Kocam çok ilgisiz sanırım beni sevmiyor 27 yaşındayım güzelim bakılınca ama kocam seninle yatmak içimden bile gelmiyor diyor ben bosanamıyorum çünkü benim 2. Evlılıgım meslegım var akrabalarım ailem çok konuşuyor bosanamıyorum bende artık bu mutsuz evliliğimde kocamdan vazgeçtim aldatmak istiyorum ama sadece ilgi için sevildiğimi güzel olduğumu söyleyen biri olsun hayatımda seks yapabılecegım mutlu olabılecegım biri olsun olur mu sizce ya da nasıl tanışabilirim soru gerçek bu arada ciddiyim ne yapacağım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. En güzelini yap şehir değiştir. Ve aile çevre o bu düşüncesini bırakıp kendine odaklan. Asıl sen ne istiyorsun? Seni mutlu edecek şey ne? Sana ne iyi geliyor? Nerede mutlusun? İnsanlar ne kadar önemli senin içinde onların düşünceleri hayatını etkiliyor? Kendine dön ve istediğin neyse onu yap. Mutluluk çok yakındır ama kimse görmez. Daha çok olumsuzluklara odaklı yaşar insan buda onun güzel şeyleri görmesine engel olur. İkinci üçüncü beşinci olması önemsiz. Bu sana verilmiş bir hayat yahu kim ne derse desin senin hayatın. O bu şu kim olursa olsun sana ait birseye kimse müdahale edemez etse de önemsizdir. Kendine inan güven ve sevmeye devam et. Bir erkek sevmiyor diye sen sevilmeyecek biri olmuyorsun sen yine en kıymetli özel olansın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bence boşansan daha iyi olur özgür olursun
2. evlilikte kriter hatası yapmışsın. görseli ön plana almayın. esas kriteriniz akıl olmalı.
aklını kullanan, her konuda bilgili, kadını hem anatomik hem ruhen tanıyan, bencil olmayan kadına öncelik veren kadını şımartan , saçının telinden ayaklara kadar ilgilenen, dilini çok iyi kullanan birini bulmalısın00 Yorumla
İsteklerinde beklentilerinde çok haklısın, ama bunu boşandıktan sonra yapman gerek, sırf insanlar hakkında konuşacaklar diye, seni daha da zor duruma sokacak birşeyler yapmamalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim diyor başkasını bulsanda beni bıraksan bıktım senden diyor
+1 yılNe alaka mal. Madem öyle niye evlendin? Evlilik sekse en uzal şeydir. Madem sek istiyordun evlenmeyip hayatını yaşasaydın. Ayrıca sevmekle seksin ne alakası var
02 Yorumla
Soran+1 yılKocam bana sana şeyim kalkmıyor artık diyor bakımlıyım gencim ama içinden gelmiyormuş
- +1 yıl
Gelmez tabi hangi erkek karısına uzun süre cinsel arzu duyabilir ki. Dedik ya evlilik seks en uzak şeydir. Sen neyin kafasını yaşıyorsun yaa. Seks istemiyormuşsun ki evlenmişsin. Şimdi neden bu şikayet?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle haklısın
Daha önce evli biriyle uzun bir ilişkim oldu. Kuralları sen belirlersin. Evliliğini riske atacak bir davranışım olmaz. Sana yaşamak istediğin duyguları yaşayacağıma şüphen olmasın
Tanisabilir miyiz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İlgisini çekicek şeylere yönelmen gerek sonrada geri çekilmen👍
02 Yorumla
Soran+1 yılHer yolu denedim günlerce ağladım olmadı konuştum olmadı eve para bırakmaz çalışıyım derim arkamda durmaz çocuk istemez umrunda değilim
+1 yılyap gitsin bunu diyen adam hakediyor zaten salk herif
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsan bunun gerçek olabileceğine inanmak istemiyor :/
00 Yorumla
+1 yılBende aynı durumu yaşadım aldattım aldatıyorum pişman değilim 😂
00 YorumlaEvde kadını doyurmayan erkekler, aldatılmaya mahkumlar
00 Yorumla
+1 yılKocam kesin gay pasif sen ona ilgi ver onu becer Dominat ol
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin
00 Yorumla
+1 yılKullanılmış ürünsün ne demek ya? Nasıl diyebilir bunu sana ve sen kabullenirsin bunu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurumun çok zor. Sanırım kocan senin ilk evliliğini kapata takmış durumda ve bundan bir türlü kurtulamıyor sanırım değil mi?
00 YorumlaHangi sehirdesin. cidden seninde hakkkin sevilmmek.. istrseniz ulasin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılKocan çok yanlış yapıyor evli olsam hanımın yanından ayrılmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimi gördüm yeminle 😅 o kadar iyi anlıyorum ki seni
02 Yorumla
Soran+1 yılValla çok zor durumdayım günlerce ağladım ama artık vazgectım
Cevap sahibi+1 yılValla bende senin yaşadığın sıkıntının tersini yaşıyorum ama yapcak bişey yok benim boşanamama sebebim mal varlığı iki tane kuyumcum var benim o yüzden şu an bişey yapamıyorum
+1 yılNe garip bi evlilik
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim bana keşke başkasını bulsana gitsen diyor
- +1 yıl
Git mi diyor. Yok artık şaka mı bu
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evlenmeden anlamamışmı
00 Yorumla
+1 yılKullanılmış ürünsen niye evlenmiş?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılTanışabiliriz ulaş bana
00 Yorumla
+1 yılBence bosan yap istedigini
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptin
Kolay ama genelde seks için olur bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılAbaza ilanı gibi sanki bu
00 Yorumla
+1 yılPimi çekilmiş el bombası gibisin yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha iyi troller mevcut
00 Yorumla
+1 yılBosan
12 Yorumla
Soran+1 yılBosanamıyorum 2. Evlılıgım bırdaha benimle kimse evlenmez kocam öyle diyor kullanılmış ürünüm çünkü öyle diyor ben kabullendim bırdaha evlenemeyecegımı
- +1 yıl
En dogrusu katiliyorum
+1 yılBurdan sanalda olsa koca bulcan
00 Yorumla
+1 yılYa hicmi cinsellik olmuyor
00 Yorumlailgisizlik çileden çıkarır
00 YorumlaBir erkek bunu nasıl diyebilir yaa
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Saçmalıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOkudum, troll olduğuna emin oldum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi sehirdesiniz