İlgisiz kocam var cinsel ilişki erken boşalıyor zevk alamıyorum onuda gectim isteksiz bir adam yapmasa yapmıyor en son regl biti onda. Berli tik yok cok bunaldım artik kendim evli gibi hisetmiyorum genc ben gencligimde yapmiycaksam ne zaman yapcagim cok can sıkmaya basladi daha once doktor giti ilac adam akili icmedi cok isteksiz iyice ilerledi bu durum nerdeyse ilgi de yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBöyle kadınlara da böyle hödük herifler gelir ben 13 yıl ayrı yattım en sonunda bıraktım gittim sende benim gibisin zor Bi durum ama o düzelmez onu bil ben o kadar uğraştım hiç bi halt olmadı sende de bişey olmayacak bunun çözümü böyle biriyle yaşlanmayı düşünmekten vaz geçmek ne kadar zor olduğunu biliyorum çünkü yaşadım çok zor Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Stres yapıyordur
Yapamadıkca stresi artıyordur
Sen onu iyice öğütle konunun önemini anlayana kadar anlat ama üzmeden kırmadan tatlı tatlı erkekler böyle şeylerden kırılır.
Kaç yaşında kilo sigara içki stresli bir iş vs var mı yani bunu tetiklicek bişe var mı?
İlgi olmaması da benzeri şeylerden olabilir çünkü ilgilense seninle bişeler isteyeceksin yapamayacak üzülecek ondan geri duruyordur
05 Yorumla
Soran1 yıl26 yasinda sigara kulaniyor kilolu degil normal
Soran1 yılİlac devam etmiyor psikolojik esimi ki baska ilerden doktor gidelim diyorum hani biraz utaniyor sanirim utanilacak bir sey yok herkes basina gelebilir
- 1 yıl
Şu kafayı da at len kiloyla ne alakası var çok arkadaşım var 130 110 kilo da hefiler istedikleri hep kadın sanki içki sigara bunları etkiliyor
Senin durumunda çok kadın var maalesef bizde tam tersi ben daha çok istekliyim
iş yerinde senin gibi iki tane kadın var birileriyle konuşuyorlar gelip alıyorlar dışarıdaki erkeklerden ihtiyaçlarını karşılıyorlar
00 Yorumla
1 yılBir an önce çaresine bakması gerekiyor dediğin gibi gençlikte bu tadı alamazsan ileride herşeyden soğursun zaman hızlı geçiyor bu şekilde ömür geçmez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
66Cevap
1 yıl00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBunların tek sebebi erken boşalmanın verdiği eziklik.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu yaşlarda böyleyse ilerde daha da dğlecektir.
Sende onu aldatmak zorunda kalacaksın. Bu yğzden çocuk yapmadan önce iyi kadar ver. Bu sdsmla tamam mı devam mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBendede isteksiz kadin var ugrasamda herseyinyapsamda bazilarinda bu isteksizlik olunca insan zindan giriyor hele birde cinsleligi sveip uzak kalmak gibi bir durumda
00 Yorumla
1 yılDpktora bile gittiği halde ilacı kestiyse bu adam ayrılığı ya da aldatılmayı hakediyor
04 Yorumla
Soran1 yılAynen vala artik hakediyr
- 1 yıl
Yeteri kadar olmuş
Soran1 yılDoldum artik adam akili hastanesine gitmiyor kac senedir cekiyorum benim yerimde başkası olsa boynuz takmışti ilaç duzenli. almiyor hemen boşaliyor beni tatmin edemiyor hep ayni hareketler 10 dk sevis biti tamam kalk yeter bunaldım
- 1 yıl
Valla sen her bakımdan çok dolmuşsun😢😢
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç? Ne zamandır evlisiniz? Bir erkek kadınla ilgilenmezse cinsel veya genel anlamda aldatilacagini bilmez mi acaba
00 Yorumla
1 yılBence kocanla ciddi şekilde konuşmalısın. Bu iki tarafa da zarar verir. Bence bunu burada değil kocanla karşılıklı olarak halledebilirsin
00 Yorumla
1 yılBosa bosamayqcaksan soyle titresimlisinden vibrator al kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDurum ortada mecburen isteklerin için komşu ya da bildiğin bir başkasını bulacaksın.
Başka türlü isteklerini nasıl gidereceksin.
Seni mutlu edecek evli erkekler bulunur mutlaka.00 YorumlaYa ayrılacaksın ya da kendi başının çaresine bakacaksın
00 Yorumlaayrılacaksın böyle olmaz ona buna verirsin yoksa...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Doktora gidin ikinizde de beyin yok ayıp değil bu konu buraya yazmakla ilgisi artmaz eşinin
00 Yorumla
1 yılBu yaşta ilgisiz ise ileri de ne olur kim bilir. 😬
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGizliliğe önem veriyorsan yardımcı olabilirim sanna
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılpenis halkası kullanmayı denediniz mi yararı olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ne kadar sıklıkla yapiyorsunuz ve ne kadar sürüyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
1 yılYani seni umursamıyorsa beraber yaşamanın anlamı yok
00 Yorumla
1 yılDeğişik yaa genelde erkekler şikayet eder burada durum tam tersi
01 Yorumla
Soran1 yılHe
Gizli Üye(25-29)1 yılcinsel istegi olmayan ya da az olan erkekler hep ilgisiz olur ustune bide. Aynisini yasadim.
32 Yorumla- 1 yıl
Herkes seks yapmak istiyor ama kimse sevişmeyi bilmiyor
sonrada ilgisiz kalan kişi eşini aldatınca suçlu oluyor. Bu tarz durumlar insanları ister istemez farklı arayışlara sokuyor. Eşler karşılıklı olarak duygu ve isteklere cevap vermesi gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılburada o kadar bu sorunun trolü oldu ki gerçek mi değil mi bilmiyor insan ne zamandan beri evlisiniz
01 Yorumla
Soran1 yılTrol degil gercek 4 yil oldu
canım olma burada yazanların hepsinin soyunu sileyim evli kadına yazacak kadar anaları ucuz bunların
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılNe zamandır evlisin
Senden önce biriyle birlte olmuştu
İsteksiz olduğunda kocana extra bir şey yapıyormusun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılniye bulmuyosun ki birini.. nasıl sabrediyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok çok zor bir durum kolay değil
Kendisiyle konuştun mu o ne diyor?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu detayli olqrak konusmamiz lazim sana yardimci olmak isterim. Doktorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYazık gencecik yaşta onun kahrini çekiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenzer şeyleri yaşıyoruz konuşarak çözmek lazım zor bir durum anlaması lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKadersizim benim.
12 Yorumla- 1 yıl
marc dorcel filmleriyle idare et derim
Soran1 yılO ne
Gizli Üye(36-45)1 yılBoşan diyenlere itibar etme mücadele etmelisin, sorunun çözümü yine sende ilgisini çekecek şeyler bulabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen kendi keyfine bak yapmiyorsan yapani bul hakkini verdin insan gencken sexe cok ac oluyor yasa doldukca o kadar istekli olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Demekki hepsi. Öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. İlaci sen verseydin gizliden
00 Yorumla
1 yılO zaman beni çağıracaksın bende işi yapacağım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBoşan desek olmaz sanırım farklılık ara
00 Yorumla İlgilenecek birini bul
00 YorumlaNe kadar süredir evlisiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. o kaç yasında ? Yazık sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Binyerde senin canina tak eder is isten gecer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ilgisizse birsure sexting olur
01 Yorumla
1 yılBoşa gitsin adamı ya ne işi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİlgisini çekmiyorsun demekki
02 Yorumla
Soran1 yılBosansin ozaman bende ilgisini cekecem birini bulayım
- 1 yıl
Aç davayı ne bekliyorsun.
1 yılİlacın bende, konuşmak istersen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılZor durum senin için kendini iyi tutuyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. eveleneli çok oldu mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşanmalısın böyle kıza böyle erkek olamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yatağa bağımlı kalmayın fantezi işe yarar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çözüme bak bir an önce
00 YorumlaFake gibi sanki soru
04 Yorumla
Soran1 yılYok be ne fakesi gercek
Soran1 yıl4 oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasıyla yap
00 Yorumla
1 yılisanbulda olsanız çözerdik
00 Yorumla
1 yılTüm acı veriyorsa Ayrıl o zaman
00 Yorumla
1 yılFb bulmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kaç senedir ewlsnz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsjn
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılGüzel çakan birini bul yaşa
00 Yorumla
1 yılE boşa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYazık sana üzücü
00 Yorumla Ahhhh Ahhhh ne diyem işte Şans
00 YorumlaViegra alması lazım
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem