Astroloji, bir kişinin kişiliği ve davranışları hakkında genel açıklamalar yapmak için kullanılan bir araçtır. Ancak, bir burcun kişilerin cinsel dürtülerini belirlemediğini söylemek gerekir.
Bir insanın cinsel tercihleri ve dürtüleri, pek çok farklı faktörden etkilenebilir. Bunlar arasında kişisel deneyimler, eğitim düzeyi, ahlaki inançlar ve kültürel faktörler gibi pek çok şey yer alabilir. Bu nedenle, bir burcun kişilerin cinsel dürtülerini belirlemek için kullanılması doğru değildir.
Astroloji, kişisel gelişim konusunda rehberlik sağlayabilen bir araç olsa da, bir burcun kişinin cinsel dürtülerine dair net bir açıklama yapması mümkün değildir. Cinsellik, her bireyin kendisi tarafından keşfedilmesi gereken özel bir alandır ve herkesin kendi tercihlerine ve sınırlarına saygı gösterilmelidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYay burcu düşünülenin en aksine olduğu burćtur ve aşkta düşünülenin aksidir sekse en düşkün burç yengeçtir
14 Yorumla
Soran+1 yılSakinmiyim yan i
Cevap sahibi+1 yılBende yayım kendimden örnek veriyim sekse dûşkün değilim bana göre en sexe düşkün burç yengeçtir ama çok yengeç tanıdığim çapkın insanlar var
Cevap sahibi+1 yılYani yay burcunun aşkla alakası yoktur
Soran+1 yılBencedeya
burçlara göre değil de kendinizi tanıyarak mı karar verseniz bunlara? Evet genelde yay kadınları yüksek libidosu olam kişilerden
20 Yorumla
+1 yılBen aslan burcu olarak düşkün olduğumu biliyorum da seni bilemem
10 Yorumla
+1 yılDuskunsun evet özelden yazsana yaylarla ilgili sorularım var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Fırlama olur çok gezer genelde
112 Yorumla
Soran+1 yılBenmi evet çok gezerim ya eve gidesim olmuyoki
Soran+1 yılVayy ahh keşke adam abirda hicbisey yok nevar gazino nede pavyon hepsi haylimde
Soran+1 yılBende durmicam da aileden şansım yok ailemi sevmiyrum
Soran+1 yılOff bana evlenme deme ya 😐 sürekli bu kelimeden bıktım kuzenimin nişanı olcak bu hafta annem Ban sınırlı sanki ben evlendiriyorum
Soran+1 yılYokya ben. illerin derdini hiç çekemem zaten evdekiler ytiyo Ban a
Soran+1 yılYok evlenme gibi bir şey yapmam zorlasalarda ben istemem. sadece burdan girmek için kacicam
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli seks düşünüyosan evet
10 Yorumla
+1 yılDüzenli ilişkin var mi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılBetül vardı o düşkündü 😂
10 Yorumla
+1 yılöyleyim evet
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sanki evet
10 Yorumla
+1 yılBilmem düşkün müsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle
10 Yorumla Yay Burcu olan ben
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat