- Sokakta - Amsterdam, Hollanda'da Hala görüştüğüm eski sevgilim Hollandalı. Arkadaşlarımla gezmek için Hollanda'ya gitmiştik. Dönmeden son gün 1 saatliğine onlardan ayrıldım. Eski sevgilimle "Red Light"a yakın bir gece kulübünün önünde buluştuk. Şubat ayı olduğundan, akşam 8 gibi olmasına rağmen hava bayağı karanlıktı. O gün de eski sevgilimin doğum günü olduğundan bir yerlerde kahve içip pasta kesip biraz konuşup ben arkadaşlarımın yanına, oradan otele, o da evine döner diye planlamıştık. Biz buluşur buluşmaz bir adam şapkasıyla bana selam verdi, İtalyanca bir şeyler söyledi. Hiçbir şey anlamadım. Eski sevgilim adama bağırmaya başladı. Adam da gitti hemen zaten. Adama neden bağırdığını sordum, sustu. Gideceğimiz kafeler hep "Red Light"tan sonraydı. Yani, "Red Light"tan geçmemiz gerekiyordu. "Red Light"ta yürürken sormaya devam ettim. "Şu camdaki kadınlardan olsam bana bakar mısın, diye düşünüyorum ama onlara da bakmıyorsun." dedim. "Sana mı bakayım?" dedi. "Evet." dedim. "Öyle mi?" dedi. Sonra beni kolumdan çektiği gibi ıssız bir köşeye çekti. Sonrası gayet tahmin edilebilir zaten. :) Amsterdam'da sokakta sevişmek anormal değil. Diğer Avrupa ülkelerinde de böyle mi bilmiyorum ama İngiltere'de çok rastlamamıştım, mesela. Belki ben görmedim, bilmiyorum.
Hangi birini söyleyeyim bilemiyorum ki, bir tanesini anlatayım , internet üzerinden bir kadın ile tanıştım. Kadın tekirdağ çorlu yaşıyordu, ben İstanbul da, bir zaman sonra beni evine davet etti. Hiç bekletmeden gittim. Saat akşam 17:30 kadının evine vardım. Çılgınca seviştik defalarca her ikimizde sırılsıklam olduk. Ve gece saat 1:30 oldu. Ben ona şöyle dedim. Çok teşekkür ederim canım benim. Yaşattığın bu saatler için, iyi ki kocan bu gece mesai kalmış beni çağırdın çok teşekkür ederim. Dedim bana demezmi kocamın gelmesi de yakındır şimdi hatta yarım saat geç bile kaldı, neden sen ne diyorsun dedim ona, kocan eve bu gece geliyormuydu, evet ne oldu ki, demez mi bana, neden korktun ki, çekinmene gerek yok. Kocam bir şey demez dedi , şok oldum ve evden nasıl çıktığımı bilmiyorum. Apar topar can korkusuyla çıktım ama siz bana sorun nasıl çıktığımı, daha beni aradı bir saat sonra bana kocasının yanında olduğunu ve bana çok çok teşekkür ettiğini söyledi bir de demez mi, kocam ile konuşmak istermisin canım. Seni çok merak etmiş , yok hayır dedim. Bu anımı hiç unutamıyorum. Gerçekten.
İyi akşamlar Lise son sınıfta okul gezi düzenlemişti ve Bodrum’a gitmiştik okulda beğendiğim bir kız arkadaşım vardı onla otobüste tanışma fırsatını buldum benden bir yaş büyüktü gezi toplam dört gün sürdü ve Bodrum’da her günümüz sabah öğle akşam olmak suretiyle devamlı beraberlikle geçti bugün bile hala gözümün önüne geliyor kesinlikle unutamıyorum her fırsatımızı beraberlikle geçirdik aklınıza gelen her yerde.
Yakacık ormanında, rüzgarda sallanan yapraklar arasında birinin izliyor olma heyecanı...4 katlı evin terasında çılgınca sevişme, alttaki her 3 katta da kızın abilerinin olması... marmaris de sahilde gece yarısı şezlong üstünde... otelde kışın kapalı havuzda... otelde buhar odasında... kartal eğitim araştırma hastanesi açık otoparkında...
3 fena olay 1. Kesinlikle lise son bitinceydi yazlığa gitmiştik orda başka arkadaşımın yazlığında ailesi evdeyken ilişkiye girmiştim ben hayatımda öyle korkmadim 2. Olay 2e1 alkolün de etkisiyle birlikte olduğum du kış ayında denize alkolle Dalin kumsalda olaylar olaylar 3. denizin içindeydi yani içine bosaldigim için o gece sanırım il değişip hap aramistik fenaydi bu olayın ilgincligi kamptaki 4 ciftde denizdeydi gece 3de :)
Askerden izne gelmiştim. Yabancı bir kızla tanıştım. Ben dağ taş görmekten, kadın görmeyi geçtim, yeşil kamuflaj dışın da bir sivil bile görmemişken, dağdan şehire inmiştim resmen. Bir barda tanıştığım, Türkçe bilen benim yaşlarım da, müthiş arzulu, o geceden sonra görmediğim bir kızla, bir daha yaşayamayacağım şeylerin fibini gördüm dü.
Süreyya operası eskiden sinema salonuyken, liseden kız arkadaşımla balkonda yer ayırttık. kız arkadaşımla 1saat beraber olduk. filmin sesinden attığı çığlıkları kimse duymuyor sanıyorduk ama ara verince ve fuayeye gidince bizi seyredenler olduğunu öğrendik.
İftar vakti çok sesli bir sevişme yaşadım balkonda sigara içerken çıkan çatal kaşık seslerinden farkettim o sıra herkes ezanı beklerken bizim seslerimizi dinlemişler 😁
Ah tren.. Hayatımda en güzel doyadoya yaşadığım hatta zirve yaptığım, tren yolculuğu ve bulutların üzerinde gezmek harika bir his..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nirvana çıkmıştım bir keresinde eski sevgilim ablası nin evinde hoooyyyy oohhhooo tam bir. makina balkon dahil tüm odalar aralıksız sabaha kadar defalarca
Karaköyde virane bir Rum evinin terasında. Galata kulesi belki 50 mt bile yoktu. bir tarafta haliç, bir tarafta boğaz. Geceyi gündüz eden ışıklar ve aşkkk
Traktör kasasının üzerinde açık hava da, ulan dedesinin evinin önünde idi kimse görmesin DİE sonra römerk in altına geçtik sonra yıkık bir harabeye gittik orada devam ettik
Ayrıldığım kız arkadaşımla son kez görüşmeye gittiğimde aracın arka koltuğunda tartışırken aniden öpüşmeye başladık ve sonrası film gibi hiç bir zaman unutamam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Özelde çalıştığım dönemdi, İki öğretmen boş sınıfta. Yani tam teferruatlı bir sevişme değildi ama öpüşme falan işte.
En İyi Cevaplar