Cinsel Yaşam Seksin saati var mı? 1gecemavisi Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Saat zaman yer mekan farketmiyor sanrm 😄 Seksin saati var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet var tabi ki de 0 0 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Farketmiyor ama gece olunca sanki arzular daha fazla ağır basıyor 4 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Olmaz OlmamalıO hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir Bir ilişkinin saç ayağı bence 0 0 Yorumla
meçhulbestekar Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Bilmiyorum da siz kızlar gece ve saat 16 gibi aziyosunuz 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seksin saati olmaz. İki taraf istedikten sonra tamamdır 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl saati yoktur da mekanı vardır elbette. Fantezi uğruna rezilliğe gerek yok di mi? 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet işin saati olmaz istediniz yer uygunsa yapıp keyfine bakacaksin 0 0 Yorumla
Desmond_G Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. ne saçma soru. canın ne zaman istiyorsa o zaman yaparsın 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Saati yoktur fakat yer mekan dediğiniz şey fark eder 0 0 Yorumla
FreeDad Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bence her an heryerde olur arzu ve tutku olsun yeterli 0 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Yok mesela ben şimdi çok istiyorum, keşke biri olsaydı şimdi 0 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı. Aslında fareden zaman aralıkları ve mekanlar var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl seksin saati dünyanın ortası gibidirhemen şimdi şuanda şurada yapılır 😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence yok. Sabah işe gitmeden yaptık. Birazdan eve geçiyorum yine yapacağız. 0 0 Yorumla
MemurBey16 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl İstek fark etmiyor her yerde her an istek olabiliyor ama her yerde yapılmaz yani kimse kimseyi kandırmasın 0 0 Yorumla
Ananas003 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Spontane gelişen her ilişki zevk verir, saati önemli değil 0 0 Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Asla etmez yaparım 🤣🤣 0 0 Yorumla
UzmFztMasörOğuz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Vakit olduğu her zaman yapılabilir 0 0 Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl son günlerde sabahları bi coşuyorum 👅👅 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hayır yok ne zaman seks istersen yapabilirsin 0 0 Yorumla
aşırımeraklıbirisi10 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Geceleri sahilde yapmayı çok seviyorum 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Sabah 5 en güzeli komşu uyandırmalı 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl mekan fark eder de zaman önemsiz. 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Veren olursa vuran da olur 0 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Sponten çok tatlı oluyor 😉 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arzular geldiği zaman saatin pek önemi olmaz 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yoktur Atesli kadın vardır 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. En güzeli gece uyumadan sabahbda uyanınca 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır yok geldiği gibi degerlendircen 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. hiç bir şey vakti gelmeden olmaz 😜 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok tabi 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yoktur. 0 0 Yorumla
Vlad_Drakula Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bana göre var size göre var mı sormak lazım 😅 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yoktur. 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Farketmez 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Tabiki farketmez 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Farketmez olur mu? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Evet var tabi ki de
Farketmiyor ama gece olunca sanki arzular daha fazla ağır basıyor
Olmaz
Olmamalı
O hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir
Bir ilişkinin saç ayağı bence
Bilmiyorum da siz kızlar gece ve saat 16 gibi aziyosunuz
Seksin saati olmaz. İki taraf istedikten sonra tamamdır
saati yoktur da mekanı vardır elbette. Fantezi uğruna rezilliğe gerek yok di mi?
Evet işin saati olmaz istediniz yer uygunsa yapıp keyfine bakacaksin
ne saçma soru. canın ne zaman istiyorsa o zaman yaparsın
Saati yoktur fakat yer mekan dediğiniz şey fark eder
Bence her an heryerde olur arzu ve tutku olsun yeterli
Yok mesela ben şimdi çok istiyorum, keşke biri olsaydı şimdi
Aslında fareden zaman aralıkları ve mekanlar var.
seksin saati dünyanın ortası gibidir
hemen şimdi
şuanda
şurada yapılır 😉
Hormonlar ana kumandayı ele alınca her şey mümkün 😄
Sayılır benim en istekli olduğum zamanlar akşam saatleri
Bence yok. Sabah işe gitmeden yaptık. Birazdan eve geçiyorum yine yapacağız.
İstek fark etmiyor her yerde her an istek olabiliyor ama her yerde yapılmaz yani kimse kimseyi kandırmasın
Spontane gelişen her ilişki zevk verir, saati önemli değil
Asla etmez yaparım 🤣🤣
Vakit olduğu her zaman yapılabilir
son günlerde sabahları bi coşuyorum 👅👅
Hayır yok ne zaman seks istersen yapabilirsin
Geceleri sahilde yapmayı çok seviyorum
Sabah 5 en güzeli komşu uyandırmalı
mekan fark eder de zaman önemsiz.
Ne saati ne mekanı yok
Saati planı olunca zevki kaçıyor
Veren olursa vuran da olur
Sponten çok tatlı oluyor 😉