirmek, birbirinize olan bağınızı güçlendirir ve bu bağın cinsel ilişkiyle daha da derinleşmesi zaman alabilir.
Son olarak, kendine karşı sabırlı ol ve bu sürecin bir parçası olarak kendini keşfetmeye çalış. Senin ve eşinin birbirinizi daha iyi anlayarak, sevginizin daha da güçleneceğine inanıyorum.
Unutma, bu tür endişeler yalnızca senin başına gelmiyor ve destek alarak, sabırla üstesinden gelebilirsin. Her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum ve sana sevgilerimi gönderiyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Yani sorun vajinusmus gibi.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyon la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım00 Yorumla
1 yılHanımefendi Çekinmeniz Olabilir Lakin O Sizin Helaliniz Bunu Zaten Biliyorsunuz Neden Çekiniyorsunuz Çekindiğiniz Konular Nedir? Söylemek İster Misiniz Bilmiyorum Belki Ona Göre Bir Şeyler Söylenebilir Ve Soruna Buradan Bakmak Gerekiyor. Şimdi Kocanız Cinsel İlişki Tecrübesi Yaşadı Mı Yaşamadı Mı? Tamam Sorun Etmiyor Diyebilirsiniz Fakat Belirli Bir Noktadan Sonra Sorun Olmaya Başlayacak Bununda Farkında Mısınız Bilmiyorum. Evlilik Sadece Cinsellikten İbaret Değildir Fakat Cinsellik Daha da Güzelleştirir Diye Düşünüyorum Birbirinize Oğlan Bağlılık Vs de Artar Aksine Kirletmez Daha Yaşanılır Hale Getirir Diye Düşüyorum Bilmem Yanlış Mı Düşünüyorum. Eğer Yine Çekinceleriniz Varsa İyi Bir Cinsel Terapistten Destek Alarak Çözüme Kavuşturun
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok fazlası adamı soğutur. Bence sende üzerindeki o korkuyu at abartılacak kadarda değil ilk gece aslında cokkeyifli olacak önce dudaklardan uzun uzun öpüşün onun eller vücudunun her yerinde dolaşsın dudakyansk gidik gerdan göğüsler opulup yalanip edilirken eli vagina dudaklarını oksasin sen sulanmaya ballarin akmaya başlar orana oral yaparak seni iyice tahrik edip başını tükürükle ıslatıp içine girer hiç kasmadan rahat bir şekilde girer ondan sonra bu zevkli işi günde 3-5 kere zevkle yaparsınız sorun olursa bana sorabilirsin haydi basarilar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkopnuşarak çözersiniz onunla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle bu takıntılı negatif bilinç altı korkunu yenmelisin. İlk gün umduğun gibi olmaya bilir. Zamanla kendini, eşine teslim etmelisin, ona bu konu da güvenmeli. Kendini rahatlama, gevşemeye bırakmalı, zevk almaya başlamalısın. Kendini sürekli kasmak sana isteksizlik yaratıyor. Bu düşünceden biran önce kurtul.
Evlilikte cinsellik önemli unsurdur. Cinsellik yaşanmayan evlilikler de aldatmalar hep olur. Malum bedensel tahmin olmakta bir ihtiyaçtır. Bu yüzden seks yapmaya soğuk bakma, mesefeli olma.
Aksine seni elde ettikten sonra senden soğumaz. Sana daha daha çok bağlanır.
Böyle konuyu annene anlatmayı düşünme çünkü utanacaktır. Seninle konuşamayacaktır.
Sana cesaretinin gelmesi için bir kaç seks videoları izlemeni, buna hazır olmanı önereceğim. Seks yapmaktan hiç bir zaman korkma, ve unutma sevişmek, tutkuyu arzu artırır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlendiğimz ilk gece evdeydik ben esimden utandım üstelik eşimle ilk olsa da genel anlamda ilk iliskim değildi. Ama eşim bana çok güzel yaklaştı kucağına aldı bebek gibi sevdi sonra yavaş yavaş yüzüne bakmaya basladim ve o gece saat üçten sabaha kadar üç dört kere ilişkiye girdik artık bir başladık hiç duramıyoruz bu hale nasıl geldik inan bilmiyorum. kasma kendini eşin sana yaklaşınca karşılık ver ufakta bir dokunuş bile olsa nikahlı kocan senin onu istmen onun seni istemesi çok normal ve güzel.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBöyle giderse boşanırsınız. Ne demek seks ilişkiyi kirletir? Madem sevişmeyecektin niye evlenip adamın hayatını kararttın? Bazı kadınlar neden böyle arızalı? Evlilik, düzenli seks için yapılır. Herkes istediği gibi seks yapabilse evlenenlerin sayısı zaten azalır. Ben olsam 1 ay içinde boşanırım seks yapmayan kadından. Başkasına gitse aldattı diye tazminat alıp boşanmayı bilirsin ama. Madem mastürbasyon ile idare edecekti, neden dünya kadar masraf edip ev düzdür, evlendi bu adam? Yazık değil mi?
23 Yorumla- 1 yıl
Cinsellikle ilgili psikolojik sorunlarını çözmeden evlenmen büyük hata olmuş. Sen evliliğe hazır değilmişsin ki, senin neyine evlenmek?
Soran1 yılbeyefendi evlenmeden önce böyle bir sorunum olduğunu nereden bilebilirim? daha önce kimseyle cinsellik yaşamadım ve eşim şu an bu durumu sorun etmiyor. ben çözüm arayan taraftayım zaten. durumun normal olmadığının da farkındayım fakat bu durumu kiminle çözeceğimi bilmiyorum. 10 gündür sıkıntı içindeyim.
- 1 yıl
Psikologla görüş, terapi desteği al. Tercihen bir cinsel terapist olmalı. Sorununu aşman kısa sürmeyecek. 1-2 seansta olacak şey değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSen böyle kaçmaya devam edersen vajinusmus olursun bunun kolayı gidin bi uzman doktora korkma kız en fazla 15 santim girecek içine sanırsın boğa yılanı alacak korkma o da o kadar büyükse en fazla git jinekoloğa git söyler sana nasıl davranman gerektiğini
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMaalesef evlilik = cinsellik
Sen evlenerek hata yapmışsın, erkekler evlenince bile elde ettim kafasıyla direkt aldatıyor, cinsel ilişkiye girsen de aldatacak, cinsel ilişkiye girmesen de aldatacak
Evlenmek = Aldatılmak
garanti böyle bu devirde
Sevgili bile yapmayın, sadece flört olun diye boşuna demiyoruz burada20 Yorumla
1 yılBöyle devam ederse kocan dışarıya yönelir. Kafanız evliliğe uymuyorsa evlenmeyin en azından adama en başında aciklasaydin böyle durumum var kabul edersen evlenelim diye. Git bir psikologa çözüm bul burada gezecegine
24 Yorumla- 1 yıl
Kocacığım 😘
- 1 yıl
❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Gizli Üye(18-24)1 yılYani belki daha yeni diye ilk baslarda bir sey demez ama bu boyle devam ederse eminim bazi sikintilar yasanacaktir, evlisiniz artik ihtiyaciniz gidermek isteyeceksiniz bu en dogal sey evlilikte hakkinizda sen halen karsi gelirsen esine bu sekilde olmaz, en son gider istegini disarda baskasinda gorur karsilir oyle doyurur kendini elinden kacirirsin.
Neden bu sekildesin ve dusunuyorsun, kapali falanmisin bu konulara cok mu uzaksin/uzaktin da utaniyon
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSakinlesmen ve adim adim alisman lazim. Kocanda ayri mnyak. tamam deyip cekilmek yerine masaj yapip dokunabilor seni gidikliyabilir opebilir sana dokunabilir. Adim adim gitmeli. İlki olsa gerisi gelir zaten
10 Yorumla
1 yılKocan anlayışli davraniyor ama bu hep böyle devam etmez. Kirlenecek gibi düşünme evlilikte cinsellik herşeydir
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Psikologa git bence. İnsan bazı şeyleri yaşamayacaksa neden evlenir ki? Valla adam iyi biri belli. Yoksa yatağa bağlamalıksın. Psikolojik olarak kendini hazırla.
10 Yorumla
1 yılO senin sen onun helali olmuşsun
O zaman neden evlendin
Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir13 Yorumla
Soran1 yılNeden olduğunu bilsem zaten sorgulamam. Bir anda geri çekiyorum kendimi kaç kere yaptım.
