Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ergenliğim dönemlerinde ki sevişmelerimiz çok çılgıncaydı. O dönemler gözümüzün yeni açılmasından kaynaklanıyor sanırım yaşadığım her sevişmenin bir ayrı tadı vardı. Okulda spor salonunun soyunma odalarında, dersliklerde. Okuldan kaçıp park bahçelerde, sinema salonlarında, arabayla kaçıp arabanın içinde, sahilde giderdim sevişirdik her sevişme ayrı bir atraksiyon, heyecan doluydu. Şimdi sanki durgunlaştı biraz. Bazen gerçekten partnerim çok ateşli oluyor, deli dolu oluyor onunla yaşadığım sevişme ve seksten aşırı keyif alıyorum. Bazı partnerler çok güzel fizikleri var, kişisel bakımları güzel ama cinsellikte çok durgunlar. Sanki 40 yıldır evli karı koca gibi seks yapıyoruz sıkılıyorum. Sevişmek, seks yapmak içimden gelmiyor öyle olunca da. Dalgalanmalar çok fazla kısaca Aybüke Hanım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl2014 yılında çalışıyordum o dönemde Türk Telekom çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak görev yaptım ama daha sonra bedensel Serebral Palsi Parabjezi yürüme engelliyim servisi kaldırıldığı için ayrılmak zorunda kaldım ama ayrılmadan önce birikmiş param vardı ve aynı apartmanda oturduğumuz abim gibi olan hatta bu konuda öz abimden daha yakın olan birisinden rica ettim ve para karşılığı eskort bir bayan ile ilişki yaşadım. Tabiki bu benim için ilk ve son oldu o kişi taşındı ben işten ayrıldım sonrasında da ailemden kimse bu konuda yardımcı olmadı.
110 Yorumla- +1 yıl
Öyle kardeşim haklısın ama bu devirde evlilik çok Zor Benim abim 32 yaşında işi var evi var engeli yok ama o dahi evlenemedi tabiki nasip kısmet işi ama insanlar çok değişti kardeşim
- +1 yıl
Aynen öyle tabi birde artık kızların çoğu televizyon dizilerinde olduğu gibi bir evlilik peşinde olduğu için çok daha fazla zor oluyor
- +1 yıl
O yüzden de gayrimeşru ilişkiler daha fazla tatlı geliyor
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim hayırlı geceler diliyorum
- +1 yıl
Hayırlısı olsun kardeşim bu kızlar bu kafada oldukça işimiz zor
+1 yılsevişme denemez ama en garip olanı denizde plajdan biraz uzaklaştık yüzme öğretiyorum ayağına içine girmiştim ( öğretiyorum ayağına derken insanlar öle düşünsün diye.. yoksa hatun ne yaptığımızın farkındaydı :)
00 Yorumla
O zaman çalışıyorduk lojmanda kalıyoruz ama nişanlıyız smdi evlendik boşandık neyse sevişcex özledik yani saat 2 3 gece mesai bitti Bodrum içmeler de sevişmek için mekan arıyoruz maas yatmadı otele gidemiyoruz daha 19 yasında filanız yani sonra lojmana döndük personel giyinme odasında yaptık orda seks yapmak değil çılgın olan ama sevişmek için mekan arayıp durmamız çok çılgındı unutamam asla
1115 Yorumla- +1 yıl
Marmaris İçmeler değil miydi o😉
- +1 yıl
Bodrum'a da gittim ama duymadım pek ordada varsa içmeler onu bişey diyemem
- +1 yıl
hmm pardon o halde 😄Hatta geçenlerde oradaydım Yalıkavak ta üç senedir giderim yazları Akyaka mekanımız di😋
- +1 yıl
Aynen öyle vallaha aşkyaka bende çok severim fırsat buldukça giderdik azmak nehri falan kayıkla turla ahh Akyaka ahh😭bir yer daha vardı oranın suyu çok daha temizdi adı aklıma gelmedi araçsız gidilmiyor oraya ama
- +1 yıl
Arkadaş üni okuyordu Kötekli de evi vardı senelik izinlerde onun yanına giderdim araçla gittim geçen sene Marmaris Yalıkavak Bodrum aydın İzmir Alsancak iyi turlamistik çok iyi yerler ya doğa deniz bayılırım huzur zaten
- +1 yıl
şu an da Çanakkale Gökçeada daym sevdim adayı ama huzurlu birazdan denize giderim dün gittim baktım plaja iyiydi
- +1 yıl
Şansılsnz o yüzden deniz doğa olan yerleri hep sevmişimdir kalabalıktan uzak sakin yerleri
- +1 yıl
Yani öylede denebilir😄 misafirim Burda bir hafta on gün tatil yaparım arayipta bulamadığım bişey pandemiden sonra😋
- +1 yıl
Çok güzel 😄
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
118Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAraba, misafirlik ve kuaförde yaşadığım o çılgın seks deneyimlerimin tadı hala damadığımda kaldı desem az bile olur.
150 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kız 4 katlı binanın çatı katında yaşıyordu. Diğer alt katların her birinde abileri vardı. Apartmanda yabancı olmadığı için içerde biri görse diyecek lafim yoktu. Gece boyunca seviştik. Hatta bir ara abisi alt daireden sopayla vurup, hadi yemeğe gel dedi. O sırada kucağımda ziplarken nefes nefese sonra gelirim dedi. Ses de net duyuluyor, baya çekindim ama çığlıklarını zor zaptettim.
10 Yorumla
+1 yılçılgın değildir de lisedeyken temizlik ıvır zıvır itriyat vs kileri gibi bir yerde alt sınıfımdaki kızla bildiğin karı koca olduk, zaten sonrasın en fazla bir kaç defa olduk. ben orda hademenin birine yakalanırız bigün kesin diyodum ama kendi kendime gaz vermişim galiba.. baya güvenli bir yermiş demekki:)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlım bizde kalıyordu salonda seviştik hem de evde herkes varken, ormanda, arabada (gündüz)
211 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn çılgını kışın ayazında parkta, Hastanede, merdiven, asansör, araba, misafirlikte,
162 Yorumla- +1 yıl
Kaldimi ki yasamadigin yer :-)
+1 yılYaaa görüşleri okuyunca çok imrendim lan yine hiç yapmadığmı aklıma getirdiniz of ya 😤😓
30 Yorumla
+1 yılDeminki soru bununla bağlantılı
Çadır bir başka güzeldir seks için
Ama birde yıkılırsa seyreyle gırgır şamatayı.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Benim için fark etmiyor çılgınlık ancak her zaman yatağı tercih ederim hareket alanı sonsuz olduğu için..
10 YorumlaOtelde disko sonrası plajda şezlong da ve otelin tuvaletinde tabi ikisi de gece geç saatlerde olmuştu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılYer yoktu ve biz fenaydık.
Camiinin tabut odasına girmiştik.32 Yorumla- +1 yıl
Güzel fantezi de millete fazla gelir.
Başkomutan ATATÜRK ün altında ( okulda tahtanın önünde) nöbetciyken x sınıfın beden eğitimi dersinde boş kalan sınıfın tadını cıkardık
10 Yorumla
+1 yılEn cilgini mi , dubleks apartin balkonun da , otelden bizi izliyolardi, ha birde denizin icinde etrafta onca insan varken
10 Yorumla
+1 yılAraba gibi mekanların heyecanı yüksek olsa da yatağın rahatlığı yok en iyisi yataktaydı :)
10 Yorumla
+1 yılÇay bahçesin de yaşamaz olaydım
118 Yorumla- +1 yıl
Memnun kalmamış gibi görünüyorsunuz hanımefendi
- +1 yıl
@Kovboy_35 Evet kovulduk 😅
- +1 yıl
@Kovboy_35 Birşey yapmadık ki o öptü beni şikayet etmişler bissürü adam geldi peş peşe maganda gibi 😂
- +1 yıl
@Kovboy_35 😄. Önce yüksek bir yerden kucağına aldı beni sonra oturduk çenemden hafifçe tuttu kaldırdı ve küçük bir öpücük kondurdu dudağıma filmlerde olurya 😄sonra da o an eli meme kaymış😄
Özel spa da tam olarak jakuzi de 🤗
146 Yorumla- +1 yıl
Bunu bende denemek istiyorum en kisa zamanda hayali bile çok güzel🙃
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzmir de feribotta yaptık en efsanesi oydu nasıl oldu anlamadik bı anda tansiyon yükseldi kulağıma gelip biraz daha devam edersen bosalicam dedi çok keyifliydi sonra çocuklar için olan alışveriş merkezi oyun parkında 7D vardı iki kişi binilen buz pisti seçtik içeri girdik önce o yaptı sonra bir bilet alıp ben onu rahatlattimm harikaydı
00 YorumlaAraba sürerken. Yanlışlıkla ters şeride geçmiştim, karşıdanda polis otosu geliyormuş meğer. Allah'tan durdurmadı, yoksa büyük rezillik olurdu...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bir haftasonu gece saat 23:00 gibi cadde kenarında parkeden arabaların arasına park edip arabada yaptık.
00 Yorumla
+1 yılApartmanın merdiveni de birde sinemada...
Apartman merdiveni dediğim bir çifte yakalandık gecenin yarısı ve ikiside sarhoştu.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilise de, detaya gerek yok.
154 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kovboy_35 Yurt dışında papaz vaaz verirken erkek arkadaşım ile yan yanaydık, sonrası malum :D ateistim bu arada kilise kültürünü öğrenmek için gitmiştim.
+1 yılBen bir çok yerde seviştim ama en çılgın olanı kızın annesinin odasındaki yatakta sevişmemiz ve annesi gelmesine rağmen devam etmemizdi.
10 YorumlaOkadar çok yerde seviştikki sevgilimle. Hangisini söyleyeceğimi bilmiyorum. Hepsi birbirinden heycanlıydı.
00 Yorumlaspada saunada, uçakta wcde, asansörde, gece şezlongta
00 YorumlaAmos sahile gitmiştik gerçekten masumca bir geziye gitmiştik.. Ama o şarkı çalınca...
#Just00 Yorumla
+1 yılÇadırda ama oyle festival falan degil hee kamp alaninda nezih bir ortam yani
00 Yorumla
+1 yılSahilde
50 Yorumladolapta yaptim. bir kizla orda saklandik cilkinca öpusduk.
00 Yorumlaçok çılgın sayılmaz aslında
çamaşır makinesinin üstünde00 Yorumla
+1 yılNişanlıydım ayda bir şehrine gidiyordum, Hava yağışlı pencereler buğulu araç içinde olmuştu.
00 YorumlaEvde olmuştu pencerenin camına yaslanmış perde açık şekilde...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOtelde
116 Yorumla- +1 yıl
Tatil nerdeydi
- +1 yıl
- +1 yıl
@kocaekmek sen git ekmeğini ye anlamazsn sen 😂
- +1 yıl
@Pinti_Panda valla mı diyon
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Giyinme kabini vuhuu
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle özel bir mekan yok, günlük kiralık daire, partnerimin evi vs. Beraber duş almak hep keyifli olmuştur sevişme öncesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenizin içinde yüzerken iyi de kaldırması zor oluyor. Ama saksosu da bir başka. Nefesine güvenen denesin 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltek olanı kayalıklarda oldu zaten sadece öpüşmeydi o da.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gece yarisi sahilde..
Aracta..
Dogada orman icinde.
Sinifta.
Mutfakta
Dusta.00 Yorumlayaşamadım, çok çılgınım kfksjfj
31 Yorumla- +1 yıl
Tahmin ediyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBar tuvaleti, otopark, giyim mağazası soyunma kabini, araba
10 YorumlaKusadasinda eskinkiz arkadasimla birlikte bir yazlikta doruklarin en yuksegindeydik güzeldi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Arkadaşımın evinde KS den tanıştığım biriyle oldu güzeldi zaman durdu..
00 Yorumla
+1 yılTurk kadini bekaretini ya bir inşaatta ya da boduum katinda kaybeder.
Ben sahsen yatakta ikerim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli partnerim in evinde yeterince çılgın değil mi sabah 8 de eşi mesaiden dönecekti
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir otelde bir arabada bide teras balkonunda olmuştu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinemadakiyle evde olanı tartıyorum karar veremedim :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılYatak odamızda...
84 Yorumla- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Balçova Whyndam otel.
10 YorumlaStabil olacak ama arabada desem?
11 YorumlaGece yarısı plajda kumların üstünde 😅
10 Yorumla
+1 yılHayallerimde, elime kız eli değmedi.
10 Yorumla
+1 yılsahılde sabaha karşı trabzanlara dayayıp analdan yaptım çığlıklı bir sevişmeydi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ormanda taş, diken batarak da sıkıntılı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplantı salonunda
107 Yorumla- +1 yıl
Meslek nedir?
Cevap sahibi+1 yılHalkla ilişkiler uzmanı
- +1 yıl
Belli iliskilerin iyiymis halkla:)
Cevap sahibi+1 yılDalga geçiyorsunuz ama böylece ihaleyi bizim şirket aldı adamın aklını başından aldım
- +1 yıl
Cazibeni merak ettim
+1 yıl7. Kat dağa bakan otel odasinin pencersinin önunde. Arabada. Gece sabaha karsı alacatida kumsalda. Birde bir binanin catisinda terasda☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Ah o gala
10 Yorumla
+1 yılDenizde.
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi odamda ama salonda annem varken🙈
10 YorumlaSinema Salonu :)
101 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin gitmediği vizyondan kalkmak üzere olan filmler ne icin var zaten dimi:)
apartman çatısında yıldızlar altında
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. arabada ve sahilde
20 Yorumla
+1 yılTraktör römorkunda :)))
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!