AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Uzun süreli haz odaklı
Güzell
Sende öyle mi seviyorsun
Öyle sevmesem bunu sormazdım
Mmm güzel
Peki partnerin var mı?
Haz almak daha önemli bence 😉
Kesinlikle😉
Haz vermek ve orgazm etmek odaklı seks 😉
Güzell
😊😊
Haz almak dokunmak mıncık mıncık yapmak koklamak helelele yapmak sonra popomu çevirip yatmak sjsjsj
Hahahah helelele🤣🤣🤣haz alıyosan veriyosan tamam😅😅
En çok ben en birinci ben
Haz olmadan zaten manası yok haz orgazmı daha zevkli hala getirir
Aslında hiçbiri. Bunları düşüneceğim biri olmadı hayatımda
Sen ne zaman yaşayacaksın merak ediyorum bana normal gelmiyor bak senin durum😅
Sanırım hiçbir zaman. Sevgili olaylarıyla ilgilenmiyorum artık bıraktım zaten
Senin sevgili yapman lazım biraz çık sosyalleş böyle olmaz bak
Yeterince sosyal biriyim aslında insanlarla çok iyi konuşup anlaşırım sadece insanlar yeteri kadar samimi gelmiyor ve benim gibi gerçekçi birileri yok gibi ayrıca herkes sapıklaşmış ben böyle kişilere göre fazla temiz düşüncelere sahibim ve sevgi dolu biriyim. Bu yüzden bana göre biri yok gibi ama hayat enerjim ve yaşama sevincim üst düzeydedir her zaman
Bir gün biri çıkar gözlerin de açılır gönlün de umarım öyle olur☺️
Aslına bakarsan böyle gayet mutlu sayılırım ben. Şu an hayatta gerçek anlamda düzgün biri neredeyse hiç yok gibi. Saçma biriyle güzel hayatımın mahvolmasına yol açamam sonuçta birini deneyemem ben ama hislerim çok güçlü olduğundan insanları çok iyi analiz ederim. Böyle yaparak yanılmadım hiç hayatıma girecek olan arkadaşımı bile çok fazla inceleyen biriyimdir. Sanıyorum ki ben farklı bir evrende yaşamalıydım benim gördüklerime göre ve yaşantıma göre herkes oldukça sahte kalıyor
Öyle bi evren yok kendini koşullama böyle kimse mükemmel değil ama tabi ki doğruyu ara ve bulmaya çalış ön yargı yanlıştır
Mükemmeli hiç aramadım zaten çünkü mükemmel yok hayatta ve zaten bende değilim. Benim sadece kendimi koruma iç güdülerim var onlarla hareket ederim hep. Hayatta herkes yanlış yapabilir kötü bir yaşantısı olabilir ama bunların farkında olup yeni bir pencereden bakmalılar diye düşünüyorum.
Aslında benim aradığım şey o kadar basit saf ve temiz bir sevgiden fazlası değil insanlar bunu yapamıyorlar
Haz odaklı olmalı boşalmak boşaltmak amaç olmamalı zaten haz varsa onlar doğal sonuçları olur haz almadan boşalamazsın boşaltamazsın
Haz almadan boşalamazsın ama odak noktası orgazm olursa dediğim şeyleri yaşayamazsın tabi bu iki kişi için de aynı amaçta olmalı yoksa anlamsız
Tabikide haz odaklı olmalı
Farketmez eşim zevk alsin da
Sonunda orgazm mutlaka olmalı.
Kesinlikle haz odaklı... :)
Haz odaklı tadını çıkara çıkara
Mutlu eden mutlu olur.
Zevk vermek odaklı seks
haz almayı daha çok seviyorum
Haz almak daha önemli tabikide
Haz almak
33 yaşında öğrendim biraz geç oldu insanın bedeniyle değil ruhuyla sevişiliyormuş. Teoman emmininde dediği gibi HERZAMAN KOLAY DEĞİL SEVMEDEN SEVİŞMEK….
Geç diye bişey yok önemli olan öğrenmiş olmak 😂😂hiç öğrenemeden yaşayanlar da var 😉
Mesele kötü bir tecrübeyle anlamak. Keşke anlamasaymışım :)
Yaşadığın durumu bilmediğim için yorum yapamicam☺️
Özet geçeyim. Çok seviyorsun sevgi bitince seks yapasın gelmiyor. Ve gidemiyorsun
İkiside aynı olayın içinde olmalı
Haz olmazsa seks olmaz ODAK neresi onu sordum
Tabiki haz odaklı
İkisini birlikte
Güzel
Sen ne dersin
Orgazm odaklı değilim ben haz kadınıyım almak ve vermek
Hayal ettirdin kafamı karıştırdın awk
Bu arada neden sadece ben seni takip ettim karşılık hani
Haz ne demek bilmiyorsun galiba
Emin ol içinden geçiyorum
Maalesef anlayamıyorsun
Hahahah gülerek geçiyorum :))
Anlamadığın için normal.
Haz almak ve haz vermek odakli olmali bence
Güzel
İkisi de aynı şey zaten mk ne mantıksız bi soru bu
Soruyu anlayanlara bakınca hatanın sende olduğunu anlarsan mantığı kavrarsın😄
Soruyu anlayanlar falan beni ilgilendirmez sen ilk önce kendin sorduğun soruyu detaylı bi düşünürsen ikisininde aynı yere çıktığını anlarsın. Haz olmadan orgazm mı olur bi düşün bakalım? Birine bişeyler hissetmek hazdır bi nevi sen haz almadan orgazm olur musun? Bu soru her türlü mantıksız yani soruyu anlayanlar dediğin de abazalıktan palavra sıkanlar 🤣🤣
Hayır bak açıklayayım şimdi bazı kişiler olayın orgazm olma kısmına odaklı yani kısa sürede anlam yüklemeden ruha dokunmadan yapalım olsun bitsin işimiz görülsün anladın mı? ama bazıları da mesela ben ve benim gibi kişiler haz odaklı yapar ruhuna iner olayın o kadar iner ki o orgazm diğeriyle asla aynı değildir yaşamayan da anlayamaz sorumu maalesef
Ben ilk dediğinle zerre uyuşan birisi değilim direk yap boşal bitti hiç sevmem mesela. Sevişme olayı daha öndedir bende yani ben senin kafandakini en başında anladım zaten ama senin sorma şeklin mantıksız bunu anlamıyosun. Haz almadan orgazm zaten olmaz doğru düzgün, sen aslında ön sevişmeye önem verir misiniz yoksa direk ilişkiye mi girersiniz diye sormalıydın doğrusu bu.
Hayır hayır değil aynı şey değil yüzeyselleştirme ki anlamak zorunda da değilsin ki benim sorum senin dediğin şey değil anlayan anlar anlamayan da olabilir ama ne sorduğumu biliyorum ne bu inatlaşma?
Yahu aynı şeyden bahsediyoruz sen farklı şekilde anlatıyosun sadece sıkıntı bu. İnatlaşmakla alakası yok okuduğumu anlayacak kapasitedeyim şükür, senin dediğin şeyi bende seven birisiyim ama dediğim gibi sormak şeklin yanlış
Orgazm olmadan olur mu güzelim ya
Zevk verme odaklı diyelim
Anladım. Diz ustunden
Diğer seçeneğe nefesi yetmiyordu
Bu soruda seçenek bu kadar
Anlamadın 🤦🏻♂️
Hııı anladım😂😂
Nihayet 😀
Önce kadını hazza ulaştırmayı severim
En doğrusu
Gerisi zaten kadın halleder karşılığıni muazzam bir şekilde verir
Her ikiside