Cinsel Yaşam Fuckbuddym benden başkasıyla yapsın istemiyorum, abartıyor muyum🙄 ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güncellemeler1 yıl Fb'm yani Fuckbuddym benden başkasıyla yapsın istemiyorum, abartıyor muyum🙄 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Fb lik müessesesine aykırı tavırlar bunlar lütfen madem öyle istiyorsun o zaman sevgili olucan 😂 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O da öyle istiyor ama Yorumla Sormalarageldik 1 yıl O zaman sevgiliyiz diyin fb değil 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hayır yaa Yorumla
özelinsan00 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl kanka eğer fb isen onun hayatında söz hakkına sahip değilsin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl O da öyle istiyor ama Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Siz birbirinizi kıskanmaya mı başladınız bakim 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sizin anlaşmanız nasıl ise ona göre davranması gerekli 0 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Hijyen açısından diyorsan haklısın. Duygusal bağlılık açısından diyorsan abartıyorsun. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onu meslek edinen çok o tipler hastalık riskide taşırlar keşke olsa 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Metin yazmamışsın senaryo eksik biraz yiyemedik mecburen 🥲 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hepsi gerçek ama sen bilirsin Yorumla
murathsc Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Amacı onu kıskanmamak veys duygu dusunmemk değil mi 0 0 Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. O zaman FB den daha ileri boyutlu düşünüyorsun 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum öylemiymiş😂 Yorumla assassin8686 1 yıl Kiskaniyorsan öyle düşünüyorsun demektir Yorumla Soran 1 yıl Kendisi de öyle istiyor ama Yorumla assassin8686 1 yıl O zaman siz sevgilisiniz, sadece FB değilsiniz Yorumla Soran 1 yıl O öyle davranmıyor bende öyle ama sen bilirsin 😂 Yorumla assassin8686 1 yıl Beynimi yaktın iyice 🤣🤣🤣o seni sen de onu başkası ile yapsın istemiyorsu. Değil mi Yorumla Soran 1 yıl Evet 😂 Yorumla assassin8686 1 yıl Eeee siz düpedüz sevgilisiniz Yorumla Soran 1 yıl Hayır ya Yorumla assassin8686 1 yıl 🙄🙄🙄🙄 Yorumla Soran 1 yıl Ben m@lım özür dilerim Yorumla assassin8686 1 yıl Estağfurullah öyle demedim ben Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın q 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Abartmiyoreun benimsiyorsun 0 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Yani karşılıklı bu istekler olabilir bence normal 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Her arzusuna cevap verebikeceksen olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İyi de adamın işi o değil mi ☺️ 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum ama sadece bana yapsa 🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende onu diyorum para karşılığı parayı vereni yapmak değil mi, sen tut onu ve sadece seni yapsın. paraaiyla değilmi ☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse parası vercez dersin Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Kurgu zayıf 0 1 Yorumla Soran 1 yıl YYYRYRYRYRRYR Yorumla
Fafof07 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 1 yıl Seni tatmin edebiliyor mu 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Fafof07 1 yıl Düzenli mi ilişkiniz Yorumla Soran 1 yıl Ehh evet Yorumla Fafof07 1 yıl Dert ettiğin ne o halde Yorumla Soran 1 yıl Bilmem... Yorumla Fafof07 1 yıl Başka erkeğe ihtiyaç duyuyor musun Yorumla Soran 1 yıl Hyr Yorumla Fafof07 1 yıl Hangi pozisyonda yapıyor Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% 1 yıl Kıy nikahı o zaman 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ayy hayır be Yorumla Arifde38 1 yıl Adam vurur gider onun işi o Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kıyamam ya :) 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sağlık için haklısın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Fb lik müessesesine aykırı tavırlar bunlar lütfen madem öyle istiyorsun o zaman sevgili olucan 😂
O da öyle istiyor ama
O zaman sevgiliyiz diyin fb değil 😂
Hayır yaa
kanka eğer fb isen onun hayatında söz hakkına sahip değilsin
O da öyle istiyor ama
Siz birbirinizi kıskanmaya mı başladınız bakim
Sizin anlaşmanız nasıl ise ona göre davranması gerekli
Hijyen açısından diyorsan haklısın. Duygusal bağlılık açısından diyorsan abartıyorsun.
Onu meslek edinen çok o tipler hastalık riskide taşırlar keşke olsa
Metin yazmamışsın senaryo eksik biraz yiyemedik mecburen 🥲
Hepsi gerçek ama sen bilirsin
Amacı onu kıskanmamak veys duygu dusunmemk değil mi
O zaman FB den daha ileri boyutlu düşünüyorsun
Bilmiyorum öylemiymiş😂
Kiskaniyorsan öyle düşünüyorsun demektir
Kendisi de öyle istiyor ama
O zaman siz sevgilisiniz, sadece FB değilsiniz
O öyle davranmıyor bende öyle ama sen bilirsin 😂
Beynimi yaktın iyice 🤣🤣🤣o seni sen de onu başkası ile yapsın istemiyorsu. Değil mi
Evet 😂
Eeee siz düpedüz sevgilisiniz
Hayır ya
🙄🙄🙄🙄
Ben m@lım özür dilerim
Estağfurullah öyle demedim ben
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın q
Abartmiyoreun benimsiyorsun
Yani karşılıklı bu istekler olabilir bence normal
Her arzusuna cevap verebikeceksen olabilir
Fb ne ya nasil bir sapiklik
İyi de adamın işi o değil mi ☺️
Biliyorum ama sadece bana yapsa 🥺
Bende onu diyorum para karşılığı parayı vereni yapmak değil mi, sen tut onu ve sadece seni yapsın. paraaiyla değilmi ☺️
Neyse parası vercez dersin
Cidden bişey soracam nasıl buluyorsunuz fb
benım ılk sevgılım deme :P?
Unu konuşabilirsin
Kurgu zayıf
YYYRYRYRYRRYR
Seni tatmin edebiliyor mu
Evet
Düzenli mi ilişkiniz
Ehh evet
Dert ettiğin ne o halde
Bilmem...