Ben biraz minyonum sevgilim de yapılı baya ( lütfen dalga gecmeyin) ben daha önce ilişki yaşamadim bugün onunla yasamak istedim ama olmadı çok canım yandı ve kendimi kastim erkek arkadaşım da zorlamadı beni ama ilk seferden olmaması normal dimi ben çok takıldım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Normaldir yani deneyimsizlikte var sonuç olarak, zamanla alışırsın. Ön sevişmeyi uzun tutun iyice gevşe.
Aslında oral ile başlayıp sonra erkek arkadaşını yatağa yatırıp sen üstüne yavaş yavaş otursan bu iş olurdu. Kendi kendini kasmışsın ondan zorlandın
Tecrübe ile alakası var biraz.)) Seni rahatlatır korkunu ve endişeni alamamış ondan böyle geçmiş. )))
Normal falan değil sevişmeyi nasil beceremediniz ( tecrübeli falan değilim sadece basit bir olay ) kasman normal ama olmaması normal degil
Seviştik zaten ama icime girerken cok canim yaniyordu itiyordum onu. Kastim kendimi normal olmayan bir durum yok bence abartmayin
Normal olmayan bir durum olmadığını dusunuyorsan neden normal dimi diye sordun ki
Kendimi kotu hisettim cunku. Ama siz oyle bir tepki verdiniz ki guldum yani bu kadar abartmaya gerek yoktu bazen gereksiz kiskanclik oluyor anliyorum sizi
Sevişememişsiniz neyi kıskanalım burada anlamadım HSJXJKWLKSJKXJKXKDKWWKKX
Sevismek ile iliskiye girmek farkli seyler iliski olmadan once sevistik zaten ki ikimizin de libidosu baya yuksek sevisme dediginiz sey surekli oluyor. Iliski olmadi aradaki farki anlamissinizdir umarim djdjdj
Anladım anladım sende güzel anla birdahakine böyle sorulara gerek kalmasın hwksnxjskwkkskxkx
Tamam simdi diger insanlarin hayatini kiskanip onlara sacma ve gereksiz yorumlarini yapmaya gidebilirsin fjdjdj
Bu nasıl bi kavga ya kız seni niye kıskabsın
@Smh1608 hiç anlamadım ustelik hani zengin falan olsa hadi neyse diyelim kıskandım sevişmeye çalışmasını neden kıskanayım anlamadım hsjsksmjzksk
İlişkiye girmeye çalışıp girememesini kıskandın sanırım DKDJSLDJDKJDJS
@Smh1608 normal sordugum bir soruya abarti berdigi cevaba takilmayip benim kiskandin dememe mi sasirdin djsjdj ayrica iliskiye ilk defa girmek isteyip girememek de normal birsey bu komik beya dalga konusu olacak birsey degil. Kendin kadin m. emesi gorsen kalpten gidersin gelmis burada laf yapiyorsun
Tamam bacim kiskanmadin sen haklisin sus Allah icin ugrastirma beni bxjsbxb
Lan ne anlatıyon senin ufak memenemi ayakda boşalcam
Normal ama senin önceden hazırlanan lazım konuşmalar vs. rahatlaman gerek
Nasi yapamiyosunuz anlamak zor.. cik. ustune otur. Kayar girer zaten
Daha once iliski yasamadim. Ve icime girerken acayip canim aciyorduuu nesini anlamiyorsunuz
Kastığın için acıdı sal kendini tadını çıkart
Kastigim icin degil o cok aceleci davrandi cabim acidi istemsizce kasildim
Normal tabi biraz öncesinde gevşemeniz lazım
Ya gevşetti ama girmeye çalışırken çok canım yanıyordu sinirlerim bozuldu
Peki öncesi yaladı mı
Hayır ama parmağıyla gevşetti bei baya ıslanmıştım
orada mısın
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın
Olur öyle şeyler takma kafana
Ben olsam asla birakmam vazgecemk yok
Sak so çek
Normal
İki acemi işte
normal olabilir
Boylar kac
Sesli guldum
Bunu merak etmemiştim ayrıca normal bir soru sordum neye güldün bu kadar
Erkek arkadasinin girememis olmasına neyse buyuyunce girer
Daha öncesinde pek ilşki yaşamamış bana normal geldi ayrıca sorun bendeydi o giriceği zaman canım cok acıdığı için itiyordum onu
Senin yaptığın davranis normal ama seni sakinlestirip islanmani sağlayıp yavaş yavaş gire bilirdi
Normal
Sevindim Şu an
❤
Bişey olmas
Hicmi içeri giremedi
Basi girdi biraz sonra canim acidi ittim
O kadarmi
anal mıydı
Hayır normal
ıslanmadın mı ki... kusura bakma ama senin ki beceriksiz miş
Ya islandim da cok acele ediyordu girmek icin
vay abaza vay rezil etmiş geceyi sen değiştir bunu
Ya ahdjjaja hayir seviyorum zamanla alistirir beni
bi dahaki sefere dil atmasını söyle şuna ya. ayı mıdır nedir.. beceriksiz adam. sinirlerimi bozdu ya. uzun uzun yalasın. taki senin kutu düden şelalesi gibi akana kadar anladın mı.. bak bu bilgileri senden başkasına da söylemezdim seni sevdim anlattım bi teşekkürünü alırım artık
Evet Şu an hatirladim islaniyordum ama o direk girmeye calisiyordu ben kasilip kuruyordum hemen ama yine girmeye calisiyordu yaaa Şu an sorunu anladimmmmm tesekkurler 🦋
afferim kız. leb demedene lebleniyi anladın. sen de az malın gözü değilsin yani.. kaçın kurasısın sen dimi? hehe. zilli.
Ya ahdibahxhwjsj
bal kutusu sen de kız. iyi yalatmaya bak kutuyu. bi şans daha ver bizim acemiye. yine beceremezse onu bırak ok mi. hadi iyi geceler. 🤣