Farklı şehirlerdeyiz 2 aylık konuşmanın sonunda görüştük ve gece otelde birlikte kaldık biraz yakınlaşma oldu ama öncesinde de cinsellik konuşuyorduk ve bu 2 aylık süreçte sevgiliydik. buluştugumuz gün el ele bile tutuşamadik ama gece başbaşa kalınca olan oldu böyle hızlı gelişmesi kötü hissettirdi sevgisini hissediyorum birbirimize karşı da çok yükseliyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir yaşın üstündesin ve kendi kendine karar alabiliyorsun pişman olmuşsun 👍 birlikte olduğun sevgilin duygularını önemsiyor mu? Tekrar birlikte olmak istiyorum derse nikah masasına oturmaya razı mı? Bu sorulara cevabı hayırsa zaten kullanılıyorsun, seni önemseyip nikah masasına oturmaya razı değilse o zaman bir süre daha böyle devam eder ve ayrılır. Olan senin vaktine ve bedenine olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 ay sevmek için yeterli bir süre. Yaptığın her şeyi sevdiğin ve sen istediğin için yaptıysan ortada sorun edecek bir şey yok bence. Sevmişsin, sevişmissin bu çok güzel bir şey.
Geçmişe takılıp kalmamak gerekiyor. O anı dolu dolu yaşadıysan ve mutlu olduysan geri kalan her şey boş ve anlamsız.00 Yorumla
+1 yılBu kadar kasmayın ha ilk görüşmede ha son görüşmede yakınlaştın bir farkı yok. Bu tarz düşünceler geçmişte kalmış aşın artık kendinizi. Ayrıca ilk geceden bir şey yaşadınız diye basitlesmediniz merak etmeyin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
74Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani otelde kalınca böyle olması normal ateşle barut misali
00 Yorumla
+1 yılAyyy siz yorum yapanlar neyin kafasını yaşıyorsunuz? Zina o bu sanki kimse yapmıyor bi bu kız yapmış yazık kafanıza
Aşko ne olacak anı yaşa bunlara bu kadar takılma sen keyif aldıysan gerisinin bi önemi yok hem denemeden ten uyumunun olup olmadığını nerden bilebilirsin iyi ki yapmışsın sakın pişman olma böyle boş boş şeylerle zihnini meşgul etme85 Yorumla- +1 yıl
Dimi ya senin deyiminle bak koy rahman gitsin aşko seni ailen gibi çekip tahammül edemeyecek her yabancı erkekle elim sende oyna ne olcak ki deneyim, tecrübe, özgürlük felan işte.
- +1 yıl
Aynen öyle ya. Düzgün bi yorum. Sen istediysen bir sıkıntı yok.
- +1 yıl
@Yüce_Türk tamam
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. 2 aylık hoşlantıyı sevgiyle aşkla karıştırmayın daha birbirinizi ne kadar tanıyorsunuz sanki.2 ayda sürekli yan yana olsan yine tam olarak tanıyamazsın bir insanı.
Kaç yıllık ilişkiler bitebiliyor evliliğe gitmeden 2 aylık ilişkinin neyine güvenipte yapıyorsunuz bunları anlayamıyorum.
Pişman olman çok doğal ki olmalısında ve birdaha böyle bir hata yapmaktan kaçınmalısın. Böyle şeyleri gerçekten ömrünüzü adayacak kadar aşık olduğunuz insana yani eşinize saklamalısınız. Böyle geleceğinin ne olacağı bile olmayan ilişkilere değil
Yorumlarda sevince olur öyle şeyler diyenlerde apayrı saçmalamış.2 ayda ne sevgisi ne aşkı. Hadi 2,3 yıllık bir ilişki olsa en son dayanamayıp yapmıştır dersinde bu kadar kısa süredede olmaz be.
Ondan sonra güvendim kendimi açtım sonra terkedildim pişmanım diyorsunuz bu kafayla daha çokkk pişman olursunuz.10 YorumlaKeşke mavilere kapatsaydın bu soruyu bi çoğunda empati eksikliği olduğu için kendi fesatlıklarını yazmışlar.
Sen sevdin mi adamı sevdin, onunda seni sevdiğini inandın mı inanandın. Güzel vakit geçirdin mi geçirdin… gerisini düşünme sana yanlış yaparsa düşünürsün bunları şimdilik tadını çıkar ve hiç pişman olma!
51 Yorumla- +1 yıl
Ben erkekler yapinca alkis mi tuttum ben hayatimda zina yapmamis biriyim herkes layigi ile olur
+1 yılPişman olacak bir şey yok. Adam sevgilin yani birde. Ayrıca otele giderken aklından böyle şeyler olacağı geçmiştir seninde. Eğer istemiyor olsaydın gitmezdin. O kişinin niyetinin ne olduğunu zamanla anlarsın. Sadece cinsellik ise soğuk uzak davranır bir süre sonra. Yinede pişmanlık duyma. Güzel anlarlar yaşadın işte
30 Yorumla
+1 yılHenüz ilk buluşmada bu kadar ileri gitmek doğru olmamış. Her ne kadar iki aydır sevgili de olsanız bu kadar aceleci davranmak büyüyü bozar. Keşke önce tanışmak için görüşseydiniz biraz vakit geçirseydiniz daha iyi olabilirdi. Ama olan olmuş bu saatten sonra ilişkiniz böyle devam eder.
10 YorumlaDaha 2 ay tanımışsın ve hemen nasıl güvenerek ona kendini verebiliyorsun anlamış değilim
Bu millet çok bozuldu yeminle ikinizi de Allaha havale ediyorum diyeceğim de Allah bile bunları kaldıramayıp önümüze neler getirdi ama kimse değerini bilemedi12 YorumlaYakında sırtından darbeyi yedinmi görürsün aşkı sevgiyi, senin en kötü hikayeni namusunu o emanet ettiğin kişi yazacak sende bu tiyatro ve sinama oyuncusu karşısında çaresiz kalacak elinden bişey gelmiyecek ağlamaktan baska
07 Yorumla- +1 yıl
@Ssmileyer ben ya da başkası yargıç değil insan yargılayacak, kimsenin haddine düşmez kimsenin özeli sadece görüş belirttim. insanlar bu platformda görüş fikir ve önerilerini insanlara faydalı olsunlar diye paylaşıyor birbirimizi sevmek zorunda değiliz lakin birbirimize saygı duymak zorundayız.
- +1 yıl
Abicim şaka mısınız küfür mü ettim saçmalığa bak sanki argo kullandım. Ağlamaktan başka elinden başka bir şey gelmeyecek çünkü erkekler namusunuzu alıp bırakır diyorsun resmen kim daha saygısız. 2 bacağınızın arası namus kavramına tabi olsaydı hiç ilişkiye girmeden asıl nammussuz olanlar olmazdı. Evlenince girilen ilişki namuslu olup da bu nammussuz olmuyor. İkisi de aynısı bu durumda evliler ve şayet annelerimiz de namussuz mu? Hiç sanmıyorum bu gericiliği bırakın bence adamlar uzaya yerleşmeyi konuşuyor bizim milletimiz hala bacak arasında namus vardırı.
- +1 yıl
Lütfen! Yanlış anlaşılma olmasın sizi kırmaktan incitmekten imtina ederim. Biz burada kimseye namus dersi vermiyoruz böyle bir yetki böyle bir hak kimsede yok zaten TDK da namus iki bacak arasını kasdetmez ahlak onur şeref dürüstlük doğruluk gibi terimleri temsil eder. Yapilan yorum ihtimaller olarak ele alınmış mevcut örf adet ataerkil düzenin durumuna göre yorumlanmistir. Bu düzene göre kadın ileriki ilişkilerinde ya da evliliginde mağdur olmaması için bu konuda daha dikkatli daha hassas olması gerektigini dusunuyorum. Sonucta herkesin özel hayatı bu durumun olumlu yâda olumsuz sonuçlarını yaşayacak olan kişinin elbette kendisi olacaktır. Saygi duymak boynumuzun borcu bizde bir insan evladı olarak bu arkadaşımız dahil hiç bir kadının zor duruma düşmesini istemeyiz.
- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılO adamın senle otelde kalma amacı seni becermekti ve görüyorum ki amacına ulaşmış ileride senden sıkılıp yeni birini bulacak ve sen bunu yaşadığınla kalacaksın bide böyle düşün
00 Yorumla ilk buluşmada otele gidipte birlikte kalmak da ne diyem şimdi:\
30 YorumlaSevince bişey düşünemiyosun maalesef biraz erken olmuş ama sanki
30 YorumlaKendini kasmana gerek yok ilk bulusma ya da 10. Buluşma olmasi neyi değiştirir ki o an yaşadın, o an mutluydun buna bak
10 YorumlaBirkaç haftaya yazar sevgilim kullandı ahım tutarmı. Hepte böyle yazarlar sanki zorla yaptırdı sana adam.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkiden sonra aynı istek ve duygu devam ediyorsa bir an önce ilişki iyi olabilir amaç ileriye güvenli yürüyorsunuz sorun etme
00 Yorumla
+1 yılNormal her şey ama ilk buluşma sıkıntı olmuş zaten bı kez yaptıysan devamını gelir sıkma canını bence er geç olucak şeydi
01 Yorumla- +1 yıl
Ve otelde kalicaksan zaten ona hazırlıklı olman gerekliydi
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki iyi değil.. zinanın neyi güzel olabilir ki soruyorsun bir de.. ben ilk 1 ay elini bile doğru düzgün tutamamıştım utançlıktan.. gerçek sevgi bu değil zaten sizin ki gerçek sevgi değilde.. f*ck tarzı bir şey
00 Yorumla
+1 yılNiye bakire miydin Sanki ne kaybettin ki. Pişman olacak
10 Yorumla
+1 yılYa yapmayacaksın ya da yaptıysan pişmanlık duymayacaksın
10 Yorumlasevgisini hissettiğini sanıyorsun sadece, ilerde kullanıldım ahım tutar mi diye Soru açma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu cok abartma normaldir yatakta ten tene değince insan elbette etkilenecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşının yazdıpıdoğruysa cocuk degil sin kendikararlarını verebilirsin
00 Yorumla
+1 yılNormal ki gece başbaşa kalınca olacak odur haa🤷♀️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgisini hissediyorsan devam et ayrıntılara takılma
00 Yorumla Benim inandığım inanç sistemine göre değil ve bunu yapan cezasını hak eder.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çabuk teslim olmuşsun bence onun zihninde ki profilin başka
00 Yorumla
+1 yılVallahi ben her buluştuğum kızla ilk buluşmada seks yaptım yani Uzatmaya gerek yok amaç belli zaten
00 Yorumla
+1 yılZevkine bak sonuçta güzel vakit geçirmişsiniz birlikte
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan pişman olup olmadigin, pişman degilsen, erken ya da geç diye düşünme bile
00 YorumlaYakında gelip tüm hemcinslerime sövecek.
Hissediyorum, hissediyorum...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiyi yaşadıktan sonra hala sana sevgisini gösteriyorsa devam et korkacak bir şey yok.
00 Yorumla 2 aylik iliski sonucu otelde kalma.. Sonra sevgi hissettim mi diyosun. Gecmis olsun
00 YorumlaKötü hissetmene gerek yok. Yaşadığın anın keyfini çıkart
00 Yorumlabiraz yakınlaştık derken :D
birlikte olduysan bile ayıp ya da yanlış bir sey yapmadın
kötü filan hissetmene de gerek yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk kez yapan bir çok kişide pişmanlık hissi oluyor aynısı sanada olmuş. Beden senin o yüzden benim için sıkıntı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPisman olduğunu kendinde söylüyorsun zaten sence seni gerçekten sevseydi ırzına geçmek ister miydi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen iki kez böyle ilişki yaşadım sonra da o kızlara ciddiyet hissedemedim. Ama benim tam cinsellik olmuştu ikisinde de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bişey istediğin içi yasamissan soylemiydi boylemiydi diyerek kendini kasma istedin yaşandı bitti kabullen ve ilişkini odaklan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevince normal emin ol
10 Yorumla Aferin sana kullanılınca ağlarsın artık bu kadar kandırılmaya niye meyillisiniz ki
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte dinimiz boşuna demiyor "bir kadın bir erkek yalnız kaldığında 3. kişi şeytan olur"
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 ayda ne kadar tanıdında adamın koynuna girdin. ne zaman akıllanacaksnız çok merak ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz kıyamayız cesaret edemeyiz sevdiğimize böyle millet veren verene daha ne olduğundan emin olmadığı birine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeytan araNiza girdi olan oldu bi erkek bi kadin aynı odada kalamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnın tadını yaşa ne diyelim 😀🤣 ama terk edince üzülme
00 Yorumla
+1 yılYani olmasaydı iyiydi ama olan olmuş pişman olmayı bırakıp önüne bakmalısın
00 Yorumla
+1 yılSen mutluysan devam et. Herkesin ihtiyacı olabilir normal şeyler. İstekli olmak guzeldir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Et giren yere dert girmez. Zaten gircekti ha bir gün önce ha bir gün sonra zevkine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSimdi okudum yorumları biraz kızlar demiş erkekler ne bos yapmis falan bana göre erkeklerin bir kaçı haklı demiş vallaha katılıyorum ilkte hemen cat diye ilişkiye girmek de ne bileyim
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama hayır gelmez o ilişkiden.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
2 ayda sosyal medyadan tanıştığın birine güvenmek ve üstelik zina yapman. Nefsine yenik düşme bence yapma böyle şeyler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhe canım sevgisini hissetmişsin. pişmanım demen çok saçma
00 Yorumla
+1 yılFazla yükselmişsiniz anacım
20 Yorumla
+1 yılBöyle şeyleri takmayın ya yaşayın gitsin kime ne.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılBişey olmaz dert etme
10 Yorumla Eskort ilişkisinden öte değil
11 Yorumla
+1 yılMerak etme zamanla geçer 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılKötü olmis geçmiş olsun iki aya tekmeyi yrsin
00 Yorumla Kullanılmışsın bremın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOtelde masum masum uyuyacağını düşünmedin herhalde
00 Yorumla Normal aranızdaki iletişimden
00 Yorumla
+1 yılbu hatayi nasil yaptin ya
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk buluşmada birlikte kaldık, şimdi pişmanım. Birini sevince bunlar normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat