Şey kısa bir süre burslu zengin aşkı yasadım dizilerdeki gibi ama sonu öyle gitmiyormuş bursunu da kaybettim 🙄yapmayın tavsiye etmem okul tuvaletlerinde
Ee Benimkide kumral yakışıklı okulun en zengini ydi. Ben bursluyum diye bakmıyorlardı o çocuk da kullandı da beni ama hayatımın en güzel dakikasıydı 🤭zenginler genelde bu konuda kültürleri falan muhafazakar zenginler hariç daha serbest bilgili oluyor daha zevk veriyor
Ben fakir edebiyatı falan yapmıyorum benim ailemde zengin ve muhafazakar bir aile benim ailemde aşiretim ben burada osursam tanımadığım amcamın kulağına kadar gider ama para mutluluğu satın alamaz evin olsun araban olsun paran olsun yanında sadece sahte insanlar oluyor
Yok gayet fakir edebiyatı yapıyorsun sanaldan da sallamak kolay ki zengin olsan bile çok kişi var zengin olup fakir edebiyatı yapan ya da fakir olup zengin tarzı davranan. Sanki şey fakir kenar mahallede oturunca çok mu iyi oluyor yok herkes birbiriyle anlasıyor falan mı zannediyorsun o pembe diziler gibi. Böyle bir şey yok bunlar fakirleri avutmak için ya da haberi olmayan iyi kalpli zenginleri kandırmak için yapılan şey. Her yerde sahte insan insanları takan mı kaldı mk ha sen takıyorsan beni gram alakadar etmez bu da benim sorunum değil. Ev araba en azından bana o sözde fakir ama gururlu ve mutlu olan insanlardan (sözde) daha iyi şey verir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ppdeki otel havuzu - clup tuvaleti -terefelik- araba-orman
Oha
Bütün ailesi evdeyken gece gizlice girmiştim
😂😂
spor salonu üniversite
İyimiş
Çadırın içi. Yaz tatilinde
Klasik
Okul tuvaleti
Lez sin o zaman
Yo :D bahçeşehir koleji'nde her halt oluyo boş beden dersinde direk oraya gittik
😂😂😂
Şey kısa bir süre burslu zengin aşkı yasadım dizilerdeki gibi ama sonu öyle gitmiyormuş bursunu da kaybettim 🙄yapmayın tavsiye etmem okul tuvaletlerinde
Okulun tiyatro kolındaydım tiyatro salonunun tuvaletinde seviltiydik kamera yoktu okul bittiydi hocaların gelmesini bizi çalıştırmalarını bekliyorduk
Seninki de iyiymis ama okulda zengin * sevişince daha heyecanlı olmuştu
Valla okulun en güzel kızıyla sevişince daha iyi oluyor zengin olsun istediği kadar
Ee Benimkide kumral yakışıklı okulun en zengini ydi. Ben bursluyum diye bakmıyorlardı o çocuk da kullandı da beni ama hayatımın en güzel dakikasıydı 🤭zenginler genelde bu konuda kültürleri falan muhafazakar zenginler hariç daha serbest bilgili oluyor daha zevk veriyor
Seninle evlenecek adama üzülüyorum ben
Üzül banane mk ben para benim herseyım açıkça söylüyorum sizde 90 60 90 arayın neyinize ise
Neyiniz var ki güzeller size gelecek her şey karıslıklı bebeğim
Para herşeyi satın alıyor sanıyorsunuz değil mi
İşte kızların parayı sevme huyunu seviyorum her kız elimin altında oluyor böylece
Gayette alınıyor mutluluğu bile. Fakir muhafazakar ailede doğ bakalım mutlu olabiliyor musun fakir edebiyatı yapmayın
Kanka o senle alakalı değil ya kız ilk baş benim gibi para görmemiş ise ve görünusun güzelse ondan kaynaklı yoksa erkeklerin nazını kimse çekmez
Ben fakir edebiyatı falan yapmıyorum benim ailemde zengin ve muhafazakar bir aile benim ailemde aşiretim ben burada osursam tanımadığım amcamın kulağına kadar gider ama para mutluluğu satın alamaz evin olsun araban olsun paran olsun yanında sadece sahte insanlar oluyor
Yok gayet fakir edebiyatı yapıyorsun sanaldan da sallamak kolay ki zengin olsan bile çok kişi var zengin olup fakir edebiyatı yapan ya da fakir olup zengin tarzı davranan. Sanki şey fakir kenar mahallede oturunca çok mu iyi oluyor yok herkes birbiriyle anlasıyor falan mı zannediyorsun o pembe diziler gibi. Böyle bir şey yok bunlar fakirleri avutmak için ya da haberi olmayan iyi kalpli zenginleri kandırmak için yapılan şey. Her yerde sahte insan insanları takan mı kaldı mk ha sen takıyorsan beni gram alakadar etmez bu da benim sorunum değil. Ev araba en azından bana o sözde fakir ama gururlu ve mutlu olan insanlardan (sözde) daha iyi şey verir
Ben senin gibi düşünmüyorum
Ne düzeyde yaşadın oral mi
Misafirlerin yatak odası
Ciddi misin
yatak
Bence daha iyisi vardır ya
Çatı
Ciddi misin 😂😂
Yeap
Pekii 😂
Apartman boslugu
Normal