Sevgilim ile cinsellik yaşadık, aniden beni umursamamaya başladı. Ne yapmalıyım?

Öncelikle lütfen benimle dalga geçmeyin bu ciddi bir mesele.. Ben 19 yaşında bir kızım Sevgilim ise 23 yaşındaydı bugün aşırı nazik ve iyiydi bana karşı gelecek hakkında konuşur dururdu.. İlişkimiz 1 yıldır sürüyor.. Ama o kadar ciddi duruyordu ki.. bana evlenme sözleri verdi.. bana inanıyorsun değil mi? Sana saygı duyuyorum eğer istemezsen sorun değil Ama üzülürüm " dedi. cinsel olarak çok istekliydi.. bende inandım ona dün gece onun evine gittim.. seks yaptık. BAKİRE DEĞİLİMM ARTIK.. yataktan kalktı ve bana baktı ve şunları söyledi..

sana karşı artık bir şey hissetmemeye başladım. Bunu yaparsak sana yakınlaşırım sandım ama olmadı.. sana karşı olan sinirim hala geçmedi.. Özür dilerim Azra kalbim "Bırakma" diyor beynim ise " bırak " diyor arada kaldım ben

dedi.

Bakın Ben.. bu sözlerinden sonra perişan oldum. Ne demek sevmiyordu.. ne demek sınırı geçmedi beni şimdi kullandı mı.. NE DEMEK İSTİYOR BU?

: o sözlerinden sonra o evde daha fazla kalamadım kendi eve gittim koşarak hemde ağlayarak.. Beni durdu.. Kolumdan tuttu "dur lütfen dinle" dedi.. Ben ise tokat attım yüzüne tükürdüm resmen.. benimle oynadı mı bu şimdi.. Evimin Balkonunda oturuyorum ve napıcam bilmiyorum..

Sevgilim ile cinsellik yaşadık, aniden beni umursamamaya başladı. Ne yapmalıyım?