"muhteşem memeler", "şahane kalçalar", "penisin çok uzun/kalın" gibi sözler kişinin özgüvenine katkı sağlar mı?
Sizler bu konuda övgü alıyor musunuz?
Sizler bu konuda övgü alıyor musunuz?
Penis boyu ile ilgili övgü alırım ama bildiğim bişeyi söylemesi benim özgüvenimi etkilemez, benim için özgüven partnerimin üst üste orgazmlarını izlemek ve onunla işim bittiğinde yarı baygın bir halde yürüyecek durumda olmaması, bunun doyumu tarif edilemez
Heyyyt be. Yürü be…
Hemen her insan beraber olduğu kişi tarafından beğenildiğini ve arzulandığını duymaktan, bilmekten mutluluk duyar ve bu onu motive edip, yükseltir.
Cevap
23Cevap
hayır ne alaka banane cinsel organdan. beni öven karakterimi övsün başka yer mi kalmadı..
Sağlar
Görsellik herseydir
46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum iri kalın damarlı bir organım var ve geç boşalan bir insanim
Övgü almaz mı bu
Bir bayanın en mutlu olduğu sey
Bayan değil kadın 😇
Pardon
Özgüven değilde böyle seyler hosa kaçıyor yani ne bilem
Ay kadın söylemesin bence, çünkü hem antipatik oluyor hemde daha önce kimlerle yaşadı diye bir soru
Evet fazlasıyla özgüven arttırıyor hatta bi tanesi demişti kalktığı zaman göbeğine kadar değiyor çok hoşuma gitmişti o sözü
kadınların iltifat etmişliği bu çoğrafyada
masal mı
Nasıl anlamadım yani kadınlar iltifat etmez mi?
nadir
Herkesi bir tutmamak lazım. Ben erkeğimi övmeyi severim ama hak ediyorsa yalandan övmem
sen istisna olabilri misin?
Bilmem, kendimi övmeyi de sevmiyorum 😄 ben tekim ben eşsizim der gibi. Yani dediğim gibi karşımdaki adamda herkeste olmayan bir şey varsa bunu övmekten kaçınmam😇
müzelik bir ruhun var...
Sanırım iyi bir şey dedin. 😂
Sanat eseri olmakla çağ dışı olmak arasında sıkışmış gibi hissettim 😂😂😂
Hiçbir şey anlamadım..
Benim penim iri ve baya baya bir kalın olduğu için, her zaman öz güvenli biriyimdir.
Mm iyiymiş penisin gerçekten
Heralde yavrum, pembemcıklıyla karaamcıklının özgüveni bir olabilir mi
Özgüven veriyor evet kim istemez biryerinin beğenilmesini
Memelerimi erkekler çok övüyor. Memelerimle bir erkeği azdırmayı seviyorum. Onları azdırmak beni tahrik ediyor.
Evet ben beğeniyorum senin memelerini
bildiğim şeyi bana söylüyorlar ama çok hoşuma gidiyor. kalın penisliyim ve övgü almak çok hoşuma gidiyor. 37-45 arası kadınlar da kalçama bayılıyor.
Bence net sağlıyor özgüven geliyor
Sen ciddi misin
Cok saçma geliyor bana
Elbet etkiler fizyolojik ya da kişisel övgüler
Evet çok fazla övgü aldım harika bir his bu
Monanın memeleri mi 🤣🤣🤣
Yani nerde ve kim tarafından söylendiği önemli
Aynen bu kulaklar neler duydu neler 😂😂
Bence evet
Aynen öyle. Ben yasadim bunu
Oyle oluyor
hayir