Biriyle ilk bulusmamizi yaptik adam sevgili olmak istedi bende kabul ettim birbirimizi daha yeni tanıyoruz derken eski flört döndü onla sanalda cinsellik konuşmalarımız vardı bu adamla ciddi dusundugumden ilkten basitlik anlasilmasin diye konuşamıyorum o konuları libidomda tavan eskisiyle konussam aldatma veya sorun olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yenisi de seninle sen istemedigin icin bu konuları konusamiyorya hani. O da başkasıyla halletse bu işlerini, evlenene kadar sanal da falan bir sekilde halleyse olur mu?
113 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
Soran+1 yılYa ciddi olduğuma konuyu açınca girmek istiyor ben evlenmeden yasamam eski flortse sanalda konusuyo reelde yaşama düşüncesi yok rahat biri bilemedm şeytan durtuyo
Soran+1 yılHahahha
Soran+1 yılAnladm
Soran+1 yılErkek yapan da olur yapmayan da :) hayrlisi olsn
Soran+1 yılAynen öyle aman nasıl olsa ölecez boş ver çapkınlık yapak az evlenince kisitlanacaz
En İyi Cevaplar
+1 yılYa böyle libidosu fazla olan kızların partnerleri ne şanslı
19 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaa
- +1 yıl
Baya iyiymişsin belli ki çocuk geri dönmüş sana
Soran+1 yılSagol :) iliski yasanmadi evlenince yasicam sadece opusme sevisme
- +1 yıl
Yargılama olarak anlama ama bunlarıda eşinle yaşasan daha iyi olmazmıydı
Soran+1 yılOlurdu bu çocukla işte evlilik dusunuyoruz bakalim hayrlisi eskiyede yol göründü
- +1 yıl
Eee elinde tutsaydı seni senden daha iyisi zor yani 😅bu yeni olanda ikramiyeyi buldu 😅
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
Bu arada sexting olmadan soru sormama müsade var mı?
- +1 yıl
Eic için sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Kızlarımız yine şaşırtmıyor bahanesi de hazır basit zannetmesin, gerek yok ki zannetmesine zaten BASİTSİN (:
25 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ki sevdiği kişiyle yakinlasan o... oluyo
Soran+1 yılÖpüşünce hahahaha evlenince ilişkiye girilecek
Soran+1 yılTamam sirf sevgilimle opuscem
Onla bu işi yapacağna seni tanımyanla yap, eski flort tehlike olur sonra
127 Yorumla
Soran+1 yılBisey olmaz hahaha tanımayan da tehlike olur hshdhdhd
Soran+1 yılAmac tatmin olmak değil ki duygusal tatminlik eskisiyle konsmak daha haz verir
Soran+1 yılYani yoldan geçeni aradığım yok
Soran+1 yılHaklisin ama iş görme kullanmak derdim değil amacım duygum olduğu biriyle :)
Soran+1 yılYa şöyle yenisi herseyi yaşamak istiyor ben evlenince yasicam ilişkiyi o yüzden onu sevsem de o konuya giremiyorum ama eskisi sanalda da konssa olur ya onla konsmak istiyorm dbdjdjd
- +1 yıl
Yenisiyle o tip konulara girersen kişinin sana yaklasım amacı bozulur herseyi elde ettiğinde 6 ay sonra sana by derse bunalıma sokar güvenin sarsılır yenisi ciddiyse o ilk geceye düsünüyorım diceksin o konulara yenisiiyle girmiceksin yenisi konu dönüp dolaşıp cinselliğe geliyorsa yeni adam senle ciddi değil dömektir ihtiyacını gidermek istyr hayır dedğinde bir zaman sonra zaten bitise gecer
Soran+1 yılAynen öyle ihtiyacını gidermek ister ve by der o yüzden eskisiyle konusalm
Soran+1 yılOyle biri degil sanalda konstk diye reelde de yasancak diye bisi yok diyo sjdhdjd
Soran+1 yılAynen arkadan isteyen bile gördüm opusme sevisme yaşadım ben sadece evlenince iliski olacak ama erkekler cinsellik para başka bisi derdinde degl dediğin gibi sagol
Soran+1 yılYok arkaya karsiyim knk zaten hiç olmicak ama arkayi eski sevgili bi kere yalamsti gerdirip ondan bisi olmaz herhalde:)
Soran+1 yılKova
Soran+1 yılEvlenince aldatmak olmaz da özgür ruh var
aldatma olmayacakta ne olacak
212 Yorumla
Soran+1 yıl:))) off bunla da ciddi düşünülüyor diye o konulara giremem eğlence insani sanar
Soran+1 yılO ne dmk
Soran+1 yılYok ya evlilik ariyom evlenince yasancak iliski şimdi sevgiliyken opusme filan
Soran+1 yılFb aramiyom
Soran+1 yılHahhaahjajaja olur :)
Soran+1 yılSagol asko
Soran+1 yılTakip ettm
+1 yılSayılmaz yavrum
10 Yorumla
+1 yılolmaz ya kafana göre takıl
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sayılmaz tokatla
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaha tamamdir
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. eski flörtünle yatmışsan günah olur
03 Yorumla