Sevgilimle ilk deneyimimiz başarısız oldu.. Sizce neden olabilir?

Arkadaşlar sevgilimle ikimizin de ilk deneyimi olacaktı. Hem birbirimiz için ilk hem de bugüne kadar ikimizin de ilk seks deneyimi olacaktı. Her şey hazırdı oral seks ön sevişme vs. derken iş o ana gelince kız arkadaşım ben emin değilim dedi. Tam birleşmeye hazırken. Ben d "boşver senden değerli değil şimdi yapmak zorunda değiliz" dedim. Boynuma sarıldı çok romantik anlar yaşadık. Ancak kız arkadaşım öyle diyince olay da duygusala romantizme bağlayınca penisim bir daha pek başarılı performans sergilemedi. Zaten bir yarım saat sarıldık yattık saçlarıyla falan oynadım. Sonrasında ikimiz de orgazm olamadık gerek stresten gerek bölünmesinden. İlk olduğu için mi böyle bir şey oldu ? Lütfen ciddi kullanıcılar cevap verirse sevinirim sağolun..
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes ne kadar çok ahlak memurluğu yapmaya meraklıymış. Yorum yaptığı konulara yavşadığı kızlara bakmaz gelir burada millete ahlak memurluğu yapar klavyede. Ben burada bizde bir sıkıntı mı var yoksa daha erken olduğu için mi soruyorum.Altına da kapalı bir şekilde geri kafalı kullanıcılar yorum yapmasın diyorum ne yazık ki öyle bir button yok sitede. Her neyse ben düzgün cevap veren arkadaşlardan cevap aldım.Sizden ricam böyle insanların olduğu sitelerde takılmayın sitenin amacı bu değil. Sağolun.
Sevgilimle ilk deneyimimiz başarısız oldu.. Sizce neden olabilir?