Cinsel Yaşam En ilginç nerelerde sevişme yaşadınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İlginç heyecanlı gizli sayılabilecek ne gibi mekanlarda seviştiniz? En ilginç nerelerde sevişme yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Amortentiaa Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 +1 yıl Sanırım en ilginç olanı benim için denizdi 🤭 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tam ilişki yasayabildiniz mi Yorumla Amortentiaa +1 yıl Evet Yorumla RobertAdam +1 yıl Tahriş olur tuzlanır matlaşır Yorumla
SağlamAdam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Sinema da tam ilişki yaşamıştım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kimse yok muydu farkedebilecek? Yorumla SağlamAdam34 +1 yıl Hafta içi gündüz vaktiydi, salonda bizden başka kimde yoktu. İlk buluşmamızdı bir de kızla Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İlginç yerlerde sevişmedim 😀 0 3 Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl 🙄 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl @İstanbull_hanım noldu 🤨 Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl Hiiiç Yorumla
Haraklitos Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Arkadaşın evinde yaptik o salonda idi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl cafede deneme kabininde sokak ortaasında 0 7 Yorumla Soran +1 yıl tam ilişkiye kadar ilerledi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl deneme kabini evet diğerleride sevişmenin bir tık üstü Yorumla Soran +1 yıl hangi mağazanın kabini :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haha koton :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama az kalsın kız yakalıyordu heyecanlıydı Yorumla Soran +1 yıl hazırlıklı mı gittiniz aniden mi oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya aniden kabinde bir şeey deniyordu gel nasıl olmuş dedi olan oldu tahrik etti öpüşüp sevişmeye başladık sonrası sekse döndü Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sahil havuz orman çadır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yakalanma durumu oldu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl An meselesi oldu ama olmadı Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Apartman boşluğunda 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Ağacın tepesinde😅 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cıkmaz sokak 🤣😂🙈 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ormanda, ayaküstü... 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimsin tanımıyorum seni 😛 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yok, insandı eminim. 🙄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkekler tuvaletinde 0 6 Yorumla Soran +1 yıl avm mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alışveriş merkezi evet Yorumla Soran +1 yıl girip çıkarken gören oldu mu ve tam ilişki yaşayabildiniz mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmadı zaten ilk bana oral yaptı daha sonra tuvalete yaslayıp ilişkiye girdik Yorumla Soran +1 yıl hangi avm desem? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napacaksin birlikte mi gireceğiz saçmalama istersen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sanırım en ilginç olanı benim için denizdi 🤭
Tam ilişki yasayabildiniz mi
Evet
Tahriş olur tuzlanır matlaşır
Denizde
Arabada
Magazada
Ve onun evının ozel bı odasında
Sinema da tam ilişki yaşamıştım
kimse yok muydu farkedebilecek?
Hafta içi gündüz vaktiydi, salonda bizden başka kimde yoktu. İlk buluşmamızdı bir de kızla
İlginç yerlerde sevişmedim 😀
🙄
@İstanbull_hanım noldu 🤨
Hiiiç
Arkadaşın evinde yaptik o salonda idi.
Arabada havuzda otoparkda
cafede deneme kabininde sokak ortaasında
tam ilişkiye kadar ilerledi mi
deneme kabini evet diğerleride sevişmenin bir tık üstü
hangi mağazanın kabini :)
haha koton :)
ama az kalsın kız yakalıyordu heyecanlıydı
hazırlıklı mı gittiniz aniden mi oldu
ya aniden kabinde bir şeey deniyordu gel nasıl olmuş dedi olan oldu tahrik etti öpüşüp sevişmeye başladık sonrası sekse döndü
Sahil havuz orman çadır
yakalanma durumu oldu mu
An meselesi oldu ama olmadı
Bir keresinde erkek arkadaşım arabada yapmıştı 🙈
Apartman boşluğunda
Kabinde
Yokkk
tuvaletler 😅
Ağacın tepesinde😅
Parkta gece
İşyeri tuvaletinde
Bir kaç yer harikaydı resmen