- 1 yıl
Ben bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum hiç cekinmedim öp oynas akışına birak
- 1 yıl
Yazılacak söylenecek çok şey var ama ne diyeyim ki
1 yılBeni dinlersen çözüme ulaşırsın. İlk başta yavaş yavaş sevişmeniz gerek onu hissetmen gerek zamanla isteyeceksin zaten.
11 Yorumla
Soran1 yılİşte olmuyor. Bana yanaştığı an hemen kendimi çekip başka şeylerle meşgulmüş gibi davranıyorum
1 yılBaşka adam olsaydı çoktan zorla ilişkiye girmişti. bravo anlayışlı insanmış.
42 Yorumla- 1 yıl
Erkekleri anlayışsız gören siz bize hayvan muamelesi yapan da siz
- 1 yıl
Kimden hayvan muamelesi gördüysen bu yaftalamayi o kişiye yap bana değil.
Bu durumu onunla konuşabilirsin eminim yardımcı olup seni telkin edecektir. Ama bu şekilde kaçarak onu kendinden uzaklaştırıp yanlış anlamasına sebep olabilirsin.
00 Yorumla
1 yılKaranlıkta deneyin utaniyorsun madem kocan istemediğini düşünecek kendinden nefret eder hale gelecek gelmeden o duruma yapmalısın biraz bişeler izle uyandır kendini azginlaş eşin yokken gelince zaten isteyecen o an baya Bir azdirman gerekiyor kendini bu durum kötüye gitmeden çöz utanma gözlerini kapat kendini eşine bırak bakma hiç nasıl yapiyor diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBir ay sonra senden şöyle bir mesaj bekliyorum eşim p**** bağımlısı oldu Eşimin telefonunda e***** fotoğraflar gördüm eşim arkadaşıyla sanal seks yaparken telefonunda yakaladım
00 Yorumla
1 yılBence kocana söyle psikolojik destek al bazı kadınlarda oluyor bu durum bu olay çok uzarsa aranız bozulabilir
04 Yorumla
Soran1 yılpsikolojik destek almayı düşündüm ama kocamın benden soğuyacağını sanıyorum
- 1 yıl
Olduğun duruma ses etmeyip anlayışla karşılıyorsa neden destek alacaksın diye soğusun senden adam da biran önce bu durumdan kurtulmak ister düşünceni onlada paylaş aşkımız kirlenecek soguyacaksin gibi geliyor istemsiz böyle oluyor bende seninle birlikte olmak istiyorum aile terapistinden destek alalım bu durumu atlatalim de
Soran1 yılteşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim kanka her şey gönlünce olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılKorktuğun şey sadece sen cinsellik istemezken, eşin başka kadınlara yöneldiğinde yaşayacağın durum olsun.
01 Yorumla
Soran1 yılBen bu durumdan nasıl çıkacağım
Çok uzatmanın manası yok çok uzatırsan karşı tarafı soğutabilirsin..
20 Yorumla
1 yılsen ona yaklaş o zaman takma kafana o artık senin sende onunsun bişey olmaz bir uzmana filan gidin
00 Yorumlaİlişkinin kirlenmesinden öte cinsellikten korkuyor olabilir misiniz? Bunun farkına varırsanız çözümü daha kolay olur.
00 YorumlaCinsel bir tabu belki çocukluk / gençlik yıllarında yaşadığınız bir travma bunu atlatmanız gerekmekte kesinlikle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Anlayışlı davranmaj doğru değil bı şekilde sorumluluğu almasi gereken erkek bence. İkna edip rahatlatmasi gereken psikolojik olarak
00 Yorumla
1 yılİçini kimseye dökme. Kocan belli ki anlayışlı biri. O sana gereken yardımı yapacaktır. Akışına bırak
01 Yorumla
Soran1 yıl10 gündür aynıyım
- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
1 yılSaçmalıyorsun. Böyle giderse kocanı kaybedersin gereksiz hareketler yapma.
01 Yorumla
Soran1 yılElimde olan bişey değil. istemsiz oluyor
Masalda yaşıyorsun sanki ne kirlenmesi doğanın kanunu bu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba, seni anlıyorum uzman bir hekim git
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılicindeki o. los. pu ruh ortaya cikarsa sorun cozulur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBu utangaçligi birakmalisin. Bu sure zarfinda kendini alistirmaliydun.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Eşini karşına al tam olarak ne hissettiğini ona anlat eminim çözersiniz
00 Yorumla
1 yılAdamın işi zor
oral seks çek bari adama
00 Yorumla
1 yılBen olsam sana tecavüz ederdim Yavrum kafa yapınız evliliğe uygun değilse evlenmeyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKnk eşinin snei azdırmaıs kazım bide alkol kullanıyorsan alkol al
00 Yorumla elde edip soğumasından korkuyorsun ama bu seferde böyle davrandığın için soğumaya başlayacak. şu an hassas dönemdesin psikolojik destek alabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu durumu acil atlatmalısın böyle zor olur sizin için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTroll değilse vahim.. düşüncelerinde de ciddi problemler var. Gerçi çoğu tc kızı senden hallice..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşlar kaç ki terapi gibi şeyler duymuştum deneseniz mi acaba yoksa nereye kadar gidecek böyle şimdiden mutluluklar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVajinismusa dönüşmeden ver.. bende ilk iki ay vermemiştim sonra bi verdim günde artık iki üç kere iliklerimi kuruttun dedi herif..
63 Yorumla- 1 yıl
istekli garı 😀
- 1 yıl
Azzzgiin dedim lan 😀
Gizli Üye(30-35)1 yılAntalya otelleri olabilir
Yaşamak lazım
Tadını çıkarmak lazım
fanteziler tabiki önemli
Kendin deneyip hangisi senin için daha zevkli daha güzel keşfetmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılLütfen böyle bir şey düşünme sonuçta o senin kocan ve birlikte olmanız gerekiyor eğer böyle yapmaya devam edersen eşin senden soğur ve sen istediğin zaman sana yaklaşmaz. Şöyle düşün birlikte olursanız her şey daha güzel olur bi bütün olursunuz
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılşu an naptınız? Ya bi rahat vırak kendini bi şey olmıcak ölmiceksin kızz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYarın adam başkasını bulur sonra zoruna gider niye evlendin o zaman
00 Yorumla
1 yılYüzeysel okşamalı dokunmalı şeylerde mi yaşamadınız
12 Yorumla
Soran1 yılhayır kocam istedi ama ben hemen geri çekildim
- 1 yıl
Saçma mk.
Böyle giderse evlilik biter bir an önce yapın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. İlişki olmazsa kayıp edersin
40 Yorumla
1 yılKocan o senin helalin yapmiyorsa at yatağa tecavüz et😅
00 Yorumla
1 yılben olsam yollamıstım senı adam hemen aldatır senı ya da bosabır fazla surmez
00 Yorumla
1 yılBunun kolay bir çözümü var ama sen yapabilirmisin bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSaçma düşünüyorsun niye evlendin o zaman
46 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAsıl ilişkiye gitmezsen senden sopuyacak
Soran1 yılelimde değil istemsiz oluyo. kocamda beni öyle görünce üstelemiyor
Cevap sahibi1 yıl1 üstelemez 2 üstelemez 3. De canına tak eder artık
Soran1 yılnapıyım benim suçum değil ki bilerek olmuyor istemsizce irkiliyorum utanıyorum böyle değişik bir his geliyor ve adam bunu görünce uzaklaşıyor
Cevap sahibi1 yılTut uzaklaşma devam edelşm de nereye kadar böyle devam edeceksin
Soran1 yılbilmiyorum neden böyle olduğunu anlayabilsem sorun kalmıycak zaten ama irkiliyorum refleks gibi bişey oluyor bana dokunduğu an kendimi hemen geri çekiyorum, adamda da istek kalmıyor haliyle
1 yılNasıl dayanıyorsun ya ben 10 günde oooo
21 Yorumla
1 yılbizimle değil eşinle konuş
11 Yorumla- 1 yıl
yaşlarınız kaç
- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
1 yılPsikolojik desteği al
10 Yorumla
1 yılTerapiste gitmelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlir altima yapar gecerim.. madem yapmicaktin niye evlendin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVajinismus olursun kız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıliçki falan iç kafayı bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOha ama. Iyi dayanmis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet sogurduk kendine gel düzelt doktora git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbi çok yöntemi var aşabilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi