Yani özel bölgelerine bariz beğeni cümlesi tarzında şeyler söyleyebilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnsan insanın kurdudur, sizin tepkinizi görmek istemiş, bütün yasak aşklar böyle başlar, eğer ben kötü niyetli isem ve size karşı bi ilgim varsa sizin de ne düşündüğünüzü anlamam gerekir, bunun belki 40 yolu vardır, teşekkür etmeniz bile yanlış olmuş, bundan size ne demeliydiniz. Lakin iltifat edilmek her kadının hoşuna gider.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun çıkmaması adına sakin kalmaya çalıştım hepsi bu.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır. Ama biri bunu söylüyorsa iki ihtimal vardır ya muhabbetleri o aşamaya gelmiştir ve karşı tarafın hoşuna gideceğini düşünüyordur ya da öyle bir muhabbete girmek istediğini belli ediyordur.
09 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur
Soran+1 yıliki
Soran+1 yıletki metki yok sadece bunu diyebilenler var mı diye merak ettim sordum.
Soran+1 yılanladım
Soran+1 yılgerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
40Cevap
+1 yılkendisine taviz veriyor olabilirsin bu cesareti başka nasıl bulacak
asıl soru bu senin hoşuna gitti mi gitmedi mi, böyle bişeyin tekrarını istiyor musun istemiyor musun, istemiyorsan ne yapmalısın...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn fazla kıyafet zevkin çok güzel veya fiziğine tam olmuş gibi sözler söylerim daha ötesi sıkar biraz
011 Yorumla
Soran+1 yılyani dimi..
- +1 yıl
Sana diyen oldu ki böyle bir şey sordun
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Sana ne dediler
Soran+1 yılbende kalsın
- +1 yıl
😂😂Baya cesur bi arkadaşmış kimse o
Soran+1 yılbence de
- +1 yıl
Gerçekten ne dediğini merak ettim ve yakınlık derecenizi
Soran+1 yılCidden bende kalsın
- +1 yıl
Peki ısrar etmiyorum
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılEvli değildi ama iş arkadaşıma yapıyordum böyle konuşmalar. Hiç sıkıntı olmadı aramızda.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım doğrudur
+1 yılSpor yaptığım için kuzenlerimden iltifat alıyorum hatta eşimin önündr dokunuyolar bazen kıskanıyo ama yapacak bişey yok
00 YorumlaCinsel bir sohbetimiz varsa ve bu durum karşılıklıysa söylerim. Jartiyeri hep görünen bir arkadaşıma bunun hoşuma gittiğini söylemiştim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani şöyle karsimdakimde buna tepki vermicegini bildiğim kişilere etmisimdir
04 Yorumla
Soran+1 yılnereden bilebilirsiniz ki
- +1 yıl
Ya ilk defa gördüğüm kişiye demiyorsun zaten arkadaş veya ilgi olduğum kişilere az çok da tahmin edebiliyorum
Soran+1 yılbunu tahmin etmek neredeyse imkansıza yakın bence
- +1 yıl
Emin ol bir erkek için zor değil de yanlız şöyle çok ileri birsey diyemezsin ama senin kafanda ne var mesela?
+1 yılben yapmam tarzım değil. mesela biri gelse seninki 21 cm miş baya sağlammış dese gider kocasına söylerim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılO bunu attıysa zaten belli ki kaşınıyor iltifat bekliyor dersin mutlaka o zamanda
00 Yorumla
+1 yılTanıdığıma değil ama sosyal medyada konuştuğum evli kadınlara evet yaparım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. öyle bişi mümkün değil ne dicez evli kız ardaşlarımıza kukun harika enişte nasıl emikliyo mu dicez 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bunu söylüyorsa açık ve net seni istiyordur hangi bölgeni övdü
015 Yorumla
Soran+1 yılkalça ve bacak.
Cevap sahibi+1 yılPeki o an senin tavrın ne oldu sonraki süreci bu belirler
Soran+1 yılteşekkür edip tekrar bu tarz cümleler kurmaması gerektiğini aksi halde sorun yaşanacağını söyledim gönderdim
Cevap sahibi+1 yılAşırı sert bir tepki vermediğine göre eşinin kardeşi ya da yakın arkadaşı hangisi peki
Soran+1 yılbu kadar detaya lüzum yok.
Cevap sahibi+1 yılZaten gizlisin ne olcak ki bence o kişinin bunu söylemesi tehlikeli dikkat et fiziksel bir şey yapar anlamında demiyorum ama gözü hep vücudunda olur
Soran+1 yılgözünü çıkaracak ya da kapatacak halim yok o beni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılPeki vücut hatların belirgin şekilde mi giyiniyorsun tarz olarak bol mu yoksa
Soran+1 yılnormal
Cevap sahibi+1 yılHer kadının beğenilmek hoşuna gider sen ne hissettin o öyle söyleyince
Soran+1 yılbeğenilmek sadece kadına değil insana özgü bir şeydir her insanın hoşuna gider.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle özellikle karşındaki insan yakışıklıysa eşinle sorununuz var mı peki belki ondan dolayı cesaret almıştır
Soran+1 yılya boş boş konuşma kardeşim maksadını anlıyorum düzgünce cevap vermeye çalışıyorum düzgün sorular sor.
Cevap sahibi+1 yılÇok pardon maksadım neymiş acaba?
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki insanın sana bunu söylemesi için ya çok gevşek biri olması lazım ya da eşinle aranızın çok iyi olmadığını bilmesi lazım (genel sadece birkonuda değil)
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yani aradaki hukuka bagli. Evli ise mutlaka ihmal ediliyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylüyorum ama herkese değil. İşyerinde hoş eşinle sorunlu yandığına emin olduğum bi kadın var oy oy oy
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbeğeneceğim kadar belirginse, pundunu bulur söylerim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Samimiyetim varsa olur
00 Yorumla
+1 yılBu özel bölgesi dişardami geziyoki övelim
00 Yorumla
+1 yılsana biri bişey mi dedi
00 Yorumla
+1 yılTahrik eder vaziyetteyse evet ederim cekinmem
00 Yorumla
+1 yılEvet söylerim söyledim de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBeğeniyor isem söylerim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır asla yaklaşmam o gözle söylemem de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İyi cesaret ister bir eğilim davet yoksa
00 Yorumla
+1 yılTabşkşde hayır eden oldumu sana?
00 YorumlaO kadarına cesaret edemem
00 Yorumla
+1 yılYok ya soyleyemem sanir8m
00 YorumlaUlan evli diyorsun
ayıp00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim ile ilgisi var ise tabiki ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİltifatta ne var 😅 çok daha ötesini yaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok soyledim ve birlikde oldum
00 Yorumla
+1 yılGöğüslerine etmiştim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok isterdim ;)
00 Yorumla
+1 yıly arrağımı atarım nasıl istermisin derim :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok edemem.
00 Yorumla
+1 yılKulağına fısıldarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGördün mü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana mı söylediler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. İmkansız
00 YorumlaDaha detaylı anlat
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi