1 yılBunun kadını erkeği olmaz Olmamalı
Cinsellik seks de ekmek su gibi hava gibi bir ihtiyaç olay
Günümüz modern iliskilerin en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak konuşma olmayınca seksin cinselligin kalitesi de düşüyor
Evlilik ve ilişkilerde en önemli saç ayağı bence cinsellik10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayır değildir. Ama ilişkiyi yöneten kadınsa sorundur. Soğurum ve uzaklaşırım ondan. Cinsellik konusunu açsın ben gerisini getiririm. Liderliği kadın yapmaya çalışıyorsa o artık benim gözümde erkektir
03 Yorumla- 1 yıl
@Skyquaker Abi kadının erkek gibi davranmasından daha iğrenç bir şey var mı :) Araştırma doğruymuş
- 1 yıl
Tabi ki öyle burada feminenlik (kadınsı davranış ve karakteristik özellikler) ve Maskülenlik (Oda kısaca tam tersi) Yani şöyle Liderlik cesaret kavgacılık mücadele vs bunlar maskülenik karakteristik özellikler ve İnsanların kafasında ERİL olarak erkeksi olarak görülen davranıişlardır. Yani Mıknatısın aynı kutupları birbirini iterken Zıt kutupları birbirini çeker Hiçbir Kadın ilişkide ikinci bir kadın aramadığı gibi Hiçbir Erkekte İkinci bir Erkek aramaz. Son zamanlarda medya film dizi Feminizmin etkisiyle Cİnsiyet rollerinde kayma yaşandı Erkekler hanımcılık efendilik derken Feminenleşip Kadın gibi Kadınlarsa güçlü kadın zırvalıklarıyla Maskülen tarafa itildi. Doğal olarak iki tarafda ciddi şekilde iticileşti ki Bu ilişkilerde bu kadar sorun çıkmasının ana sebebi Şimdi sen dedin ya Erkek gibi davranması kadar itici bir şey yok Çok doğru aynen öyle ve bilki Bİr erkeğinde Kadın gibi davranması o kadar iticidir bir kadın için Çünkü hemcinsinle ilişki yaşamak gibi hissettirir Patronluk taslayan kadın Erilleşir erilleşince Kadınsılığını kaybeder kaybettiği için itici olur. Sende bu yüzden soğuyorsun doğal olarak Ve bu gayet normaldir. O yüzden bu araştırmada doğrulanmış oluyor. Erkek liderliği kaybeder "Ay hayatımmmm cınım biiniiiim cicim benim der light erkek selami olur hanımcı efendi sünepe olur Kadının peşinden koşarsa Bu adama lider diyebilirmisin asla"Öyle olmadığı için kadın tarafına kayar ve kadın soğur Fakat burada kafa karıştıran kadınların erkeklere nazaran dürüst davranmaması ve beyin yıkamayla ne istediklerini bilmemeleri sorsan Hanımcı isterler ve Bakarsın Serseri P, iç erkekle beraber burada olay iyilik kötülük değil Serseri erkeğin lider ruhlu olup eril erkeksi olması ve bu karakteri sergiliyor olmasına duyulan arzudur. Ama dediğim gibi kadınlarında beyni yıkandı Efendi hanımcı erkek sevilir zannediyorlar. Ve ilk fırsatta Karşılarına çıkan serseri pi. çe bedava veriyorlar özetle
1 yılSorun değil, erkek olsun kadın olsun sonuçta cinsellik ikisi olmadan olmuyor yani iki cinsiyetinde doğal ihtiyacı ama önemli olan bu konuları doğru zamanda açmak
00 Yorumla
1 yılİlişkinin başında erkeğin de kadının da cinsellik konuşmalarından hoşlanmam ve güven sarsıcı olur, soğurum. Evlilikle birlikte açılması gerekiyor bu konuların bana göre.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sorun değil ama bazı s. lak erkekler tamam bu kadın bana düştü bir yere gidemez vb havalara girip kibir yapıyolar. Çok yanlış bir yaklaşım.
32 Yorumla- 1 yıl
teşekkür @somurtukkkk
milyarlarca yıllık dünya milyonlarca yıllkk organizmalar binlerce yıllık insanlık çağı :)
"nooo soks mooo ooooo" maalesef evrimimiz bi yerde takılıp kaldı tam insan olamıyoruz orta doğulular olarak00 YorumlaKadınların bu yönde adım atması her zaman değil, ancak arada bir tutkuyla ve arzuyla olunca tadından yenmiyor. Erkek zaten her zaman dilinden düşürmez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılSorun değil aslında ama erkekler nasıl olsa konuyu açtı istiyor diye gaza gelip sapıtabilir
21 Yorumla kadınlar cinsellik konusunda çok başarısızlar ne başlatmayı bilirler ne sürdürmeyi çok kolay sıkılabilirler. neredeyse her konuda olduğu gibi erkeklere yüklerler herşeyi
00 YorumlaSorun olmaması gerekir ama kimisinde pat diye önyargılı olup yaftayı yapıştırma sebebi maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılBence sorun değil ama kendi açtığı konuyu bile sorun yapan hemcinsleriniz var. Üstelik erkeği suçlayarak.
00 Yorumla Sorun değil ama karşısındakinin düşüncesine göre sorun olabilir normal karsilayacak bi olgunlukta olmayabilir 🤷🏻♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar açsa sorun olmaz ama karşının bunu nasıl yorumlayacağı, nasıl tepki vereceği o kişiye göre değişir.
00 Yorumla
1 yılKendisi açmasa bile bariz sinyal vermesi elzemdir. Aksi halde masumane flört çabanız itici bir taciz gibi görünebilir.
00 Yorumla
1 yılHayır değildir tabiki.. Ama açtığı adam buna değer biri mi o önemlidir..
10 Yorumla
1 yılMahremiyetin sağlandığı bir yer olması şartıyla kadını Elbette açabilir bu konulari
00 YorumlaKadınlar genelde açtırma yolunu tercih ediyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılDeğil bence. Sonuçta iki taraf içinde ihtiyaç ve yetişkin insanlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılbence değildir önemli olan doğru kişiye açmasıdır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sorun değil cinselliği başlatan bir yerde kadındır aslında.
00 YorumlaBenim açımdan sorun değildir benim isteğim olduğu gibi onun isteği de olabilir
00 YorumlaAslında normal ama erkek bunu farklı algılayıp başka yöne cekebilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılŞahsne ben sohbetimde onu beklerim cunku kadin istedigi kadar konusmak en guzelidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılNeden sorun olsun ki, cinsellik erkeklerin tekelinde değil ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılİki tarafta acabilir. cinselliğin kadını erkegi olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBizim tr erkekleri hafif kız sanıyorlar öyle yapınca
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sorun değil ama karşı tarafında böyle bir beklentisi var mı o önemli yoksa böyle kalakalır morali bozulur
00 YorumlaKadın varlığıyla açar zaten olduğu yer cinselliktir ama yanlış anlaşılmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Belli edecek şekilde konuşabilirsiniz
02 Yorumla
1 yılAdam gibi sorularda bugün
04 Yorumla- 1 yıl
Soru gibi soru. Adam gibi soru 😅 şii tamam uzatma ne diyim daha
- 1 yıl
Sorunun cevabına şunu diyebilirim ki, belli bir süre geçirmeden bir erkekle ve tam olarak onun benliğini ve kendi benliğini anlamadan, birbirinizi kabullenmeden, içinizde acaba sorusu kalmayacak şekilde bir ilişki içinde olmadan kadın başlatmasa daha iyi. Çünkü istismara çok açık bir konu. Bide bu tip aşamaları erkek kaydettiği zaman kadın daha mutlu oluyor. Tabikide bu kadın başlatamaz anlamına gelmiyor. Buda hoş bir durum ama dediğim gibi. Karşındaki insanı iyi tanıman gerek bence:)
Sorun olmamalı bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılSorun değildir ama ben açamam
13 Yorumla- 1 yıl
Neden 😀
- 1 yıl
Utanırım
- 1 yıl
O senin erkeğin ama
1 yılBiz açmıyalım defterleri biraz siz açın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadin sinyali verir zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılDeğil tabii ki
00 Yorumla
1 yılAksine mutlu eder beni şahsen
00 YorumlaNeden sorun olsun bir şey olmaz
00 Yorumla
1 yılHayır sorun değil kim cesursa o açar konuyu
00 YorumlaFarketmez hepimiz eşitiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin açması sorundur.
00 Yorumla Hep biz mi açalım anaaa
00 Yorumla
1 yılBence hayır
10 YorumlaNasıl bir yokluk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
1 yılHayır sorun değil gayet medeni bir durum 🙏
00 YorumlaHayır niye olsun
00 Yorumla
1 yılAksine güzel bişey
00 Yorumla
1 yılOlmaz bence
00 Yorumla
1 yılNeden olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Degildir
00 YorumlaFark etmiyor
00 YorumlaSorun değil tabi ki
00 Yorumla
1 yılHayır sorun değil
00 Yorumla
1 yılBence hayır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Makbulu odur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayir
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılSorun değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılDegil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKim isterse acar
00 Yorumla
1 yılHiç açma boş ver
00 Yorumla
1 yılEvet sıkıntı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem