+1 yılEvet sana tuhaf geliyor. Keşke herkes gizlenmeden, saygı çerçevesinde sorusunu sorsa, fikrini özgürce beyan etse. Kendileri son derece öz güveni yüksek, kendilerini ifade edebilen ve inançları, kıyafetleri ile diğer şeyleri birbiri ile karıştırmayan değerli hanımefendilerdir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gayri meşru ilişki değilse tuhaf görmem tabiki ama dinen bakınca olaya evet caiz değildir. Başörtüsü de zaten dini bir kimliktir. Modaya uyup takanlar zaten alkol de alıyor ilişkide yaşıyor bir fantezi bir fetiş olmuştur onlar için. Ama gerçek manada kapanan birinin sorması konu açması evet caiz değildir ve tuhaftır.
13 Yorumla
Soran+1 yılSonunda mantıklı bir görüş çıktı gerçekten güzel ifade ettin
+1 yılBaşörtülü olması onu senden benden farksız kılmaz. Allah'ın emirlerinddn birini gerçekleştiriyor sadece. Benim namaz kılmam ya da ihtiyacı olana yardım etmem gibi. Bu beni üst mertebeye çıkarmaz.
25 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşamasınlar gibi bişey yazdığımı sanmıyorum bunu açıktan göstere göstere yapmak normal mi
- +1 yıl
Ben de bunu açıklıyorum işte sana. Allah'ın emirlerinden birini gerçekleştiriyor sadece. Bu onu bir üst mertebeye çıkarmaz. Namaz kılıpta da sorabilir. Oruç tutan bir insan da sorabilir. Yani böyle kişiler sırarken nasıl normal geliyorsa onların da sormasj o kadar normal benim gözümde. İnsanlar iyi ve kötü olarak değerlendirilmeli. Açık ve başörtülü olarak değil, sadece bir giyimden ibaret o kadar.
Soran+1 yılBaşörtü sadece bir bez parçası değildir başörtü ayet bir ibadettir nasıl namaz oruç farz ibadetse tesettür de öyle başında ayet taşıyan kadının cinsel hayatını gözler önüne sermesi hoş durmuyor herşeyin adabı var örtüyorsan ona göre yaşamalısın
- +1 yıl
Ben bez parçası demedim ama senin için öyle galiba.
Soran+1 yılYuh gerçekten yazdığımdan bunu mu çıkardın üstünü basa basa bez parçası değildir yazdım 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl benden de o kadar. Bunun adına da medeniyet diyerek normallestiriyorlar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence bir tek sana geliyor baş örtüsü inançları gereği yapması gereken bir durum ama karekteri istekleri ve dışa dönük kişiliği ile alaklı br kıstas olmamalı görünüşü onu ilgilendirir dini allah ile onun arasındadır bana davranısı beni ilgilendirir
08 Yorumla- +1 yıl
onların tercihleri sen başı açıksın diye her boku yiyeceğini düşünülmesii gibi onlar bası kapalı diye mazmut olacaklarını düşünmek saçma diyorum bende
Soran+1 yılMazmutluk mu bu ya bi git ben başım açık diye her boku yemiyorum umarım annen kız kardeşinle de böyle medeni cinsellik konusunda fikir alışverişi yapıyorsundur
- +1 yıl
benim söylediğimi anlayamamışssın bile nasıl ki snn basın açık olduğu için bunun düşünülmemesi lazım ise tam tersi de onlar için geçerli demek istedim okumuyor musun yazdıklarımı
Soran+1 yılBen açığım ve gizliden soruyorum onlar kapalı olduğu halde benden rahatlar
- +1 yıl
onları onlar ilgineldrir sana bana kalmaz bende bunu savnuyorum insanların bir hastalığı var üstüne vazife olmayan şeylere karışıorlar iyileşmeni diliyorum
Soran+1 yılOnları ilgilendirmez ben bir müslüman olarak susamam zaten sizin gibi zihniyetler yüzünden başı kapalı ama içi boş türler çoğaldı
- +1 yıl
müslümanlık sana herhangi bir yerde onları kına hakkında konusv. s. emir etmez çarpıtma işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz
Oruç tutuyor musun namaz kılıyor musun?" gibi Allah'ın soracağı soruları sormayın! İnsanlara; "Aç mısınız? Bir şeye ihtiyacınız var mıdır? Bir sorunun var mı?" gibi kulun kula soracağı sorular sorun. der fatih sultam mehmet
Soran+1 yılKimseye aç kapa onu yap bunu yap diyen olmadı nasıl ki sen başı açık namaz kılan bi kadın gördüğünde garipsiyorsan kapalı bi kadının burada açıktan cinsel soru sorması okadar abes
Onların bir çoğu fake foto kullanıyor. Bir çeşit fantezi katıyorlar.. Tanıyorum burada öyle bir iki kişi.
Tesettürlü foto koymuş, beni duvardan duvara vuracak erkek yok mu yazıyor vs..
Halbuki yırtığın önde gideni.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var bunun başörtülü olup olmaması ile
Sonuçta hepsi insan ve bu konular olsun diğer konular olsun hepsi ihtiyaç
Meral ettiği veya öğrenmek istediği şeyler olamaz mı04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabii bunu gizliden de sorabilirler
- +1 yıl
Ne gerek var gizli veya açık ne fark var
Soran+1 yılÇok şey farkeder
- +1 yıl
Bence farketmez ama sen bilirsin yine de
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormaldir sorabilir. Açık saç PP ile sorması abes kaçmıyor da örtü var diye mi. Benim bildiğim başörtülü kadınlar var yanıyorlar peki bu abes bir şey mi çok normal bir şey. Çok da toplum tabularına takılmayın. Rahat olun.
07 Yorumla
Soran+1 yılİyi her yanan sokak ortasında ilişki yaşasın herkes özgürdür değil mi!
Cevap sahibi+1 yılBen bunu kastetmedim çok iyi biliyorsunuz. Siz esas kapalıların cinsel organı olmamalı tiplerindesiniz. İstekleri olamaz tipindesiniz. Boş lagaluga yapmayın
Soran+1 yılAnlamamak için kendini bukadar zorlamasan keşke kapalılar istediklerini yapsın soru sorsun görüş paylaşsın burada sorun yok zaten benim sorum başörtülü pp yapıp cinsel hayatını gözler önüne sermesi o fotoğrafı oraya koymak zorunda değil bunun tuhaf olduğunu anlatmaya çalışıyorum anlamak zor olmasa gerek direkt saldırıya geçiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılDikkat ederseniz ben de bunu söylüyorum ama siz sanki ben farklı bir şey söylemiş gibi atlıyorsunuz. Ama eminim siz daha çok şeyin farkında değilsiniz
Soran+1 yılAynı şeyi söylemiyoruz siz başörtülülerin de alenen istediklerini yapabileceğini savundunuz
Cevap sahibi+1 yılAlelen mi demişim iyi okuyun. Yanıyor demem sokakta mı yapmalı demek anlamı çıkardınız. Türkçe hocanızı merak ediyorum. Evet her istediğini yapabilir açık bir kız gibi. Bu normal bir şey. Yatağa girince sanki kapalı diye utanacak mı hayır.
Soran+1 yılHala anlamamak için kendini zorluyosun
+1 yılBaşörtülü Müslüm diğerleri değil mi? Haya edep sadece bir kesim için mi? Cevap hayırsa gerisi boş.
04 Yorumla
Soran+1 yılTesettür müslüman kadın kimliğidir, ayettir bunu hafife alıyorsan gerisi boş
- +1 yıl
Bütün insanlara iniyor bu ayetler.
Soran+1 yılBoş zeka ya
- +1 yıl
Kendini bilmen ne hoş.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden tuhaf geliyor onlar cokmu namuslu diye düşünüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparsa yapsınlar açıktan yapmaları kötü
- +1 yıl
Neden ama onlarda insan istediği gibi davranır kapandığı için hakkı yok mu
Soran+1 yılKardeşim başörtüsü ayet onunla her boku yapamazlar yapmak isteyen takmasın zorlayan yok
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Neden tuhaf olsunki gayet normal sonuçta cinsel istekler dürtüler ayni
02 Yorumla
Soran+1 yılGizliden de sorabilirler
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence tuhaf degil onlarinda her kadin gibi regl oluo istekleri arzulari olur
02 Yorumla
- +1 yıl
Soran da vardir
Yok doğru söylüyorsun özgüven kaybı var ülkemiz de sanal olarak bile cinsellik paylaşmayı beceremiyo çoğu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılVala normal değil ama işte ne yapmaya çalışıyolar bende annamıyom
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal diyenlerde normal değil farkında değiller
+1 yılYani alenen sorulması adap kuralları gereği hoş olmuyor ama sorana da niye sordun diyemiyoruz işte
00 Yorumla
+1 yılOlabilir niye tuhaf geliyor, onlarda insan değil mi
00 YorumlaBunda tuhaf bir durum yok gayet doğal sen ben neysek onlarda o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neden onlar insan değil mi onların da hisleri duyguları var yani
00 YorumlaSeks konusunda çok açık giyinen kadından öndedirler, o kadar diyeyim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılnormal bence
her duyguyu nereye kadar bastırabilirsin ki? :)08 Yorumla
Soran+1 yılGizliden de çok rahat sorabilmek varken neden açıktan
- +1 yıl
buna cesaret diyoruz işte.
sonuçta burası sanal ortam farklı resim koyarlar falan gene de bulamazsın kimin kim olduğunu kolayca
Soran+1 yılBaşörtülü pp yapıp sormanın tuhaf olduğunu ifade etmeye çalışıyorum istediklerini yapmışlar inan umrumda değil başörtüsünü bukadar küçük düşürmeleri sinirimi bozuyor açık olduğum halde
- +1 yıl
anlıyorum.
bazı başörtülüler bazılarına taş çıkartır emin ol :)
Soran+1 yılHepsi kadın güzeli çirkini olur
- +1 yıl
yok ben güzellik değil ahlak yönünden söyledim :)
Soran+1 yılmaalesef başı kapalı olup içi boş zihinler de çok fazla
- +1 yıl
gayet haklısın :)
+1 yılBen gizlenmeden cinsel sorduklarını görmedim aksine laf açılınca uzaktan yakından alakaları olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çok gördüm
- +1 yıl
Gerçek hayatta mı sanaldan mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiçbir anormallik yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. İsteyen istediğini yapar! Başörtülü açık kapalı diye ayırmaya gerek yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle söyleyim eğer imam hatip kökenliyseler bastırılmış duygular çok fazladır seyyar bombadırlar
00 Yorumla
+1 yılNedenki basortululer kadin degilmi onlarin seyi yokmu hayret.
07 Yorumla
Soran+1 yılTm dildarbesi
- +1 yıl
Aklina neden takildi anlamadim birinemi kızdın
Soran+1 yılÇok fazla görmeye başladım
- +1 yıl
boş ver takilma kendini yorduguna degmez
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
😉
- +1 yıl
Yas kac senin?
+1 yılTuhaf olan bir durum yok, ne yani sen onları uzaylı falanmı sanıyorsun?
03 Yorumla
- +1 yıl
Herkes özgür dür isteyen istediği şekilde sorabilme hakkına sahiptir, kimsenin kimseyi sınırlandırma hakkı yoktur, bu kimseyi ilgilendirmemeli
Soran+1 yılTesettürün sınırları vardır başörtü bir bez parçasından ibaret değil onunla her şeyi yaparız mantığı doğru değil gizliden de görüş paylaşabilirler istediklerini yapsınlar özel hayatlarını tartışmıyoruz
+1 yılCinselliğin başörtüsüyle ne alakası var.
30 Yorumla
+1 yılKadın profillerinin bir çoğunda erkekler var.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle vardır mod olsam temizlerdim burayı
Çoğu kişilerden gizli üye ye çok soru soruyor
Ben çözdüm kim kimi dir
+1 yılMerak ediyosalar sorabilirler bunda bise yok
04 Yorumla
Soran+1 yılSormasınlar demiyorum okuduğunuzu da mı anlamıyorsunuz bunu gizliden de sorabilirler
- +1 yıl
Napcnki niye bu kadar taktin buna
Soran+1 yılTakasım geldi
- +1 yıl
Takmaya devamke o zaman asıl cevabini bulana kadar devamke
Başörtülü olanların ihtiyaçları libidoları yok mu?
07 Yorumla
Soran+1 yılyok mu dedim?
Soran+1 yılCinsellik yaşamasınlar demiyorum bunu göstere göstere açıktan sormaları tuhaf gizliden de sorabilirler isterse s. kşsinler banane başörtü bir bez parçası olarak algılanıyor artık ben açık olduğum halde üzülüyorum
Soran+1 yılBu sorudan sonra kaç kişinin yazacağını bir tahmin etsene
Soran+1 yılOnu bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnların da bnce ihtiyacı var
22 Yorumla
Soran+1 yılS. kşmesinler demedim soru bu değil
Cevap sahibi+1 yılHıı anladım canım belki gerçek kiz değildir
+1 yılSen de baş örtülü olarak gizlimi soruyon hep
00 Yorumla
+1 yılErkek olarak beni daha çok tahrik ediyor nedense
00 YorumlaNiye onların arzuları istekleri yokmu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılNeden tuhaf olsun bazıları fakedir belki
00 Yorumla
+1 yılCinsel sorulara karşı mısın bebeğem 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşörtülülerin hepsi içten içe yanıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılYanan yansın da göstere göstere yapmak çok iğrenç
Cevap sahibi+1 yılaynen bende yakıştıramıyorum
Soran+1 yılOnlar yüzünden örtünmekten utanıyoruz iğrenç bi algı oluşturdular
- +1 yıl
utanması gereken sen değilsin bence
Soran+1 yıl@00_blacksea_00 onlar yerine biz utanıyoruz
- +1 yıl
Haklısın ama bu senin ayıbın değil ki sen kendinden sorumlusun hakkıyla yapıyorsan
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılya süslümanlar ya da fake resimler onlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım fakedir
- +1 yıl
Suslumanda çok var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBile isteye yapıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstü minare altı k*rh*ne, hepsi böyle zaten.
00 Yorumla
+1 yılNeden onların cani yokmu
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi gizlensinler mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılOnların şeyi yok mu ya da açıklar yol lu mu
017 Yorumla
Soran+1 yılS. k. şmesinler demedim soruyu nerenize okuyorsunuz!
- +1 yıl
Tamam cinselik konusunda onların da fikri var
Soran+1 yılGizli de yapabilirler bunu
- +1 yıl
Niye saklasinlar
- +1 yıl
Onlar kadın sünneti olmalı 😊
Soran+1 yılAmerika da vajina estetiği çok yaygın biliyor musun İslam da buna kadın sünneti deniyor ☺️
- +1 yıl
İslam'a öyle bir şey yok 😊
Soran+1 yılVar kardeşim Arap ülkelerinde kadınların vajinası fazla büyük diye biliyorum bunun için yapılıyor modern adıyla vajina estetiği gibi düşün
- +1 yıl
Değil Afrika kabilelerinde kadın zevk almasın diye klitoris kesiliyor
Soran+1 yılO büyük olduğu için zaten kesilmesi lazım anlamıyor musun zevkle ilgisi yok küçük olanlar zevk almıyor mu
- +1 yıl
Hayır kesip boru gibi yapıyorlar
Soran+1 yılUf hayır ya o başka bi şey o bahsettiğin farklı bi din
- +1 yıl
Din değil gelenek
Soran+1 yılE bunun İslamla ilgisi ne banane
- +1 yıl
Yok kim ilgisi var dedi
Soran+1 yılYahu kadın sünneti ne alaka 😂
- +1 yıl
Öyle biliniyor 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKime ne ya
02 Yorumla
Soran+1 yılTesettür sad başını örnekten ibaret bir bez parçası olmadığından dır
- +1 yıl
Tamam da
Niye onlar insan degilmi
00 Yorumla
+1 yılKime ne ne alakası var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇodua yatak ilskisi bile soruyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorabikirler