Cinsel Yaşam Burçların seks süreleriymiş, sizin burcunuz ne? u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Burçların seks süreleriymiş, sizin burcunuz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben yengeç burcuyum 1 0 Yorumla
Hesapsız_Duygular Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Koç ♈ yalan çünkü sabaha kadar uyuyamadım 😊 5 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ekşi sözlük öyle demiyor sabaha kadar seks=boğa burcu diyor 😂 3 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu araştırmanın seksten kastı cinsel ilişki kısmıysa benim için rakamlar uyuşmuyor. Sevişme kısmı dahilse hiç uyuşmuyor 😊 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Balık burcu ama 45 dakika ne oluyor içinde kalma süresi mi toplam sevişme ilişki hepsi mi 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yay dogru en az 1 saat oda bn istersem ama farkli mekanlari seviyorum 🤭🔥 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Merak ettimSüre yokmuş Doğru belli olmuyor Mekana göre değişiyormuş. 1 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Sen böyle soru sormazdın 6 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Ha ha 5 dk mi en aşağı 30 dakika yaa tamamen sacmaa 1 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Buna inanan da ne bileyim.. 1 0 Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Terazi 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Katılmıyorum 😏 laf olsun diye yazılmış 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yay benim 😂😂 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Yalan ve inanmayın 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Balık 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 1 dakika 1 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. Aslan. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ben yengeç burcuyum
Koç ♈ yalan çünkü sabaha kadar uyuyamadım 😊
Ekşi sözlük öyle demiyor sabaha kadar seks=boğa burcu diyor 😂
Bu araştırmanın seksten kastı cinsel ilişki kısmıysa benim için rakamlar uyuşmuyor. Sevişme kısmı dahilse hiç uyuşmuyor 😊
Balık burcu ama 45 dakika ne oluyor içinde kalma süresi mi toplam sevişme ilişki hepsi mi
Yay dogru en az 1 saat oda bn istersem ama farkli mekanlari seviyorum 🤭🔥
Merak ettim
Süre yokmuş Doğru belli olmuyor Mekana göre değişiyormuş.
Sen böyle soru sormazdın
Ha ha 5 dk mi en aşağı 30 dakika yaa tamamen sacmaa
Gün boyu yalan
Bunu görünce burçsuzum demek istiyorum.
Aslan ama burçlara inanmıyorum
bu şaçmalik 😂😂😂 kova
Kova ama yanlış bilgi bu
Homo sapien olmayan tek burç.
Buna inanan da ne bileyim..
Akrep. Uykum çabuk gelir zaten.
Burçlara inanmam ama doğru
Terazi