Sevgilime daha once birseyler yasayip yasamadigini sordum. Cinsel yonden hala bakirim dedi sadece oral yaptik dedi. Sonra biraz abartti ve detaylara girdi. Kiz hepsini alıyomus oyle bir sey görmemismis. Mukemmel ötesiymis. Sabah dayanamadim engelledim. Bana bunlari neden anlatti sizce normal mi? Benim de ona yapmami istediginden mi sizce? Sordun anlatmis demeyin ben sadece bakir olup olmadigini merak ediyordum bu kadar detay canimi yakti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenden ben daha iyisini yaparım demeni bekliyordu sanırım... samimiyetinden de demiş olabilir... sende ona deseydin o neki ben testisleriyle birlikte aldim önceki sevgilimin diye mort olsaydı ya da önemsemeyin basit onu bende yaptım ki deseydin...
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilk sevgilim, daha once hic bir sey yasamadim biliyorum kendisi
- +1 yıl
Nerden biliyorsun önceki sevgilinle birlikteyken hep yanında degildi ya... yaptik ben sana anlatamadım de sen anlatınca bende açıklamaya karar verdim de... senin yaşadığın hissi o da yaşasın
Soran+1 yılBunlari dedikten sonra da terk mi edeyim?
- +1 yıl
Aynen oyle
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle senden de aynı beklenti içerisinde olduğu için bu kadar rahat ve pervasız bir biçimde anlatmış.. Çünkü insan sevgilim dediği kişiye tutup geçmiş maceralarını bu kadar büyük bir iştahla sebep ne olursa olsun anlatmaz anlatamaz. Demek ki seni yeteri kadar önemsemiyor kırılman umurunda değil net. Senin başından biseyler gecmiş olsaydı ve sen bunları ona anlatsaydın onun tepkisi ne olurdu acaba bir de öyle düşün. Keyifli geceler..
21 Yorumla
Soran+1 yılTessekur ederim, zaten bunu dusundugum icin hic bir sey soylemeden her yerden engelledim biraz kendi kendime kalip dusuneyim diye. O bu olayi soyle algiliyor, senden bir sey gizlemiyorum acik sözluyum hic bir erkek anlatmaz ama ben anlatiyorum karim olacak kadinin hayatimda ki herseyi bilmeye hakki var dedi. Aklimi karistirdi acikcasi, nr kadar bir yanim uzgun ve kirgin olsada
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılhem abazanmış hem saygısız hem de seni kullanacak karaktersizlikte birisiymişşş bir de bakirim diyormuş bekareti ne sanıyor bu insanlar sadece kadınlık ve erkeklik organının buluşması mı götürüyor bekaretii oral yaptırdım diyormuş ve kendini bakir sanıyorr komik aynı zamanda zır cahil bir erkek modelii aynısını kadın yapsa bakire değilsin derlerr erkekte zar yok diye mi bakir kalabiliyor saçmaa böyle boşboğaz biriyle iletişimini kes bu tipleri hayatına da alma senin soruna verdiği cevaba bakk iğrenççç
34 Yorumla
Soran+1 yılYani gercekten cok haklisin bende oyle dusunuyorum, 9 aydir birlikteyiz, ciddi dusunuyordum artik gercekten cok kirildim sastim kaldim. Engelledim her yerden yazmasin dusuneyim diye.
- +1 yıl
cinsellik konuşan isteyen geçmişini anlatıp ahlaksızlığa geçiş yapan insan basittir e basit insanı hayatına almazsın öyle değil mii bence en iyisini yapmışsınn hak etmiş
Soran+1 yılTessekur ederim, emin degildim yaptigimdan. Bos kiskanclik yapiyormusum gibi adlandirmisti kizdigim icin.
- +1 yıl
bir de seni suçluyorr ne aşağılık adammış yaa
Sana tavsiyem o ilişkiyi bitir. Çünkü seni sekse davet ederken yanlış yöntemi seçmiş. Kimse sevgilisine yaşadığı cinselliğin detaylarını anlatmasın bu kadar iğrençleşmeyin. Bu kimseyi azdırmıyor aksine soğutuyor ulan arada sevgi var biraz anlayışlı olun empati kurun. Ayrıl o çocuktan sana ne saygısı var ne de anlayışı.
33 Yorumla
Soran+1 yılAslinda evet bir nevi beni azdirmak icin yapti cunku sonra sende istermiydin dedi...
ama dediginiz gibi oldu kirildim sogudum
Soran+1 yılHaklisiniz Cok tessekur ederim, sanirim bitirecegim iliskimi..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bakir de değildir. Senin tepki verecek olduğundan korkmuş da olabilir. Tabi bunların hepsi bir olasılık. Erkekler böyle işte benim erkek arkadasıma sen gibi ben de sormustum. Anlatmıştı ve senin yaptıgının aynısını yaptım. Benim bunu atlatmam biraz uzun sürdü hala kıskanabiliyorum. Bu konu acılmaya yakın deliriyorum.
221 Yorumla- +1 yıl
Peki ayrılcak mısın
Soran+1 yılSizin ki de mi boyle detaylara girmisti? Evet, gercekten insan kaldiramiyorum. Keske hic sormasaydim iliskim mahfoldu diyorum kendi kendime
Cevap sahibi+1 yılHayır detaya girmedi hatta kendi anlatmak bile istemedi geçmişte kaldığını belirtti. Ben biraz kendi kendimi üzmüş oldum. Peki o bu ayrılma durumuna ne tepki veriyor?
Soran+1 yılAslinda ona hic bir aciklama yapmadim sabah kalktim cok sinirliydim ve heryerden engelledim. Bana ulasmamasini sagladim. Kendimle kalmak ve dusunmek icin.
Insan merak ediyor soruyor ama geri kendi uzulduguyle kaliyor gercekten
Cevap sahibi+1 yılBence sen de ayrılmak istemiyorsun. Eğer ayrılmak istemiyorsan kendini buna mecburmuş gibi hissetme. Eğer sevgine değecek biri olduğa inanıyorsan ve sana sevgi-saygı duyuyorsa senden önce olmuş olan bazı şeyleri görmezden gelmek zorundasn. Zorundasın diyorum cünkü herkesin bi hatası kusuru olabiliyor. Önemli olan bunu seninle olduğunda yapmayacağı güvenini sana vermesi.
Cevap sahibi+1 yılBir de şöyle bir şey var. İnsan sevdiği insana bunları neden anlatır? Senin de ona “ben daha iyisini sana yaparım” dedirttirmek için de olabilir. Söylemekle hata yapmış orası ayrı bir konu. Yani hoş olmamış. Şu an bunları söylediği için ne düsünüyor acaba? Siz ne kadar zamandır birliktesiniz? Ve hiç cinsel olarak birşeyker konustınz mu?
Soran+1 yılYa Cok tessekur ederim, hala onu terk etmek istemedigim buna cesaret edemedigim icin kendimi sucluyordum. Benim gibi dusunmenize cok sevindim 🥺.
9 aydir birlikteyiz, cinsel bir sey yasamadik ama arada gece konusmalarimizda biraz konusma oraya deginiyordu ama asla bu kadar ileri gitmiyordu. Oral iliski vs vs degildi sadece opusmeden felan konusuyorduk.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek yasadıklarımızı biraz benzer tabi sevgilini bilemem onu sen daha iyi analiz edebilirsin. Belki de senle cinsel birseyler de konusmak istiyor olabilir, bunu da bir düsün erkeklerin coğunluğu istiyor bence. İstemeyen nadirdir şahsi fikrim tabi. O zaten seninle cinsel konusmak istiyorsa kücük kücük laflar atarak konuyu acmaya calısıyor olabilir. Sen de büyük ihtimal konuyu kapatıp geçiştiriyorsundur. Sana cesaret vermek istemiş olabilir aklıma öyle geldi. Ama sana şunu söyleyeyim ilk zamanlar bende pek konusmak istemiyordum utanıyordum çekiniyordum ama zamanla gelişti
Soran+1 yılYa aslinda tek konusmada kalsa belki sorun olmaz ama ilersini ister, harekete gecelim artik der diye korkuyorum. Sonucta konusma ilk adimi. Bende zaten onu arzuluyorum ama kendime hakim olmaya calisiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen o da bir ihtimal ztn de. Bak bence söyle yapabilirsin böyle bu konuyu acmak istediği zaman kücük kücük cevaplar verebilirsin. Cok ileriye gitmeden tabi senin istediğine kalmıs evlenmeyi düsünüyor musunuz?
Soran+1 yılYani dusunuyorduk evet, oda evlenince yapariz diyor zaten konuyu actigi zaman
Cevap sahibi+1 yılYani bu iyi canım aranızdaki tutku yoğunlasırsa o zaman işler değişebilir dikkat et.
Soran+1 yılTessekur ederim canim, elimden geldigince kendimi koruyorum bu tur seylerden
Cevap sahibi+1 yılUmarım hakkında hayırlısı olur
Cevap sahibi+1 yılRica ederm canım☺️
Soran+1 yılCok tessekur ederim senin icin de aynisini dilerim 🥰❤️
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim canım ağustosa düğünüm var 😍☺️
Soran+1 yılOoww gercektenmi? Mutluluklar dilerim !! Hersey gönlunce olur insAllah ❤️🥺☺️
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim zor süreçlerden geçiliyor ama sabredince, sevince 4 yıl nası geçti anlamıyorsun 😍
Soran+1 yılHerseye ragmen iliskinizi evlilige tasimissiniz ya gerisi bos, umarim ömur boyu surer ☺️
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyle olur😍 İnş senin de öyle olur ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Kiz hepsini aliomus? Oyle bisi gormemis? 🙄
Lan insan bunu niye anlatir sevgilisine 🙄🙄🙄
Ben bile rahatsiz oldum. Şu an kendimi kirlenmis hissediyorum.😔😭🤧51 Yorumla
Soran+1 yılYani dimi o anlatirken sinirden kizardim kizardim catliycaktim artik ya
+1 yılYaşadım yaşamadım demesi yeterliydi bence saygısızlık olmuş detaya ne gerek var böyle övünenleri de anlamıyorum en iyisi benim havası yaratınca hoş mu olduğunu düşünüyor acaba ışık hızıyla soğur insan.
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle vallaha ya hemen sogudum surkeli o kizla bunlari dusunup dusunup tiksiniyorum
- +1 yıl
Cahil işte ondan Bence ayrıl
+1 yılAman bacım bir daha asla açma kutuyu, söyletme kötüyü. Küçükkene senin yaşlarındaykene ben de sormuştum ondan sonra anlatıp durdu ben de soğudum tabi. Zaten ayrıldık iyi oldu. Sonra akillandim geçmişi hiç sormuyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya? Bir daha sormam ozaman insan meraktan soruyor ya
Soran+1 yıl@kocaslan ustu kapali ogrenmek istiyor merakima yenik dustum..
Sevgilin onun iyi olduğunu belirterek seni kamçılamak istemiş sende kendini ispat etmek işim daha iyi yap diye. Bence adice engellemekle iyi yapmışsın.
15 Yorumla
Soran+1 yılCok mantikli aslinda cogu kisi burda oyle demis hic aklima gelmemisti oyleyse gercekten cok sinsice evet
Soran+1 yılAslinda canimi yakan kismi da bu, onu unutmamis mi diye kendimi yedim bitirdim
Soran+1 yılEvet o konuda haklisin..
Oral yapican ama bakir kalıcan... Anlatması sinir bozucu.
Onu bir daha hayatına sakın dahil etme.45 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim Şu an ama ne biliyim cok guzel giden bir iliskimiz var di cok uzuldum boyle bir konusmanin gerceklestigi icin
- +1 yıl
Zaten erkklerin geninde güzel giden ilişkiyi mahvetme potansiyeli var.. açıkçası bu normal inan bana. karşındaki erkek! heran hersye hazırlıklı olman lazm... üzülme herşey gönlünce olcak elbet
Soran+1 yılO kadar haklisin ki.. Tessekur ederim
- +1 yıl
Rica ederm💕 değer bilmeyeni gönder ki değerini bileceğe yer açılsın..
Soran+1 yılHaklisin Cok tessekur ederim ☺️❤️
+1 yılAmacı bariz aslında,, seni hem tahrik etmek hemde kiskandirmak istemis,,. Senden beklentileri olduğu kesin, ama bunu yanlış yoldan dile getirmiş
29 Yorumla
Soran+1 yılEvet sende istermiyden diye sordu, aynen oyle sogudum resmen surekli onu o kizla o halde dusunup dusnup catliyorum
- +1 yıl
Arkasından teklif gelmis zaten baksana,, hepsini aldığına kadar sana anlatmış,, senden "ben daha iyisini yaparım" cümlesini beklemis☺️
Soran+1 yılCiddimisiniz ya... biz 9 aydir birlikteyiz hic bir cinsel yakinlasmamis olmadi ama oda hic istemedi bu zamana kadar
- +1 yıl
E artık bu kadar detayli bir oral seks anısını anlatması, onun için zamaninin geldiğini gösteriyor,,
Soran+1 yılYani haklisiniz aslinda.. kendinden gecti resmen anlatirken resmen tanidigim sevgilim degildi
- +1 yıl
Daha sana anlatırken haz almaya başlamış,, yasatsan neler yapardı kimbilir
Soran+1 yılBaska sekilde de anlatabilirdi, bu tur konusmalari hic sevmiyorum ama eski sevgilisini anlatinca sanki hala akli ondaymis gibi oluyor birde
- +1 yıl
Elbette ki başka şekilde anlatabilirdi,, sevgilin yanlış yoldan gitmek istemiş hedefine,,,
Soran+1 yılUmarim hedefi dediginiz gibidir eski sevgilisi özledigi icin degildir
+1 yılYa acemilik yapmıştır ya da aynısını senden beklediği için manipüle etmeye çalışmıştır. Aslında her ikisi olabilir. Hatta yalan da olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılValla bende ne dusunecegimi sasirdim ya
+1 yılParmaklarını göster demişsin o kılı kollarını da göstermiş. Bu ne saçma cümleler ya. Ergen ergen konuşmalar.
13 Yorumla
Soran+1 yılYani o kadar haklisiniz ki resmen yikildim eski sevgilisinin de kim oldugunu biliyorum surekli onlari yan yana dusunmekten uyuyamadim sabaha kadar
- +1 yıl
Valla bacım yani aklın varsa uzak dur. Benden söylemesi biz erkekler olarak dinimiz imanımız nasıl yatağa atarız kafası. Bu ramazan ayında bu cümleyi kullandığım için dahi utanıyorum ama gerçekten bu doğru yani.
Soran+1 yılHaklisiniz ne diyim.. bende hayal kirikliligina ugradim 9. Ayimizi doldurduk nerdeyse artik mustakbel esim olarak göruyordum. Sastim kaldim
+1 yılLibidosu yükselmiş anlattiklari bahane o konulara girmeye çalışıyor
110 Yorumla
Soran+1 yılYani biraz ben actim ama konuyu sordum bakir olup olmadigini
- +1 yıl
Anliyorum o kadar detaylı anlatması cok yanlış biraz fütursuzca konuşmuş
Soran+1 yılO bunu acik sözluluk olarak algiliyor, karim olucaksin her ozelimi bilmeye hakkin var diyor ama bu kadarina nasil dayanayim Allah askina ya onlari yan yana dusunmekten uykularim haram oldu
- +1 yıl
Haha kac yasinda senin cocuk
Soran+1 yıl22 yasinda
- +1 yıl
Kanka sana yükselmiş o an sağlıklı düşünememiş galiba ama karım olacaksın falan demesi de garip müneccim şeyi mi yemiş
Soran+1 yılHahah Yani orasi da oyle tabi, ben sahsen hic emin degilim evlenicegimizden
- +1 yıl
Hayırlısı reis
Soran+1 yılsagol kardes
- +1 yıl
Sende sagol
+1 yılBüyük ihtimal sizin de ona karşı bu tarz bir istek olabilir mantığı ile hareket etmiş. Yazık etmiş.
17 Yorumla
Soran+1 yılO bunu acik sözluluk olarak göruyor, bak senden hic bir sey gizlemiyorum guveniyorum misali
- +1 yıl
Kendisini biraz akıllı sanmış ama yanılmış. Bu açık sözlülük değil. Her şeyin bir sınırı var. Bu biraz yüzsüzlüğe kaçmış
Soran+1 yılEvet gercekten de oyle cok haklisiniz bu sebebren cok guzel giden iliskimiz bitecek resmen
- +1 yıl
Hanımefendi kendinizi üzmeyin. Her şer de bir hayır var derler. Her insanların bir kendini bilecek sınırı ve karşısında ki insana saygısı olmalı. Siz en iyisini yapmışsınız. Eğer geri dönersiniz kendi benliğinize ihanet etmiş olursunuz
Soran+1 yılCok haklisiniz o yönden bakmamistim hic olaya, unutursam zaman gecerse konusuruz diye dusunmustum ama siz boyle diyince dusuncelerim degisti
- +1 yıl
Bu tarz davranış unutulacak bir şey değil. Dünya hali her şey insanlar için. Elbet kadın erkek arasında bir şeyler yaşanır ama bunlar özel kalmalı illa soruluyorsa üstü çok kapalı detaysız anlatılmalı. Her şeyin bir jargonu var. Maalesef karşınızda ki insan beyinsiz. İyi geceler dilerim sizlere
Soran+1 yılCok tessekur ederim, size de iyi geceler dilerim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEngel atılcak bişey yok detayı merak etmedim yazcaksın olcak bitcek ne abarttın aw aman cinsellikten iğrenmek için bahane arayın hep çocuk yaparken kullanın bi tek bölgelerinizi aman zevk için kullanırsınız falan
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var simdi bununla onun ben eski sevgilisiyle bunlari yaptigini bilmek zorundamiydim? Cinseligi cok da seven biriyim, sevmek ve yapmak ayri seyler !
- +1 yıl
Detay vermesinden engel atmandan belli kmk
Deneyimsiz erkek neredeyse yok gibi çocukluk etmişsin ama tabi sana anlatması saygısızlık
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaşkasını kullanan bir erkek eve ekmek getirmez. ayrıl gitsin o zibididen
18 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek yapar bunu normal ben anlattim ama herkes benim gibi acik sözlu degil insan karisi olacak kadina her özelini anlatmali dedi
Cevap sahibi+1 yıls. ktirsin gitsin yavş*ağa bak. Neymiş efendim her erkek yaparmış. İyi ozaman ben niye yapmadım bu yaşıma kadar öyleyse? Yaşım 23 ve daha bir kızla dahi çıkmadım bırak cinsel ilişki yaşamayı bir kenara. Bu iş karakter meselesidir karakter. Ve karakteri böyle kirli olan bir insan hiçbir zaman ciddi ilişki yaşayamaz.
Soran+1 yılSizi taktir ettim dogrusu, bu zamanda boyle erkek kalmadi. O kadar normalestiki hersey anlatamam
Cevap sahibi+1 yılBen de bu şekilde düşünüyorum aslında. Arkadaş çevremdeki insanların her buluşmamızda sürekli cinsel deneyimlerini dinlemek beni toplumda yalnızlaştırıyor. Fakat ne kadar farklı olsam dahi doğru yolun bu olduğundan adım gibi eminim. Çoğunluk her zaman haklı değildir. Güzel düşüncelerin için de ayrıyeten teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim cok sevindim sizin gibi dusunen bir erkegin hala var olduguna. O kadar alistirmislar di ki beni imkansiz göruyordum bakir bir erkegin olma ihtimalini. Hayatinizda her daim guzel seyler olur umarim 🙂
Cevap sahibi+1 yılAynı şekilde senin de hayatta her şey gönlünce olur umarım :)
Soran+1 yılCok tessekur ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Muhtemelen seni kıskandırıp aynı istediği hazzı senin ona yaşatmanı istemiş.
10 Yorumla
+1 yılBi ilişkide bir insan bir insana saygı duyacak, haddini aşmak var, aşmak var bu arkadaş çok ileri gitmiş yerinde olsam af etmezdim
20 YorumlaBende rahatsız olurum
Sevgilin aslında birşeyime yaramıyor
Sadece öyşe kişiler durmadan eskileri anlatırlar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirse kızın köküne kadar aldığını nerden biliyor ben anlamadım birde yazıyor mu sana
36 Yorumla
Soran+1 yılHepsini aliyormus demek istedi herhalde, daha yaziyordu aksam engelledim dayanamadim heryerden engelledim ulasamasin diye
Cevap sahibi+1 yılNe kadar zamandır çıkıyordunuz sanırım yeni ilişki
Soran+1 yılYok 9 aydir birlikteyiz
Soran+1 yılBu kadar sure olmasa bu kadar uzulmezdim acikcasi dayanamadim cok kiskandim
+1 yılBen olsam bende kızardım. Haklısın
15 Yorumla
Soran+1 yılTessekur ederim, bos kiskanclik dayanmiyorsan sormasaydin kadin milletini de anlamak ne zor yaranamiyorum sana bir turlu dedi
- +1 yıl
Bende anlatayımmi ister misin de ona
Soran+1 yılO benim ilk sevgilim daha once hic kimse olmadi ki hayatimda malesef
- +1 yıl
Yani benim de olmadı reelde anlıyorum seni. O. Zaman yapacak birşey yok :)
Soran+1 yılO neye normal dese ben inandim iste.. ama bu fazla geldi dayanamadim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir birisi sadece oral yaptırmış olamaz. Hissettiğini yap.
011 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani mutlaka vajinal iliski de mi yasamistir? Yani oral iliskini boyle anlatan onu da anlatirdi acikcasi
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün. Orala nasıl geçtiler. Sevişmeden geçilmez.
Soran+1 yılEvde yapmamislar magza kapininde olmus orda nasil iliskiye girsinler
Cevap sahibi+1 yılCesarete bak. Yaşları kaç bunların. Utanmamışlar belli.
Soran+1 yılYani sevgilim 22 yasinda kizda 20 ne zaman yaptiklarini da bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOrada yapacak rahat yaşlarda birşey diyemiyorum.
Soran+1 yılEvet malum ev bulmak zoru olurdu o yaslarda
Cevap sahibi+1 yılNe desem bilemedim. Ev bulmak kolaydır. Bizim mahallede liseliler pator patır yapıyorlar. Duyuyoruz.
Soran+1 yılAyy gercekten mi ortalik cok pis ya
Cevap sahibi+1 yılKötü olan çok sebebiyet var ülkemizde
Soran+1 yılEvet orasi oyle
Yani biraz aptallık yapmis bencede
40 YorumlaBen biraz genisim bu konuda ya esimlede konusurum eskilerini 😁
33 Yorumla- +1 yıl
İleride grup gözüküyor 😂😜
- +1 yıl
Hayaller ve gerçekler o zaman 😜😜
Tabiki sonuna kadar haklısın
10 Yorumla
+1 yılOral olmuş ama bakirmiymiş😂
18 Yorumla
Soran+1 yılYani vajinaya giris olmadigi zaman bakir sayilmaz mi?
- +1 yıl
Tabi ki hayır cinsel temas oluyorsa bakir veya bakirelik bozulur. bakirelikle kızlık zatı bozulması farklı kavramlar
Soran+1 yılErkeklerde zar yok tabi de, kendisi biz vajinaya girmezsek bakir sayiliyoruz dedi de
- +1 yıl
Ahhaha ya kanmayın böylelerine lütfen ya
- +1 yıl
Umarım bir şey yaşamamışsındır
Soran+1 yılYok yasanmadi, da demek bakir sayilmiyorlar yeni bir sey daha ögrendim
- +1 yıl
Bende burda bir çok şey öğrendim merak etme 😂
- +1 yıl
İstersen özele gel konuşalım
yani senden öncesi çok sallama
22 Yorumla
Soran+1 yılIcimden cikmiyor gercekten, boyle bir sey unutulurmu?
Belki senin ondan daha iyi oral seks yapabileceğini düşünüyor 🙂
00 Yorumla
+1 yılAranızda cinsellik var mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
İstiyor anlaşılan
+1 yılSeni azdırmaya çalışmış, başarmış mı bilmiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılBiraz aklima dusurdu ama daha cok canim yandi onu oyle dusununce
- +1 yıl
Yakındır senden de aynısını isteyecek
Soran+1 yıl9 aydir istemedi istiyebilir mi gercekren ya of
- +1 yıl
Bu konuları açan erkek ister
Soran+1 yılHaklisiniz artik istiye bilir de o firsati vermem ki
- +1 yıl
Farkında bile olmazsın istemiş olur
+1 yılSen de anlat istiyor gibi sen bir şey anlattın mı?
00 Yorumla
+1 yılDetayı anlatması saçma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBendeki eksikliği dike getirmek istemiştir
00 Yorumla İyi yapmışsın engeli kaldırma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne kadarını yaptın peki o sormaz ama
05 Yorumla
Soran+1 yılBen hic bir sey yapmadim kendi benim ilk sevgilim oda biliyor bunu cok utangactim yavas yavas acilmaya basladim
- +1 yıl
Sende açılmaya basladiysan sonunu hiç iy görmüyorum
Soran+1 yılMerak etmeyin, ne yapip ne yapmam gerektigini cok iyi biliyorum. Bizim bu zamana kadar aramizda cinseil muhabbet asla gecmedi 9 aydir birlikte olmamiza ragmen
- +1 yıl
Birywr de başlayacaksın. Yavaş yavaş açılmaya başladm derken bunu anladım da , senin kararın ama erkeğin istediği seni tahrik edip seninde iyice acilman
Soran+1 yılOndan kastim ben cok utangactim erkeklerle konusamiyordum bile ama Şu an daha rahat hissediyorum kendimi o bakimdan dedim
+1 yılHaklısın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Yani sen sormuşsun ben olsam söylemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Senin yapmanı istiyorda ondan
00 Yorumla
+1 yılTarif etmiş işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden anlatı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaaayy deli mi o sevgilin be
10 Yorumla
+1 yılHaklisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaklsın tabiki
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim eski ilişkilerini cinsel anlattı, rahatsız olmakta haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler