Selam. Tatmin etmek değilde daha haz ve zevk dolu bir sekse sürükler. Daha çok tahrik eder. Cinsel organıma yaptığı iltifat harici bana da aynı iltifatlarda bulunması yine ayni etkiyi yaratır. Cinsel ilişkide övülmek ve övmek her daim iki tarafında isteğini tavan yaptırır. O yüzden sekste konuşmak ve partneri doyuma ulaştırmak lazım
Hayır sadece işte benim nektarime laf ederek beni yükseklere çıkartamaz😃 İcraat lazım sadece söylemekle olmaz hiçbir şey yapamıyor sabahlar 69 yapalım değil mi o yatsın ben onun üstüne çıkarım o bir taraftan Nektarinin suyunu içsin kfjdj tabii ki orada iltifatta etsin benim cinsel organımı iltifat etmesi benim hoşuma gider aslında Ben de onun penisine İltifat ederim hatta öyle şeyler söylerim ki şaşırıp kalır kdjjf
Soruya istemsizce bir tebessüm ettim :D Yani cinsel organa iltifatla olacak iş değil bu bence.. Tabi ki o an havaya sokabilir karşılıklı olarak fakat kendi başına bir gücü yok.. İlişkinin kalitesi önemlidir.. Keyifli akşamlar...
Benim sadece gülesim gelir buna Kesinlikle yetersiz bisey Hatta tatmin falan da olmam yani.. ××Beni dokunuşları, bakışlarıyla tahrik etmeli.. ××Beni ne kadar arzuladığını görmem lazım.. ×× Arzu şehvet görmeden tatmin olmam...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sanmam ama sana doyamıyorum demesi beni baya etkilemişti