Cinsel Yaşam Seks yaptığınız en ama en çılgın yer neresiydi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Gündüz bir sitenin birbirlerine bakan bir evin balkonunda. Nasıl bir şey anlatamam. Sizin öyle bir çilginliğiniz oldu mu? Güncellemeler+1 yıl Nedense kızlar paylaşmıyor çilgin anılarını. Erkekler acaba kiminle yapıyor madem ortada kız yok 😅 Seks yaptığınız en ama en çılgın yer neresiydi? Cevapla Site Soruları Çil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Sinemada, arabada ve ağaçlık bir açık alanda ...Sizi karşı siteden izleyenler var mıydı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umrumuzda olmadı Yorumla Sahip06 +1 yıl Cesurca ve heyecan verici Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Çok büyük bir çılgınlık oldu 20 yaşındaydım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir şey Yorumla Boğaalfa +1 yıl İstanbul'da çok önlü bir gece culubünde 5 bin kişinin içinde oldu Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yazın şezlongta 🤣Her yerim kum olduydu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İki şehir arası seyahat halindeyken arabanın arka koltuğu, kullanan arkadaş için işkence olmuştu 😅 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Biliyor muydu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ani gelisti ya kizla kankaydik çok sarhoştuk deniz havası alalım diye düşündük yoldan arkadaşı aldım benim arabayı kullansın diye biz arka koltuğa geçtik benden çocuk istediğini söyledi kız şimdi mi dedim şimdi dedi sevismeye başladık Yorumla Soran +1 yıl 😁😁😁😁 ah alkol ah. Aracı kullanan anlamış mı yani öyle bir şey yaptığınızı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk direksiyonu zor kontrol ediyordum diyordu hızımızı alamayıp çocuğu tekmelemişiz anlamak ne 😂 Yorumla Soran +1 yıl Peki o kankalık devam etti mi sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yürümedi 1 hafta iyi kötü devam ettik sonrasında tripleri tuttu her yerden engelledi beni Yorumla Soran +1 yıl Birden gaza gelip yapmayacaktın bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kendisi istedi ilk o hamleyi yaptı, kendi bilir hayatımda olmayı da seçebilirdi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sehirler arası otobüste otobüs bom boş gidiyodu en arkaya oturduk bana oral seks çekti 0 0 Yorumla
33mersinli31 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Restaurant tuvaletinde bulaşıkci ileBir otelin asansörunde garson ile 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Asansör mú yok artık. Bozuk mu asansör Yorumla 33mersinli31 +1 yıl Yooo sürekli aşağı yukarı yaptik Yorumla Soran +1 yıl Nasıl sürekli aşağı yukarı başka binen yok mu Yorumla 33mersinli31 +1 yıl Gecenin 3 ünde personel asansörunu kim kullanacak? Yorumla Soran +1 yıl Personelin asansörü deseydin Yorumla 33mersinli31 +1 yıl Hahaha dememiş miyimAma olsun Farklı ve heyecanli idi Yorumla
Urtlantosx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç tanımadığım bi adamın evinde 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oluyor o Yorumla Urtlantosx +1 yıl Sevgikimle gitmiştik Yorumla Soran +1 yıl Iyi de nasıl tanımadığın birinin evine gittin Yorumla Urtlantosx +1 yıl 3 lu icin Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. daha yapmak nasip olmadı :/ 0 2 Yorumla sedomania2 +1 yıl biliyorsun bu işi ;) Yorumla GüneyM +1 yıl @sedomania2 👏👏☺️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dans salonunda 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir dans salonu o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoca geliyor işte kostüm felan giyiyorsun, aynalar var kocaman yer Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Iyi keyifler Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. İzlenme. seks anı hem de 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Sauna da 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eczanede nöbette 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kamera yok mu Yorumla Dante0208 +1 yıl Yoktu ama gece gece acayip zevkli oldu Yorumla Soran +1 yıl Haha. Kimden çıktı fikir Yorumla Dante0208 +1 yıl Sence 😋 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Dante0208 +1 yıl Gelde öğren istersen Yorumla Soran +1 yıl Nöbete mi geleyim eczaneye Yorumla Dante0208 +1 yıl Şansın yok ozaman ayakta 😉 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Arabada 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gece ise çok da çilgin değil Yorumla Soran +1 yıl 😆😆😆😆 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sinemada, arabada ve ağaçlık bir açık alanda
...
Sizi karşı siteden izleyenler var mıydı?
Umrumuzda olmadı
Cesurca ve heyecan verici
Çok büyük bir çılgınlık oldu 20 yaşındaydım
Nasıl bir şey
İstanbul'da çok önlü bir gece culubünde 5 bin kişinin içinde oldu
Yazın şezlongta 🤣
Her yerim kum olduydu
İki şehir arası seyahat halindeyken arabanın arka koltuğu, kullanan arkadaş için işkence olmuştu 😅
Biliyor muydu
Ani gelisti ya kizla kankaydik çok sarhoştuk deniz havası alalım diye düşündük yoldan arkadaşı aldım benim arabayı kullansın diye biz arka koltuğa geçtik benden çocuk istediğini söyledi kız şimdi mi dedim şimdi dedi sevismeye başladık
😁😁😁😁 ah alkol ah. Aracı kullanan anlamış mı yani öyle bir şey yaptığınızı
Çocuk direksiyonu zor kontrol ediyordum diyordu hızımızı alamayıp çocuğu tekmelemişiz anlamak ne 😂
Peki o kankalık devam etti mi sonra
yürümedi 1 hafta iyi kötü devam ettik sonrasında tripleri tuttu her yerden engelledi beni
Birden gaza gelip yapmayacaktın bunu
kendisi istedi ilk o hamleyi yaptı, kendi bilir hayatımda olmayı da seçebilirdi
Sehirler arası otobüste otobüs bom boş gidiyodu en arkaya oturduk bana oral seks çekti
Restaurant tuvaletinde bulaşıkci ile
Bir otelin asansörunde garson ile
Asansör mú yok artık. Bozuk mu asansör
Yooo sürekli aşağı yukarı yaptik
Nasıl sürekli aşağı yukarı başka binen yok mu
Gecenin 3 ünde personel asansörunu kim kullanacak?
Personelin asansörü deseydin
Hahaha dememiş miyim
Ama olsun
Farklı ve heyecanli idi
Hiç tanımadığım bi adamın evinde
Nasıl oluyor o
Sevgikimle gitmiştik
Iyi de nasıl tanımadığın birinin evine gittin
3 lu icin
Anladım
daha yapmak nasip olmadı :/
biliyorsun bu işi ;)