Bir çoğumuz belli bi yaştan sonra cinsel ilişkili ile oral ile tanışıyoruz kimisi ihtiyaç der kimisi arzu,Peki cinsel ilişkide oral olmazsa olmaz mıdır oral olmadan güzel bi ilişki yaşanabilir mi
Dünya genelinde başta erkekler olmak üzere kadınların da hoşuna giden bir şey varsa o da oral sekstir Mesela ben kendi adıma konuşacak olursam normal bir cinsel ilişkiye göre oral seksin her türlüsü benim hoşuma gider ve dediğim gibi normal bir cinsel ilişkiden daha fazla zevk aldığım söylenebilir Bir de tabii oral seks cinsel ilişkilere fantazi kattığı için dünya Genelde insanlar tarafından tercih ediliyor
Oral olmadan olur fakat oral sevişmede cinseligin en zevkli seks anahtarı kadının erkegin daha vazla heycan arzu uyandırmasına yardımcı bir parcadır olmassa ayı bir yemeğş tuzsuz baharatsız tadsız yemeye calışmak gşbi dir tabi bunu yapacak kişinin tecrubeside cok cok önemli ya ucarsın ya sogursun daha cok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Tek kelime ile ve tecrübem ile sabit olarak kadına yapılan oral kadınları çıldırtıyor ve orgazma giden yolda baya bir faydalı oluyor tabi temizlik şart
Çiftine göre değişir. Kimine göre iğrenç günah tabu. Kişisel görüşüm, kesinlikle oral yapılmayan ve yapmadığım ilişkiye seks gözüyle bakmam. Birleşmeden ya da ön sevişmeden farklıdır. Apayrı bir sanattır
Benim olmazsa olmaz. Seviyorum arkadaş bana yapildimi pamuk şekerim iyice tava geliyor hazzı tarifsiz ilişki esnasında o kadar zevk almıyorum yeminle. Ve severekte yaparım diplerim. Ohh mis gibi
Öncelikle fotolar çok güzel, oral seks bence kişilerin daha iyi seks yaşaması için önemli bir adım. O nedenle oral seks ile oral seks olmayan seks arasında mutlaka bir fark olacaktır. Benim için oral sekste en önemli şey ise: temizlik.
gerçek hazzı daha yüksek tutmanın altın kurallarından birisi oral sekstir. ön sevişme ve oral seksi partnerler ne kadar uzun ve güzel yaparsa o ilişkiden alınan haz daha da artar
yani yaşanır tabi ama işte bir şey eksik kalır sanki. en kabul edilebilir yani hızlı olunması gerektiren durumlar ya da işte açık alandaysan şartlar imkanlar izin vermiyorsa orala o zamanlar yapılmayabilir.
Cinsel ilişkideki en olmazsa olmaz Hissetmediğin birisine dokunmamaktır.. İnsanlar hissetmediği birisini aşk kisvesinde kullanmaktan zevk alır hale gelmiş maalesef