Cinsel Yaşam Sadece oral yaparak ilişki olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 016 Sadece oral yaparak ilişki olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. evet olur, 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. olmaz mı başta ben.. oral hastası delisi olarak.. saatlerce gün boyu yaparım.. harika ve lezzetli bir zevktir.. keşke olsa 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Olur tabii ki, kadını boşaltana kadar yalamak harika bir şey. Ama daha ileri gitmemek için erkeğin kendini tutması biraz zorlayabilir. 0 0 Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Sevisme varsa sekse ne gerek var. En harikası da bu zaten saatlerce orgazm saatlerce fanteziler. Seksten daha harika birsey 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Emin ol söz konusu çıtır ise o dediğin tam bana göre 0 1 Yorumla Gezginn34566 1 yıl Ben yalarım ama onunkini Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. En sevdiğim şeydir zaten bu benim. İlişkiye girmeye gerek yok her türlü boşaltırım. 0 0 Yorumla
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 37 1 yıl Ön sevişme önemlidir ilişki de olmazsa olmazdır. Öyle hemen gir çık iş bittiye getirmeye çalışırsan olmaz. 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Girmeden zor olur ama güzel olur, heyecanlı ve zevkli olur :D 0 0 Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Zevk alırım emerek yalayarak inletmeye bayılırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Oralı her şeyden çok seviyorum ve dilimle yalamak çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Tabi ki olur hem de guzel olur. Temizse uzun sure yapabilirim :) sen en son ne zaman yaptirdin? 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Var hemde fena 0 0 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Oda çok güzel bir şey. Adamda kudurukluk dinmez. 0 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Harika olurr yaaa nasil tatlimi peki 0 1 Yorumla 34fnry 1 yıl Tipi yerinde bi olgunn dusunurmusun Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Varış noktası yine istemek olacaktır. 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vardır da tam şey olmaz 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sende oral yapacaksan olur 0 1 Yorumla KingNothing01 1 yıl Gelsene hadi bekliyorum Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Olabilir ya. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
evet olur,
olmaz mı başta ben.. oral hastası delisi olarak.. saatlerce gün boyu yaparım.. harika ve lezzetli bir zevktir.. keşke olsa
Olur tabii ki, kadını boşaltana kadar yalamak harika bir şey. Ama daha ileri gitmemek için erkeğin kendini tutması biraz zorlayabilir.
Sevisme varsa sekse ne gerek var. En harikası da bu zaten saatlerce orgazm saatlerce fanteziler. Seksten daha harika birsey
Emin ol söz konusu çıtır ise o dediğin tam bana göre
Ben yalarım ama onunkini
En sevdiğim şeydir zaten bu benim. İlişkiye girmeye gerek yok her türlü boşaltırım.
Ön sevişme önemlidir ilişki de olmazsa olmazdır. Öyle hemen gir çık iş bittiye getirmeye çalışırsan olmaz.
Girmeden zor olur ama güzel olur, heyecanlı ve zevkli olur :D
Zevk alırım emerek yalayarak inletmeye bayılırım
Var tabiki ben severim aslinda sinemada ne güzel olur var ya:)
Oralı her şeyden çok seviyorum ve dilimle yalamak çok hoşuma gidiyor
Tabi ki olur hem de guzel olur. Temizse uzun sure yapabilirim :) sen en son ne zaman yaptirdin?
Sadece o bile harika olurdu
Var hemde fena
buna her erkek bayılır
bu şekilde hayal kuruyorumm parmakllayıp emerek
Oda çok güzel bir şey. Adamda kudurukluk dinmez.
Harika olurr yaaa nasil tatlimi peki
Tipi yerinde bi olgunn dusunurmusun
Öyle ilişki mi olur be
Varış noktası yine istemek olacaktır.
Vardır da tam şey olmaz
Sende oral yapacaksan olur
Gelsene hadi bekliyorum
Oralinda siniri olmamali ama
Günün akışına bağlı olarak mümkün
Sürekli olmaz girmem şart
Doyum oluyor ama birleşmenin yerini tutmaz
Olabilir