+1 yılÜlkemizde bu dediğinin bir gerçeklik payı var muhtemelen. Çünkü, erkek egemen bir düzende oluşturulan kültürde yaşıyoruz ve erkekler ne yapsa kadınlara göre daha affedici bir tavırla;hatta bazen övünülen bir tavırla karşılanıyor. O yüzden, sorudaki gibi bir durumla karşılaşacaksak daha çok erkeğin kullandığı malum malesef.
Ama, iş dünyaya yayılınca ve değerler, algılar değiştikçe kadınların da erkeklerden pek farkı yok diye düşünüyorum açıkçası.
Belki baskın taraf yine erkekler olabilir;ama kadınların da insan olduğunu unutmamak gerek. Eh insanoğlu da çiğ süt emdiğine göre bu anlayışın her iki taraf için de düşünülebilir olduğunu söyleyebiliriz sanırım.
Tabi bunların dışında kimsenin başına böyle durumların gelmemesini dilediğim notunu da düşmüş olayım...38 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel aciklamissin tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim...
- +1 yıl
@Kuskuun durumu sadece cinsel yönden ele alırsan ve bunu sadece sosyal medyada önüne gelene sallayan milletin yazıp çizdiklerine bakarak değerlendirirsen ve ayrıca sanal ortamdaki üç beş erkeğin karşı cinse karşı yaptığı edepsizlikten dolayı karşı cinsin yine sanal ortamda erkek genellemesiyle çeşitli yaftalamalarına bakarsan evet, senin dediğin gibi sığ bir görüşe katılabilirim ben de.
Ama ülkede bir kıza üç-dört kişi tecavüz edince deLil yetersizliğinden serbest de kaldı yasalar önünde, yine bazen kızların yıllarca özellikle yurtlarda tacize uğradıklarını biliyoruz ve bu kızlar sırf toplum nezdinde değerleri düşer diye sesini çıkarmıyorlar, sanat dünyasında her zaman bir kadının yükselmesi için nasıl kendinden taviz vermek zorunda bırakıldığına dair olaylar her zaman mevcut, Anadolu'da kızların üzerinden namus davaları yürütülürken sırf bu yüzden intihar eden kız sayısının hadi yer de vereyim Batman'da kaç kişi olduğuna akademik araştırmalardan da bakabilirsin. - +1 yıl
@Kuskuun o yüzden olaya saçma sapan sığ bir bakış açısıyla bakmak yerine sosyal bir bütünlük içinde bakmak çok daha doğru olur.
Bürün bunlar da bize gösteriyor ki erkek egemen bir kültürde yaşıyoruz ve soruya dair görüşüm de benim bu yönde şekillenerek cevap vermemi gerektirir.
Yoksa burada erkek ya da kadın tarafını eleştirdiğim ya da bir yarış içine sokups kıyaslandığında yok... - +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl kadınlar kullanırlar. Bir onla çık bir onla çık. O çıkmalarda da kızdan para çıkmıyor ki. Oh yediği içitği onun, veriler hediyeler onun. Tek gecelik ilişkilerde erkeğin gururu da incinebilir. Arada geçen diyaloğa bağlı ve adam aşık olmuştur oda bir daha buluşmayalım der adam üzülür. Birde kadınlarda çok aşırı çirkin, aşırı utangaç değilsen elini sallasan ellisi hesabı git kimle yatmak istesen yatar arada tek tük istemeyen çıkar o da canı ister ama farklı durumdalrdan istemez. Kimle istersen çıkamazsın ama biraz gayret çabayla oda oluyor genelde hatta sevgilisi varsa sevgilisinden ayrılması için elinden geleni yapıyor kızlar :)
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılKullanabilirsin ama sevmiyosan kullanırsın, istesek kullanırız parasını yemekten bahsetmiyorum zamanlarını çalarız onlardan, kalbini çalarız acı çektiririz, buluşalım deriz gitmeyiz , çoğu kızın yedekte her zaman 1 ya da 3 erkeği vardır, zamanı gelince 1 i kalır o ayrı , her zaman erkekler kullanmaz demek istediğim burada erkekler nasılsa kızlar yani biz daha fenayız bunu biyere yaz ;) ve cinsel anlamda da kullanabilirsin güzel bir ilişkiden sonra onu terk ederek..
36 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
Yaniiii , olaylar ortada herşeyi erkekler yapar diye bişey yok :]
- +1 yıl
@jelibonhastası yrumlarina hastaym
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Kadınlar daha çok kullanıyor ki onu al bunu al Cafer'e götür gezdir beni. Param yok.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılTek gecelik ilişkide gururumun kırıldığını söyleyemem ama bir defasında şey yaşamıştım; 2 senelik sevgilim beni hiç sevmediğini ve zaman geçsin diye benimle olduğunu söyledi ve beni tam o anda başkası için terketti.. jxbxjx o an gururum paramparça olmuştu ama şimdi arkama bakınca sadece gülüyorum ben jxbxjx
12 Yorumla- +1 yıl
2 yil mi? Nasi bir zamanmis o 2 yilda gecmemis😂
- +1 yıl
Ya kızın ortalamanın altında bir güzelliği vardı. Bende çok saf biriyimdir. Tanıştıktan 2 gün sonra beni kendine sevgili yaptı. *ben teklif etmedim* 1.5 yıl sonra bunlar başka bir yere taşındı. Muhabbetimiz baya kesilmişti. Sonra bu oldu işte hahahaha
+1 yılkadına sormuşlar...
erkek mi istersin para mı?
kadın... cevap verir...
fark etmez... ikisinide harcarım...52 Yorumla- +1 yıl
bir kız arkadaşım vardı... samimiydik ciddiydik... çıkıyorduk evlenmeyi düşünüyorduk... bu kıza her ay 1000-1500 lira para veriyordum... bir gün bana ben evlenmeyi hak etmiyorum ben aşağılık biriyim... ayrılalım dedi
neden dedim cevap vermedi...
1 sene çıktık sonra ayrıldık
kafama takıldı... kızın kullandığı cep hattı benimdi... ben almıştım...
girdim internete cep telefonu ayrıntılı fatura dökümlerine baktım.. kimle konuşmuş kimle mesajlaşmış hepsi ortada
inanamadım... benimle çıkarken aynı zamanda başkalarıylada görüşmüş..
bana iyi geceler ben yatıyorum dediği zaman bile benden sonra başkalarıyla görüşmüş mesajlaşmış... gecenin 3 ünde bile...1-2 tanesiyle gece gündüz sürekli görüşmüşler...2 ay bu görülmeler sürmüş..
bazıları ile bir iki kez... görüşmüş...
dünyam yıkıldı... hem beni dare ediyordu ağzıma bir parmak bal çalıyordu hemde başkalarına mavi boncuk dağıtıyordu...
türk kadınından artık midem bulanır oldu...
yalancısnı bende ihanet eden bende beni kullanan bende... hep mi bana denk geldi - +1 yıl
Cok adi birisiymis
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnsan bu kadını erkeğini ayırma insan dünyaya kendinden olan ya da olmayan canlı cansız bütün varlıkları kullanmak için gelmiş kimi dişiliği ile kimi erkekliğii ile ama en çok üçkağıtçlılığı ile
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. Kadınlar kullanır.. Kendilerini yedirir içirir gezdirir parayı somururler sonra da daha çoğunu buldukları an ona transfer olurlar :D
21 Yorumla
+1 yılkesinlikle kullannır eger ezikse birde erkek onun oyun hamuru yapar. Kadınlar çok fenadır. Onlara acık alan bırakırsanız zaaflarıızdan yararlanırlar.
10 YorumlaBir çok kadın para için 1 gece lik ilişki yapıyor ama genelde erkekler ön planda kızlar hep iyimser gösterilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Şu zamanda her iki tarafta birbirini incitip kullanıyor, mutlu aşk kalmadı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar bir birlerini kullanırlar dunya uzerındekı her ınsan ılıskısı cıkar uzerıne kuruludur haslında sadece bıraz ırdelemek lazım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 14,3b cevap paylaştı. Aslında kadının kullanıp erkeğin kullanıldığı durum aksine çok daha onur kırıcı oluyor :/
10 Yorumla
+1 yılisteseler kullanırlar ama kullanacak kadar akıl yok onlarda :D (eig)
10 Yorumla
+1 yıloo aten onlar kullanır erkekler kullandıklarını sanıcak kadar salaktır ben nice adamların öyle mal oldugunu gördüm
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Erkek kadını sadece cinsellik için kullanır, ama kadın erkeği diğer herşey için kullanır...
10 YorumlaKullanılmaya alışmış herkesi kullananlar olur, kendini kullandırmak istemeyen kimseyi kullanamazsın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. aslında kadınlardır erkekleri kullanan. kadınlar mağdur edebiyatını iyi yapıyorlar.
20 YorumlaGeçen gece evleneceğiz vaatleriyle bir kadın ırzıma geçip beni terketti... :'(
10 YorumlaKadın erkeğin parasını yer, erkekte kadınla ilişkiye girer. İkiside birbirini kullanır.
10 Yorumla
+1 yılKullanan kullanır vardır oyleleri şeytan bile korkar kadından :)
10 Yorumla
+1 yıltek kullanımlıktım onuda başkası kullandı diye bir yazı as
00 Yorumla
+1 yılKullanmasın kimse kimseiti
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende sıkıntı olmaz. Yani tek gece olmuş iki gece oşmuş devamı gelmiş önemi yok. İşime bakarım ;)
00 Yorumla Güç ve parasal kullanan var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kullanır tabiki.
10 Yorumla
+1 yılHer iki tarafta birbirini kullaniyor bence
10 Yorumla
+1 yılkullandigini sanarlar
10 YorumlaGenelde öyle olmaz mı 👀
10 Yorumla
+1 yılkadınlar erkeği çok daha fazla kullanıyor
10 YorumlaCok pis kullananlar var. :/
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı. Evet bazıları kullanır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkegi kullansan koymazki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Vardir tabi kullanan kadinlarda.
10 Yorumlakim kimi kullanabilirse durum şu an ülkemizde
10 Yorumla
+1 yılHerkes birbirini kandırıyor
10 Yorumla
+1 yılErkekleri parmağında oynatan var doğrusu.
10 YorumlaTabiki kadinlarda erkeklerde kullanabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok beni kullandi diyen erkekleride görduk
10 Yorumlayerine göre değişir
10 YorumlaKullanir tabii ki.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım