Ben daha önce kimseyle cinsellik yaşamadım ve ciddi ilişki içinde olmak istediğim kişinin de bakir olmasını istiyorum ki ikimiz de ilkimizi beraber yaşayalım. Onunla ilk birliktelik yaşadığımızda benim tenime dokununca eskilerinin aklına gelip gelmediğini ben nerden bilicem? Ayrılmak istemekte haksız değil miyim? Dünden beri her yerden engelledim yine de arayıp duruyor. Kendini affettirme çabasında. Senden önce oldu, o zamanlar sen hayatımda yoktun, ben sana yanlış bir şey yapmadım bilmem ne. Bundan büyük yanlış mı olur? Uçkuruna sahip çıksaydın dimi ama?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım sana ne lazım biliyor musun, yatmadığı kadın kalmamış ama sana bakirim diyecek erkek lazım. bir kere hiçbir şey yaşamamış bir erkek tehlikedir her zaman. al işte arkadaşım evlendi öyle biriyle adam ilkini eşiyle yaşadı sonra nooldu gözü açıldı farklı zevkler aramaya koyuldu en sonunda da karısını aldattı. dindar namazında bi çocuktu arkadaşımı aşırı kıskanıyordu, tesettürlü olduğu için evlenmişti şimdi alkolik oldu aldattığı kadın da açık seçik bir kadın.
siz birşeyler deneyimlemekten kaçıyorsunuz diye insanlardan da bunu beklemek yanlış. sen bakir adamı beklemeye devam et çok beklersin. böyle bir düzende böyle bir adam çok az kaldı, o da sana denk gelecekte ohoo. adam yalan söylememiş en azından dürüstmüş bundan sonra senin bu fikrini bilen her erkek seni kandıracaktır üzgünüm. sana bakirim diyecek ama yemediği halt kalmayacaktır. nasılsa tespiti mümkün değil ya kadındaki gibi. kim ne derse ona inanacaksın. hayatta başarılar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Fazla dallandırmaya gerek yok, eğer bakire ve temizsen bu konuda, karşındakinin de öyle olmasını isteme hakkına sahipsin. Bu bir tercih meselesidir.
Diğer yandan eğer cinsellik konusunda tecrübeli bir erkek ile birlikte olursan, bakir bir erkekle birlikte olmaktan daha fazla mutlu olursun cinsel anlamda. Bunu da değerlendirmeni tavsiye ederim...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSenin kararın.. ben sevdiğim kadının geçmişine bakmazdım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kendindlce haklisin ama illa cinsellik yasamak gerekmiyor. Asil duygusal iliski sikinti, unutamadigi biri varsa onu dusunur. Bunlari asman gerek senin icin iyi olur
00 Yorumla
+1 yılYaptığın çocukluk adam sana mi ait nikahlı kocan mj
02 Yorumla
Soran+1 yılİlerde olacak belki ne biliyorsun
- +1 yıl
Su her bulduğunuz adami evlenecek adam sanma hastalığında bırakın
Fazla tepki vermiyorsun. E sonuçta buda senin tercihin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bu ilişkiye başlarken ben böyle bir şey öncesinde olduysa bu ilişkiye başlamam dedin mi? eğer bunu söylemdiysen evlendikten sonra da bunu öğrenebilirdin. O zaman ayrılacsk mıydın?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen çok haklısın öyle olması gerek ben nasıl bakirsem evlendiğim kişide bakire olacak ilki beraber yaşayacağız kesinlikle ayrıl seni aldatır yoksa o ilerde devam edersen
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen çok haklısın boşverr
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse ilk cinselliğini unutamaz. Bir de eskort falan değil eski sevgilisiymiş. Unutamaz o yüzden bitir ilişkini
10 YorumlaBiz hem cinslerimiz sizden önce yaşadıklarımızdan sorgulanmamamız gerekir. Oldu bitti geçti gitti. ilişkinize zedelenmemesi için bu konulara hiç girmeyin derim. Aşkınızı yaşayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDediğinde çok haklısın. Sana dokundukça eskilerinin aklıma gelmeyeceği ne malum
10 Yorumla
+1 yılHaklısın ayrıl mutlaka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu senin tercihin ve isteğin
00 Yorumla Sorun onun yaşaması değil, senin yaşamaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. sonuçta senden önce olmuş haksızsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmin ol gelmez aklına eski falan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamayan var mı ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de bir birey olduğuma göre ben varım
- +1 yıl
Erkekler için demiştim ben bu durumu
Tercih senin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence haklısın
00 YorumlaSaöma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin benden önceki ilişkisinde cinsel ilişki yaşadığını öğrendim ve ayrılmak istedim, sizce fazla mı tepki veriyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat