- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin kadınları kullanması diye bir şey yok. Kimse kimseyi seks yapmaya zorlamıyor. Kadının da, erkeğin de zevk aldığı bir ilişkide kullanma-kullanılma durumu yoktur. Sizin kullanılmak dediğiniz şey, bir erkekle seviştiğinizde geleceğe dair, ilişkinizin durumuna dair beklentilerinizin olması ve bu beklentilerinizin karşılanmaması. Beklentiler daima hayal kırıklığı yaratır. Seks yapmakla ilişkinizin geleceği arasında bir bağlantı kuruyorsunuz. Kadınla erkek arasındaki cinsel ilişkinin erkeğe bir sorumluluk yüklediğini düşünüyorsunuz. Bunun nedeni de, seks yapmış olmakla erkek ile kadın bedeni arasında bir sahiplik (aidiyet) bağı kurulduğuna dair ataerkil yanılgı. "Kadınlar da sadece zevk almaya odaklı, bağlanmadan seks yapabilirler mi?" diye sorarsan, yapabilirler, hatta yapmalılar derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişiye karaktere ahlak ve dini inancının getirmiş olduğu bağlıları bağlı
Günümüzde çoğunlukla erkekler kadınları cinsel obje görse de kadınlar da bunu kasa objesine dönüştürür
Çok az kesimi güven sadakat tek eşlilik üzerine ilişki beklentisi yaşar
Ki bana göre cinsellik arzu sevgi aşk ve şehvetin bir sonucudur ve amaç değil ruhların birleşimi için araçtır
Nasıl ki mastürbasyon sonrası pişmanlık yaşayıp seks sonrası yaşanmıyor ise seksin getirmiş olduğu eylem de bir araç vasıtası görür01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİsteyen kullansın
10 Yorumla KS erkekleri bildiğin gibi yine :D Hepsi tam bir seks makinesi olduğu için bütün kadınlar onları kullanıyor evet :D Erkek kullanıyorsa kadın da kullanabilir. FB terimi birazcık bunun için var. İki insan birbirine güveniyor ve kendi ihtiyaçlarını bu şekilde gideriyor. Gizlilik ve güven bu konuda zaten olmazsa olmaz.
14 Yorumla- +1 yıl
Bu bahsettiğiniz FB durumunda karşılıklı bir kullanım var ve iki taraf da bundan razı.
Kadınların erkekleri kullanması muhabbetindeki sıkıntılı taraf ise ciddi ilişki amacında olan kadınların bazı adi herifler tarafından cinsellik amacıyla kandırılması. Kızılan durum bu değil mi?
Aynısının tersi, ciddi ilişli istemeyen bir kadın, ciddi ilişki isteyen bir erkeği cinsellik amacıyla kandırıp bir süre takılıp bıraksa bu da aynı şekilde rezil bir davranıştır.
(Ben niye bu konuda yorum yapıyorum bana ne. Neyse) - +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 güzel bir yorumdu ama
- +1 yıl
Sağolunn
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşındayım ve şunu iliklerime kadar öğrendim ki kadın zannedildiği gibi ilişkisinde sevgi bekleyen bir taraf değil. Hatta kadının ilişki beklediği fikrine de katılmıyorum. Kadının bilinçaltında sadece çocuk yapmak var o kadar, kadın bile kendine bunu itiraf edemiyor. Kadın sadece alıcıdır, paranı almak ister, spermini alıp çocuk yapmak ister, yeri gelir erkekliğini bile elinden almak ister. Cunku hiçbir kadında saf sevgi yoktur.
Kadını seven adam da kadına itici gelir.
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimse kimseyi kullanmıyor. İki tarafta istiyerek yapıyor. Bir taraf istemeden yapılıyorsa bu tacizdir zaten. En saçma sinir bozucu laflardan birisi beni kullandı ıyyyy
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKullanmak başka şey aşk ile sevişmek başka şey. Zaten kız ve kadınlarımız para, menfaat ve çıkarları için biz erkekleri tepe tepe kullanmaktalar. Haliyle paraya tapan bu kız ve kadınları da tepe tepe (si. e, Si. ke) de kullanmak hak oluyor
20 Yorumla Analarının ''evlenmeden elletme, basit karı olursun'' öğütlerini saçma bulsalar, tüm dünya avratları gibi kullanırlar zaten. Bir bizimki gibi aptal toplumlarda kadının kullanıldığı zannediliyor, dünyada karşılığı yok bunun :d
10 YorumlaErkeklerin hepsi kulanilmak ister bu soruya jfkdnnd
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi erkek kadını cinsel olarak kullanabiliyor ki? Başı ağrıyan karnı ağrıyan yorgun olan kadınlar mı kullanılıyor. Bence tam tersi kadınlar erkekleri ac bırakıyor :(
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeşke ateşli bı kadın olsa da cinsel olarak kullansa beni
Cevap sahibi+1 yılDuayla olmaz ki bu
Cevap sahibi+1 yılPeki öyle olsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaw genelleme yaparak sormussun. Şoyle olurdu ama "beni cinsellikle kullanan bir erkegi bende ayni sekilde kullanabilirmiyim"
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKullananlar icin demissen evet kullanabilir. Yani senin sordugun soru şuraya çekilebilir "kadinlar cinsellik icin kullanmayan erkegi, herhangi bir kadin cinsellik icin kullanabilirmi" ayni sekilde kadin icinde gecerli , bu sekilde olursa tabikide kullanamaz, kullanani kullansinlar yani , duzgun olanlara bise olmasin diyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılZorla degilki karşılıklı yapılıyor zaten erkek kadar kadında zevk alıyor buna kullanma denilmez denirse kadında zaten kullanıyor o zaman erkekleri
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKullanılmış değil orjinalim kullanın beni kızlar der mişimmm
Ndbdbdbd
İyiyim böyle rahat batmıyor 🕵️😎10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGayet tabi yaptığını söylemek yanlış olmaz.
Fakat şunu unutmamak lazım.
Her senaryo aynı filme gitmez.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet kullanmalı straponla becerip aşağılamalı
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılilk benden başla
Cevap sahibi+1 yılsen böyle yaparak kullanılırsuňğ
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki bir kadın bir erkeği nasıl kullanacak açıklayabilir misin?
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha önce bir deneyimin oldu mu bunla ilgili peki
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
Cevap sahibi+1 yılSen mi istediğini elde etmiş oldun yoksa erkek mi? Sonuç olarak erkekte severek gelmiştir bu duruma
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni kullanabilirsin diyormuşum hahaha dayanamazsın o yüzden düşünme bilee
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDev gibi adamım zaten, tren ve tünel gifi gerçeğe dönmesin hahahah
Cevap sahibi+1 yılO gifi biliyorsun demek :) Ve evet, pişman olmazsın o ayrı... Ki pişman etmezsin de :)
Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Kadınlar zaten erkekleri kullanıyorlar ki çoğu konuda
11 YorumlaZaten kadınlar daha çok şey ediyor erkekleri nasıl mı şu şekilde maddi açıdan 😅😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Eger iki tarafta istegiyle yapiyorsa zaten ikisi de birbirlerini kullanmis oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. Tabii ki kullanmalı, beni kullanıyorlar zaten :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik karsilikli doyum seven icin bunun icin karsiliklinyararlanma olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaraktersiz olan insanlar bunu yapabilirler ama karakterli insanların karşılarına zaten karakterli kızlar çıkıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBir kadin bir erkegi cinsel anlamda nasil kullanabilir ki? Cinsel anlamda kullabilecegini dusunmuyorum ama diger her konuda kullabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılKullanıla biliyosa kullanılsın
14 Yorumla- +1 yıl
Dogrumu
- +1 yıl
Bu arada siz takip etmişiniz tesekurler
- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılKullanıyorlardır zaten🤔
116 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar da erkekleri cinsel anlamda kullanıyorlar bence. "Duygu olmasın, sadece seks yapalım" diyen kadınlar da çok
- +1 yıl
Aynen. Erkek kadın fark etmeksizin bu düşüncede olan çok insan var.
- +1 yıl
İki taraf da bunu kabul ediyorsa, sorun da yok bence
- +1 yıl
Ağırlıklı olarak evet. Ama genel olarak da bu şekilde düşünülebilir sanki
- +1 yıl
Bence insanlar genel olarak da birbirini kullanıyor zaten çoğunlukla.
- +1 yıl
Sizin kastınız neydi peki? Siz ne açıdan düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Bunu her anlamda söyleyebiliriz aslında
- +1 yıl
Cinsellik olsun, maddi olsun, duygusal olsun... Sayabiliriz daha
+1 yılKullanan kadinlar var
14 Yorumla- +1 yıl
Msla kendilerini once orgzm edip ( oral yaptirtarak) sonra erkegini bosaltmadan kovan kadinlar 😃
- +1 yıl
Veya bifliktelikten sonra ayrilan ona sevgli gibi yaklasip oysaki amacinin bir defalik o erkeğin tadina bakmak gibi oldugu.
- +1 yıl
Az cok ve duduklarim
Oo bu kadarıda korkutucu oldu.
15 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zaten kullanıyorlar
12 Yorumla
+1 yılEvet işte bu kullanın bizi acımayın kızlar
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır intikamızı alın bu sizin en doğal hakkınız
Kadını erkeği yok herkes birbirini kullanıyor zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ve kadınlar daha fazla kullanabilir
42 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanıyorsunuz zaten 😂
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜzerimizde tepinen kim 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılBunu zaten yapanlar var.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiiki karsilikli olmali herseyy
10 Yorumla
+1 yılHak edene hak ettiği muamle lazım cidden
10 Yorumla
+1 yılKullanmalı hiç sorun etmem ))
10 Yorumla
+1 yılKullansınlar sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılKadinlarda para yiyo *
11 Yorumla- +1 yıl
Ama
+1 yılKullanmalı kullanıyorsa
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı çıkar zaten
10 Yorumla
+1 yılZaten kadinlar erkekleri kullaniyor cinsel anlamda
10 YorumlaOlgun hanımlar beni kullanabilirsiniz 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılkullansınlar.
14 Yorumla- +1 yıl
sizce
- +1 yıl
ortada bırakmasınlar bi de demi
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ben kullanırım
414 Yorumla- +1 yıl
Hangi yöntemle
Cevap sahibi+1 yılDememe gerek kalmaz genelde
Cevap sahibi+1 yılÖnce Tahrik ederim sonra devamı geliyor zaten
Cevap sahibi+1 yılOluyorum tahrik edip zevk alıyorum
Cevap sahibi+1 yılOna cevap verdim zaten 😅
Cevap sahibi+1 yılAy bana dedin sandım pardon
Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Kimseye yaşatmadığımı yaşamam umarım :D
00 YorumlaKadınlar bunu daha çok kullanıyorlar zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanıyor zaten
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Evetttt
10 Yorumlakullanıyorlar zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKullanmak 🤔
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Evet.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yıl👍👍👍👍👍🧐
10 Yorumla E zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet
10 YorumlaEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe zaten erkek kadini tatmin icin var
10 Yorumla
+1 yılkullanıyolar zatenn
10 YorumlaEvet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!