Baileyscream sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnce dudaklarına minik tatlı öpücükler kondururum ellerimle saçlarını arkaya atarım. Sonra yavaş yavaş daha tutkulu öpücükler bu arada ellerim bacaklarda iç bacaklarını okşarım biraz o sırada zaten çoğu kız ıslanmış olur. Sonra ufaktan boynunu kulak memesini bakarım. Yavaş yavaş sütyenini çıkarırım. O sırada birazcık parmaklarımı külodunun üstünden gezdirir ve elimi içeriye sokarım zaten sırılsıklam olmuş olur ondan sonra öpücükleri yavaş yavaş aşağıya doğru indirir biraz meme uçlarını emer külotunu sıyırıp kedi gibi yalamaya başlarım dakikalarca bu sırada ellerimle meme uçlarını okşarım, o da saçlarımdan bastırır kendine doğru ondan sonra sıcacık içine girerim ve yavaş yavaş başlayıp çok sert hardcore bitiririm. Orgazm olamayacak kadın yok. Sadece tek sorun iş bittiğinde aynı sıralamayı tekrar tekrar yapmam ve kadınların artık yeter ya demesi sırılsıklam boşaltmadan bırakmam partnerimi, erkek her türlü boşalır zaten önemli olan o hazzı partnerinin gözlerinin içinde hissetmek 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel yani bu anlattıklarının ama aynı şekilde karşılıklı olması gerekiyor tek taraflı oluşu erkeğe haksızlık😉
Cevap sahibi1 yılEvet sende çok tutku dolu harika bir kadınsın. Belkii dengim tam sensindir ha? 😂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılZevk almak öncelikli beklentidir. Her seks illa orgazmla bitmek zorunda değildir. Bazen ayaküstü yapılan birkaç dakikalık sekste zevk tavan olur ama orgazm iki taraf için de yaşanmayabilir. Anda kalıp anın tadını çıkarmak en güzelidir.
12 Yorumla- 1 yıl
2 dakikalık vaktim varsa orada da olaya katacak bişeyler bulurum ben amacım hep aynı😂
- 1 yıl
Amaç zevk alıp zevk vermektir. Yaşadığım ilişkilerde orgazm olamayan kadınlar da gördüm ama bir eksiklik de hissetmedik. İki taraf da zevki doruklarda yaşıyor sonuçta.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAşık olduğun kadın ile aşk, duygu, tutku, şehvet ve haz odaklı cinsellik isterim ki beraberinde her şey olabilsin... Tabii ki de haz odaklı diyorum... Sen gibi olsun, tam olsun zaten...
12 Yorumla- 1 yıl
Haz odaklı olmalı ki karşılıklı haz odaklı o zaman sonuç muazzam oluyor
- 1 yıl
Aynen öyle. Haz odaklı olan zaten aşktandır. Duygu ne kadar güçlü ise haz o kadar derin ve güçlü oluyor...
1 yılHaz almak odaklı. Ne kadar çok haz alırsa çiftler o kadarda orgazm şiddetli ve güzel oluyor. Ama orgazm odaklı olunca alınan haz çok fazla olmuyor. Doyurmuyor.
211 Yorumla- 1 yıl
Evet ona deyinmek istedim ama oranı bilemiyorum belki de bir çok insan orgazm odaklıdır
- 1 yıl
Ben kendimde olanı yazdım başkalarını bilemem. Ama araştırmalar bir çok kadının orgazm olamadığını göstermiş.
- 1 yıl
Bu arada baktım da yorumlara soruyu anlayan olmamış ya da hiç biri seks yapmamış :)
- 1 yıl
Haha bir de iddia ediyolar soruyu anlamak bu kadar zor olmamalı
- 1 yıl
Seksin ne olduğunu bilmeyince gir çık zannedilince böyle algı sorunları oluşabiliyor.
- 1 yıl
Aradığım ve sormak istediğim ve.
Karşısına geçip cvplamak istediğim buydu.
Kral hay sen çok yaşa bukadar güzelini ben anlatamazdım.
Sen yazmışsın sana okey vereyim dedim.
Koca alanda bir ikimiz aynı bilgi ile karşılaştık. - 1 yıl
@stayhealthy Sağolasın
- 1 yıl
Kralım ben birde cinsel ilaçta arada kullanmaya başladım. Tabi bilirsin bizim mantıkta ilaç attım 2 kez boşalıyım yok.
1 kez. Onu ise bazen sertleşme odaklanma problemi yaşamayayım diye.
Nasıl mantık. - 1 yıl
Ben senitakip ederim.
Saygılarımla.
İyi geceler - 1 yıl
@stayhealthy İlaç kullanmak yerine eğer bir sorunun varsa bunun için bir dr a gitmeni tavsiye ederim yaş doğruysa daha çok gençsin. İlaç kullanmaman gerek
- 1 yıl
Boşalmadan çok zirveler görünce. 20 dk aşınca
Zevkleri yüksek alıyorum zevk almayınca pozisyon değiştiriyorum.
İşte ilaç bende 20 dkdan sonra işe yarıyor.
İşe yaramasına gene gerek yok ama.
Bi rahatlık varmış dedim şimdiye kadar 2 kutu aldım.
Erkekler Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSevdiğim kadının zevk alması önemli
22 Yorumla- 1 yıl
Oyşşş çenin böyle yapıcağını biliyoyuuuzz😝😅😂o da seni çokk mutlu etsin umarım😉
- 1 yıl
Teşekkürler :D
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Haz odaklı tabi ki. Sonuca odaklanmak yanlış. Hedefe giden yolda her aksiyondan, her atraksiyondan, detaydan zevk almanın yollarına bakılmalı...
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle sonuç aynı ama giriş gelişme işte oralar bambaşka☺️
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Haz odaklı seksi tercih ediyorum. Sırf orgasm olmak için seks bana göre değil. O heyecanı, tutkuyu yaşamayı en derin has almalı sekste.
12 Yorumla- 1 yıl
Güzell 😉doğru tercih
1 yılOrgazm etmek üzerine desek. Ama bu bazen aldığım hazzı azaltıyor
110 Yorumla- 1 yıl
Öyle olmamalı işte karşılıklı olmalı o yüzden ki haz artsın
- 1 yıl
Erkenden boşalmamak ve devam etmek lazım. Paslanmış olabilirim 😂
- 1 yıl
Hahahah pas sökücü kullan🤣🤣
- 1 yıl
İma ettiğin şeyi doğru mu anladım 😂😂 cilalalamak da diyebilir miyiz
- 1 yıl
Hahah cilalamak doğrudur😅
- 1 yıl
Yağlamak desem daha doğru olabilir 😂😂 kayganlaştıran cila değil yağ mıydı
- 1 yıl
Aynı anlamda kullanıldı sadece 😂
- 1 yıl
Ne önemlisiniz erkekler için anlayın işte. Siz olmasanız gıcırdarız yağlamak lazım
- 1 yıl
😂😂😂biliyoruz
- 1 yıl
😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıl* haz önmeli bence hİiseeceksşn hatuna oral yapacaksın
13 Yorumla- 1 yıl
Herkes karşılıklı yapacak 😉
- 1 yıl
Aynen hissedip be hşssedirekssin
- 1 yıl
Libido tavan şimdi durmuyor yerinde bizimkisi 😀😃😍🥰🫣
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Haz odaklı süreç odaklı anın tadını iliklerime kadar almak ve hissetmek
12 Yorumla- 1 yıl
Almak ve vermek kesinlikle😉
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Partner odaklı seks çünkü sorduğun sorunun sonunda zevk birinci sıraya çıkıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Karşılıklı haz odaklı seks
tabi ki haz odaklı ama orgazmla bitmediğinde çalışıp çalışıp maaşını alamamış gibi hissediyor insan
13 Yorumla- 1 yıl
Orgazmla bitmeli zaten sonuç illa ki orgazm
- 1 yıl
orada mutlaka taraflardan birinde bi sorun vardır sıkılmak olur mu hiç
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haz. Yalamam gerekiyor. Birde uzun bir süre orada takılıp denemeler yapmak hoşuma gidiyor
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
1 yılOrgazm odaklı demeyen gitsin köyde inek sağsın aynı şey. Kadının aldığı zevki de görmeliyim.
13 Yorumla- 1 yıl
Orgazm odaklı olanlar haz almaya yönelmez olsun bitsin orgazm olup der onu sordum😄
- 1 yıl
Olacaksa sonunda iki tarafta memnun olsun demeye getiriyorum. Olay gir çık değil yani. İki şık için geçerli cevabım.
- 1 yıl
Evet aynen öyle haz almak vermek isteyerek yapmak orgazm zaten her türlü olacak
- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılOrgazm odaklı olunca zevk ikinci planda kalır ve asla tam doyuma ulaşılmaz bu da açlığa sebep olur
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle haz odaklı olmalı
1 yılOrgazm her türlü olunur, önemli olan hazzı yaşayabilmek.
11 Yorumla- 1 yıl
Bence de😊
Gizli Üye(36-45)1 yılTabii ki de haz almak! Orgazm çok uzun sürmüyor fakat haz öyle mi? Saatlerce tenine dokunmak, öpmek, koklamak ve sevişmek. “yavaş” unutma beni
14 Yorumla- 1 yıl
Hahahah 😂😂
Cevap sahibi1 yılYazdıklarımı okurken hayal edebiliyor musun.
- 1 yıl
Hayal gücüm çok iyidir😄
Cevap sahibi1 yılBenim de performansım iyi olduğunu söylerler ✌️
Gizli Üye(36-45)1 yılsanıyorum sadece zevklera odaklı bir cinselliğin tek yolu sevişmekten geçiyor zevkleri saatlere yayarak sevişmek
12 Yorumla- 1 yıl
Uzun anlamlı ve en önemlisi detaylarla hissettirmek
Cevap sahibi1 yılkimden neyden zevk alındığını bilmek gerekiyor benim bazı zevk ve arzularım yaş olgunlaşınca çok değişti yüzeysel şeyler daha çok zevk verir oldu
Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Haz almak tabiki... Orgazm mastürbasyon lada olur
22 Yorumla- 1 yıl
Haz almak vermek evet
1 yılBence gaz almak ve vermek
Öncelik vermek olmalı ki almak daha kolay olsun derim ben her ikitsraf için de
Ama bunu düşünen genelde kadın oluyor sadece
Sizce de oyle değilmi saygıdeğer hanımefendi00 Yorumla
1 yılHerkes haz almakder ama orgazm olunca haz almaya zaman kalmayanlar çoğunluktadır :D
11 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur :))
1 yılPartnerimin hali kalmayıp uykusuna yenik düşene kadar boşaltmalı seks
10 Yorumla
1 yılkesinlikle haz. orgazm sexin doruk noktasıdır ve mümkünse seks saatler boyu sürmelidir
10 Yorumla
1 yılKarşıyı zevkten çıldırdıtmak bana müthiş keyif veriyo
10 Yorumla
1 yılNeden tek taraflı bir seks tercih etsin biri?
Kadınınla birlikte haz aldığın, birbirine eridğin bir seks daha iyi.
04 Yorumla- 1 yıl
Tercih edebilenler var
- 1 yıl
Bence yanlış. Bencil olmamak lazım. Kadınını seksten soğutmaya hakkı yok kimsenin
- 1 yıl
Tabi ki yanlış
- 1 yıl
Öyle
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Hazzı doruklarında yaşayabilmek için partnerini orgazm yoluna hazırlamalısın ki orgazm seksine gidebilsin 🫶
00 Yorumla
1 yılOrgazm amaçlı sevişen erkek cinselliği bilmeyen erkektir iyi sevişen bir erkek partnerinin orgazmlarından tatmin olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Önce kadını doyurarak orgazm etmek ardından haz ala ala boşalmak. :)
02 Yorumla- 1 yıl
Tek taraflı da olmamalı kadının doyması değil birlikte doymak olmalı amaç çünkü seks iki kişinin de verimli olması gereken bişey
1 yılHaz almadan orgazm oluyorsan erken geliyorsundur canım
02 Yorumla- 1 yıl
Soruyu anlamamışsın cınım😅
- 1 yıl
Bence sen işi bilmiyorsun gayatım😅
1 yılİkisi arasında ki farkı izah edebilirsen hesabımı kapatıcam😁
04 Yorumla- 1 yıl
Hahahah ederim ama kapatma sen hesabı guru falan olmuşsun😂😂😂
- 1 yıl
Dur vazgeçtim. Kendinden çok emin durdun. Sakata gelmeyelim😁
- 1 yıl
Puhahahah deli🤣🤣
- 1 yıl
Bence de akıllıca bi seçim bu konuda benimle hesabı kapatırım gibi büyük iddialara girme😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılİkisi de aynı değil ama ikisi de birbirini tetikleyen şeyler zaten.
02 Yorumla- 1 yıl
Amaç ayrı sadece
- 1 yıl
Yeterınce haz aldığında orgazm olursun zaten.
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. ben haz odaklıyım. orgazm kendiliğinden gelir
19 Yorumla- 1 yıl
Süpersin😉
- 1 yıl
@Baileyscream teşekkürler ;)
- 1 yıl
Bu yorumdaki arkadaş sana mı kızgın me diyor bişe anlamadım @zil2tapoz 😄
- 1 yıl
@Baileyscream bilmem hiç anlamadım :D ne yaramazlık yapmış olabilirim ki :D
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence bu işi yapıyorsak ikimizinde orgazm almalıyız orgazm oluncada zevkle alınmış olur
00 Yorumlatabiki kadını orgazm etme odaklı olacak...
12 Yorumla- 1 yıl
O da seni
- Daha fazla (38)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat