erkeklerde çok seviyormuş gibi yapıp yatak olan derdi. (bizzat yaşadım) peki kadınlarda da derdi sadece cinsellik olup karşı tarafın duygularını sömürenler var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sanmam yani kullanırlar derken aslında şu şekilde kullanırlar mesela erkeklerin parasını yemek için daha çok kullanabilir. bir erkeğin zayıf noktası cinsellik olduğu için kadında bunu bilir ve erkeğe o şekilde yaklaşır istediğini almak için ki aslında çoğu zaman da bunu başarıyorlar ama bunun dışında kullanacağını sanmam yani sırf cinsellik için erkekler birlikte olmaz yani ya sevdikleri içindir o ya da dediğim gibi para almak içindir filmler de sadece kadınlar cinsellik için bazen kullanıyor çok yakışıklı gördüklerini ama gerçekte olmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSanmam evrimsel olarak oldukça mantıksız.
Kadın en uygun erkeği seçmek ister. Yani doğacak yavrusunun en iyi genetik özelliklere sahip olması için en güçlü erkeği seçer ve ona bağlanır. Yani amacı onu cinsellik için kullanmak değildir ona bağlanmaktır.
Erkek ise günde milyonlarca üreme hücresi ürettiği için neslinin olabildiğince devamı için mümkün olduğu kadar dişi döllemek isteyecektir. Dişiler sadece amaç yolunda bir araçtır. Bu sebeple erkekler sadece cinsellik için kullanmaya daha yatkındır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar tabi bizzat tanıdım ama kendimin bir birlikteliği olmadı, bir kadın vardı 2-3 yıllık sevgilisi olmasına ve onunla ciddi düşünmesine rağmen sürekli dışarıda farklı erkeklerle konuşup sonunda cinsellik yaşamak isterdi, sevgilisi ile farklı şehirlerde oldukları için çok rahattı işi, tek derdi birlikte olduğum kişi yarın bir gün beni takıntı haline getirip peşime takılır mı diyordu.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar daha çok duygusal ilişkiler yaşamayı severler, duygu yokken sevişmenin olmayacağını ya da zevk vermeyeceğini düşünürler. Bu nedenle bu söylediğini düşünen kadınlar illaki vardır ama sayıları erkeklere oranla oldukça düşüktür
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki oluyor hele hele rekabetçi ruhları da var ya. Diğer kadınlarla olan rekabet yani. O rekabette öne geçmek için başka kadının aklında olan biridir ama onla birlikteliği yoktur ona inat yapar. Evlilerle, nişanlılarlar, sevgilisi olanla zaten çok. Sırf başka kadının elinde olanı diye. Hatta adamı ikna edeceğim derken aşk oyunları da oynar adam aşık olur kafası karışır adamın. Ha sırf ihtiyaç gidermek için yanaşan çok kadın var. Yapı gereği lap kadar söyleyemeyen çok adım çıkmasın vs diye önce normal yaklaşıyor hatta adamın hamle yapmasını bekliyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Bir de gelir ve yakışıklılık/güzellik orantısızlıklarında mecburen aşk oyunu ile kandırıp yapıyorlar bazen. Yoksa gelir ve güzellik yakışıklılık yakınsa biraz saçma oluyor genelde direkt söyler. Bir de adam dindarsa brn yapmam öyle şeyler diyorsa gıcıklığına duygusal yaklaşıyor.
- +1 yıl
Bir de adamın ona ilgisi epeydir vardır reddedip duruyordur. En son libido da tavan yaptıysa cinselllikte kulkanayım bari der. Bir de eski sevgiliyi unutmak için yapanlar da çok.
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Olmaz. Çünkü erkekler seksten sonra kullanıldım diye düşünmez.
onun dışında sadece seks için görüştüğüm fb var ve evet beni seks için kullanıyor 😁
00 Yorumlahiç kullanmadım acık acık söylerim ask değil cinsellik istiyorum diye
asık rolu yapmadım hiç
00 YorumlaÇok fazla var hem de, hem eski sevgilisini unutup hem de cinsel ihtiyaçlarını gidermeye çalışanlar
00 YorumlaAhahah kadınlara sormuşsun ama erkekler dolmuş yine. Her şey hakkında profesörler maşallah...
13 Yorumla- +1 yıl
Konuyu saptırma 😂
- +1 yıl
@Yerin7katdibi 😀 kadınlara sormamış zaten.
- +1 yıl
O değilde beni etkide bırakmışsın. Soruyu cevaplamamışım.
Kullanir neden kullanmasin. FB iliskisi bu sekilde yurur
10 YorumlaBu sahibeler var onlar sever böyle şeyleri hatta üstüne para ilen bile var
Çok tuhaf
00 Yorumlacinsel arzunun kadını erkeği yoktur. kadında erkeği kullanır sömürür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi duygularını sömürücez duygu mu var onlarda
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizim için sorun yok
00 Yorumla Fazlasıyla kullanırlar.
00 Yorumla
+1 yılEvet, başıma geldi bu sene.
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef çok kullanıldım sırf cinsellik için
00 Yorumla
+1 yılevet kullanildigimiz oluyor tabiki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılevet biz onlara halk ağzında obje diyoruz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki var bizide çok üzdüler
00 Yorumla
+1 yılBu işlerin cinsiyeti yok ☺️ kötü kötüdür.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar tabi ne saniyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılKullanırlar
00 Yorumla Tabi ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılVar kullanıldım öyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kullanan var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazıları var öyle :)
00 YorumlaKullanmalı çok net
00 Yorumla
+1 yılVar tabiki
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi