+1 yılSelaaaaam😂
Şöyle düşündüm şu anda yolda yürüyorum eve gidiyorum acaba akşam ne olursa canım cinsel ilişki yaşamak ister düşündürdü bu soru beni şimdiki benim cinsel ilişki yaşamam imkansız çünkü demiseksüel biriyim ve sadece sevipte ilgi hayranlık duyduğum insan da yani duygusal bir bağımın olduğu insanla ilişki yaşayabilirim ve şu anda aramızda inanılmaz mesafe var üstelik o beni istemiyor yani benim her ne kadar canım isterse böyle var ya duvarlara tırmanacak dereceye geleyim yine bir ilişki yaşayamam yani imkansız.
#perso10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Bir şey olmasına gerek yok. Çok ateşliyim. İmkan olabilse penisinin hep içimde kalmasını isterdim. Giyerim seksi iç çamaşırlarımı, geçerim karşına, kemerini açar, pantolonunu indirip, iyi bir saksoyla başlarım. Sonra zaten delirir biran önce girmek için. :)
63 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bişisin sen ya keşke tanısaydım seni
- +1 yıl
Öyle gözüküyor zaten 🔥💯💥❤🙃
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dudaklarını aralık-2007 ve ıslak, eteği hafif açılmış bacak icelerini, koltuk altlarını ve göğüs çatalını gördüğüm zaman seks için yanmaya başlarım.
11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörseldeki kadın seksi çağrıştırıyor ama hep aynı bedenlede olmuyorki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
sabah erken 06:55 de uyandim cay icdim 9cu kapi filmini izledim ordaki coni dipin son olarak 9cu rituali polanskinin galiba karisi aktris onun performansini gordukten sonra canim seks istedi. aksamda aynisi ola bilir yani soruya cevap olarak atesli bir film sahnesi oyuncularin performanslari benim isteyimi artira biliyor aynen boyle🍌😁
00 Yorumla
+1 yılReglim yakınsa aşırı istekli oluyorum. Özellikle bu dönemlerde sert hamleleri daha fazla arzuluyorum, orgazmlarım oldukça derin ve sert oluyor...
80 YorumlaRegl olmam yakın olduğu için herhangi bir şey olması gerekmiyor sabah-akşam.
90 Yorumla
+1 yılKadının fiziği güzel değil bu arada. Orantısız. Libidomun yüksek olması yeter, ekstradan bir şeye gerek yok.
54 Yorumla- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Güzele güzel diyorum komplekslerim yok çok şükür.
- +1 yıl
İşine geldiği gibi anlama söyledim işte söyleyeceğimi.
Yani öyle bir soru sormuşsun ki iktidar sorunu yaşayan erkeklere gelmiş sanki 😂😂😂
Benim için şöyle bir durum var her an seks yapabilirim partnerim istekli olsun sadece...00 YorumlaBişey olmasına gerek yok partner olsun yeter zaten canım hep seks istiyorum ve bu arada kapaktaki sen misin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılekstra bısı olmasına gerek yok.
7/24 hizmete devam , mutlu bireyler , huzurlu kukular için çalışıyoruz.00 Yorumla
+1 yılResimdeki gibi hatun olsun direk ister dicemde istekli olduğum için her daim isterim ve istekliyim 😊
00 Yorumla
+1 yılAkşam olmasına gerek yok. Ama Akşam dersen penisin ereksiyon oluşu en mantıklı cevap. Veya seksi bir kız görürsem.
00 YorumlaKadının memeleri bedenine oranla çok küçük. Beğenmedim.
16 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
@obiralfa kesinlikle
- +1 yıl
Yes
Kafam güzel olsun.
biraz dekolte göreyim. O iş tmmdır00 Yorumla
+1 yılBir şey olmasına gerek yok. Ortamı ateşlendirmek için böyle gelse olabilir. :D
00 Yorumla
+1 yılHormonlar yeteri kadar birikmişse canım ister ama yapıp yapmama ayrı bir konu
00 Yorumla
+1 yılbir şey olmasına gerek yok sanırım. Hep isterim çünkü
00 Yorumla
+1 yılCesurca bir soru,
Hem soruna,
Hem de sorunun cevabı...
😉✌🏻😎
@nirhamm00 Yorumlamerhaba güzel bir masaj harika olur, ben masajda iyim karşımdakininde iyi olmasını isterim :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanımda bir kadın olursa 🤣. Bu arada görseldeki hatunun vücudu iyiymiş 🔥🤤
00 Yorumla Mümkünse fotoğraftaki gibi damızlık inek benzeri olmasın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. p*rno izlersem, kasıklarımda karıncalanmalar olursa (penisimde )
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadınım istesin yeter ben zaten hep hazırım 😊
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyarıcı ve davetkar bir mesaj
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörselde ki gibi bir partner beni karşılarsa bu şekilde seks kaçınılmaz olur o gece sabaha kadar 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yanımda bir kadın olması yeter canımın seks istemesi için
00 YorumlaBırsey olmasına gerek yokkı hep istiyor 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGorseldeki hanım abla ehli iman bir kişilik 😂euzubillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörseldeki gibi bir şey olursa karşımda başım ağrıyor der uyurum :D
00 Yorumla
+1 yılAylar oldu canım bişey olmasına gerek yok pasiflerin işi zor
00 Yorumla
+1 yılBenim her akşam seks isteyor canım bir bulsam yalayacam her yerini
00 YorumlaBoyle kadin karşimda olursa demir gibi olurum sabahlar olmasin derim:)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılduş aldiysam ve yorgun degilsem canım ister
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıcak olursa güzel gider
60 Yorumla
+1 yılBisey olmasına gerek yok her zaman istiyor
50 Yorumla
+1 yılGerçekten bu senmisin
00 Yorumla
+1 yılKarşıma böyle gelirse en az 6 posta olur.
00 Yorumla
+1 yılTahrik edici bir şeyler olursa
00 Yorumla
+1 yılSeks yapmıyorum yıllardır sekse karsiyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. bu kadar azmisi bir arada gormek...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. bir şey olmasına gerek yok 😈
00 Yorumla
+1 yılSeksi bir kıyafetle evde gezinen sevgili mesela :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Trans biri olsa yok demem
00 Yorumla
+1 yılsevgilimin bi göz süzmesi yeter bana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim yanımda olursa canım onu çeker.
00 Yorumla Partnerimin gözleri ateşli olursa 😉
00 YorumlaFarketmez partner istekli olsun yeterki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılne kadar şekilsiz bir kız fiziği
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Özel bişey olmasına gerek yok 🙄
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu okuyunca ister mesela
00 Yorumla
+1 yılfotodaki
10 Yorumla
+1 yılBir şeye gerek yok. Libidom hep yukarda..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKeyfim olursa
40 Yorumla Woww kilo yakışmış resmen
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılşu an istiyor fena halde.
00 Yorumla
+1 yılşu fizikte biri sanırım :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bana sıkıca sarılması yeter…
00 Yorumla
+1 yılCilveli ve ateşli bir hatun
00 Yorumla
+1 yılböyle bir resim görünce ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılgece gündüz farketmez zmanı yok beybisi :)
00 Yorumla Bişey olmasına gerek yok 😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılLibidom yüksek farketmez
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İstekli olup bana sırnaşan biri olursa
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar