Iyi bir ilişkimiz vardi onu da çok seviyorum değer veriyorum onun da aynı şekilde olduğunu düşünüyorum. Ama o konular açıldı ben de yanlışa düşmemek bir anlık nefsime yenilmemek için ondan ayrıldım. Su an biraz kötü hissediyorum ama doğru olan bu değil midir? Onu mutlu etmek için pişman olacağım bisey yapmak istemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani şöyle Bence de cinsellik istemiyorsan asla yapma Ki bu bence cok önemli bir şey Bakirelik de evlilik olunca önemli bana göre. Ama direkt onun fikirlerini almadan ayrıldysan garip olmus Demek istedigim ilk önce istemedigini belirtmen gerek Eğer sıkıntı etmiyorsa devam edin Ama cinsellik şart diyorsa bitirmekte haklısın Bence tekrar yaz. Şu şu sebepten ayrıldım ama senin fikrini alamadım Sen ne düşünüyorsun Olması şart mı diye sorabilirsin bence☺️
02 Yorumla- +1 yıl
Knk bakirelik erkeklerde önemsiz demiyorum? Nerenden duyar kasmaya basladın Benım icin önemli Bırlıkte evlenicegim adaminda öyle olmasini önemserim. Hayır sanki erkekler ıstedigiyle iliskiye girsin kadinlar giremez gibi bi cümle kurduk
En İyi Cevaplar
+1 yılŞahsi fikrim, ayrılmak zor olmuştur. Ama ceza olarak iyi olmuştur. Millet yok normal şey neden ayrıldın cahilsin felan yazmis. En iyisini yapmışsın. Nikah olana kadar yapma. Böyle şeyler belki ayrilicak sonra hayatın boyunca unutamayacağın. Bir ders VERİCEK pişman olucaksin. En güzeli dediğim gibi boş ver. Sallaaa uzak dur. Ha barismak istersen de herşeyi anlat. Sakin bu libidosu yüksek erkeklerede inanma çok kız arkadaşım var kendisini oynatilmis gibi değersiz hisseden. Sen dinleme onları sakin. Önüne bak.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılan o ki ilişkinin bir amacı ve ciddiyeti yoktu.
Varsa bile lafta kalıyordu.
Ya da gerçekleşmesi için çok şey gerekiyordu ve bu sana imkansızlıklar algısını getirdi. Bu karara vardın.
Hayırlısı olsun.
Pişman olacağın şeyi yapmamalısın. Sende haklısın.
cut.00 Yorumla
Başka birisi girince hayatına, o da aynısını yapacak.. Ha daha önce ha daha sonra..
Kendine bir yol çiz bu konuda.. Cinsellik sadece ve doğrudan seks değil, öpüşme bile buna girer..00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın yenisini bulursun
00 Yorumla
+1 yılYanlış tercih yapmışsın, hayatına kim girerse girsin kimi ile bir hafta kimi ile bir ay kimi ile bir yıl elbet konuşacaksın. Eğer bunları konuşmuyorsan sevgili olmana gerek yok kimseyle. Sevgililik ile arkadaşlığı birbirinden ayıran kişilerin birbirine duyduğu şehvet duygusu olmalı. E bu duyguyu da o samimiyetle dışa vuramıyorsa kişi o zaman zaten arkadaş olun. Ha dersen ki ben nefsime uymak istemem bu da güzel ama o zaman kimseyle hiç en başından sevgili olmamalısın.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın bence de artık sevgili yapmamaliyim
- +1 yıl
Eğer endişen bu ise ve buna çok dikkat etmek istiyorsan evet yapmamalısın dostum. Doğru karar bu olur.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle cinsel fiziki his istemesi normal ama senin düşüncelerini baz alıpda dile getirmesi gerekirdi bence doğru hamle yapmışsın sonuçta bunun bide düşüneceğim vicdani boyutu var diyorsun birliktelik sonrası üzüleceğine baştan müdahale şifadır ve bunun sızısı dinecektir sadece birazcık zaman lazım
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim Hanımefendi önemli olan senin hislerin hayatında daima mutluluklar yaşaman dileğiyle
Soran+1 yılTeşekkürler size de ayni güzel dileklerde bulunuyorum
+1 yılKrndinden odun verme, yani dusundugun inandigin bir sey vsrsa onun pesinden git ama hayir demeyi bil direk kesmek nedir eger ki seni anlamiyosa zorluyosa dusuncelerini onemsemiyosa ayril ama hayir demeden tepkisine bakmadan ayrilman biraz tuhaf olmus. Peki daha once uyardin mi? Yani konusmayalim istemiyorum biraz zaman gecsin zamana birakalim tarzi bir seyler soyledin mi? O ne dedi zorladi mi beni seviyosan filan diyerek sevgini duygunu kullanmaya calisti mi? Eger boyle olduysa ayrilman iyi olmus yani ama daha once ayrilmanda en azindan boylr seyler yasamanj onledi. Kendi iradenle verdigin kararlardan pisman olma sakın
10 Yorumla
+1 yılBakireysen ve bakireliğe önem veriyorsan doğru yaptın hata yapmadın haklısın sevgilinden sonra tüm erkekler üstünden geçsin istiyorsan git devam et sevgili ol o zaman benden bu kadar bir erkeğin ağzı sıkıysa seksxd yap onunla ama bir kere verirsin ille bu konu açılırsa benden söylemesi kendine cici bak kimseye kendini xbecserxtme seni bari kaybetmeyelim hadi ben karaktersizim çok kız xbdecerdim ama çok pişmanım vebali üstümde o kızlarda evleneceği zaman çok skstınxı çekiyor evlenmeden girme ilişkiye
00 Yorumla
+1 yılBurada seni kınayanlar olacak hiç aldırma. Evlilik öncesi ilişki yaşamak zorunda değilsin. Ama buradakiler sanki zorundaymış en azından ön sevişmesidir, öpüşmesidir gibi şeyleri hep mecburiyetmiş, olmazsa olmazmış gibi empoze ediyorlar. 3 ay biriyle çık onunla öpüş, 7 ay biriyle çık onunla seviş.. Bundan dolayıdır ki evliliklerde huzur yok. Bunca çirkinliğin olduğu bir çağda güzellik olamaz çünkü.
41 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum herkes aynı değil sürekli senle konuşmayacaksa kimle konuşacak vs diyip duruyolar
+1 yılCinsel konuları konuşmakla nasıl bir yanlışın içine düşecektin ki? İlişki içerisinde olduğun her erkek illaki bu tarz konuları konuşmak isteyecektir. Aşk dediğimiz şeyin olayı zaten biraz dürtülerden ibaret değil midir? Gidip de birlikte ol diyen yok zaten ama konuşmamak için ayrılman saçma geldi.
51 Yorumla
+1 yılValla ben zaten o konuları konuşmaya utanıyorum. O açsa bile büyük ihtimal konuyu değiştiririm ya da bilimsel açıdan cevaplarım bi sorusu varsa. Bu konular sadece evliliğe hazır iki çift tarafından konuşulmalı. İlişkinin başında değil. Benim görüşüm bu
10 Yorumla
+1 yılarkadaşım cinselliği yaşamak zorunda değilsin ama cinsel konularda birbirinizi tanımak zorundasınız. sen deli misin. adam seni zorla yatağa atacak değil
eğer evlilik düşünüyorsanız ki evliliğin temel taşı cinselliktir. hayatı paylaşacağınız insanı cinsel yönden tanımalısınız. ya karşınıza sapık biri çıkarsa. en azından başta öğrenirsiniz
evlenip her şey bittikten sonra saçma sapan bir beraberlik daha mı iyi
sen saçmalamışsın10 Yorumla
+1 yılYani iyi gidiyor demişsin bi anda ayrılmak yerine rahatsız olduğunu dile getirseydin tepkisine göre hareket etseydin keşke
12 Yorumla
Soran+1 yılYok uyardim bu kere
- +1 yıl
O zaman bişey diyemem karar senin
+1 yılCinsel konuyu evleneceğin kişiyle konuşmayı tercih ettiğini anlıyorum. İlişki ciddiyete bindiğinde senin için bir kapı aralanacaktır bu konuda. Onunla da ona güvenmediğin için ayrılmışsındır. Elbet bunları konuşacağın zaman gelecektir. Kendini güvende (limanında) hissettiğinde buna hazır olduğunu anlayacak gibisin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. 😂 Gercekten mi sevgili niye var yani? Adam disardaki kizla konusda kavga edersiniz ama sizle paylascagi seyi sizle konusuncs da ayrilirsiniz mantik nerde? Gitsin o zaman disarda isini gorsun sende boynuzlari tak dolas. Vermesen bile azda olsa gonlunu hos etmen gerekir.
00 YorumlaSenin onu uyarmana ve bu hassas konuları konuşmak istemediğini pişman olacak bir şeyler yapmak istemediğini belirtmene rağmen.. o hala sürekli olarak her buluşmada konuyu hep cinselliğe getiriyorsa ayrılmakla iyi yapmışsın..
Doğru zamanda doğru yerde kendiliğinden gelişen masum bir öpüşme ilişkide normal sayılabilir..
her şey dozunda güzeldir..
Ayrıca bir ilişkide şehvet ve ihtiras varsa orada aşk yoktur zaten..00 Yorumla
+1 yılBunu yapabilen bu denli soğuk kanlı biriysen tebrik ederim.
11 Yorumla
Soran+1 yılİçim içimi yiyor bakma sen
Nedeni buysa doğru olanı yapmışsınız. Hakkınızda hayırlısı.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok iyi yapmışsın sevgililer hic cinsellik konuşur mu sevgililer sevisir mi aaaaaa... niye bi erkekle sevgili oluyorsunuz o zaman hep elele tutuşup gezerek aşkım aşkım konuşarak mi geçecek hayat elbette sevisme seks te olacak sürekli aynı konu olursa sıkıcı olabilir... kadinlarda nedir bu cinsel konulardan kaçınmak... şunu unutmayı cinselligi konuşmayan yaşamayan bütün kadınlar istisnasız aldatilir
10 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapmışsın ben nisanliyim biz bile konusmadik cinsel konular hicbirsekilde dugune yakin konusulur cekinme utanma. azalsin diye.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani niyet evlenmekse konususlabilir üslubuyla. çünkü bu önemli konu. evlenince bu konularda uyum sağlamaniz lazımki mutlu olasıniz. yani sınırlı bi şekilde konuşulabilir. belki ona göre önlem alır veya sen. ama her dakka bu konuyu açıp ahlaksizca konuşuyorsa ve uyardıgin taktirde dinlemiorsa ayrıl
00 Yorumla
+1 yılİnsanlık tarihi boyu bu kadar çoğalmamıza rağmen cinselliğin halen böyle tasfir edilmesine şaşırıyorum. İnsan sevdiği kişiyle cinsellik düşünür net açmasıda normal seni biblo diye almıyor cinsel dürtülerde var bunun içinde bacım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi kez uyarsaydın ayrılmakta acelemi ettin
kimse seni istemediğin konuda konusturamaz13 Yorumla
Soran+1 yılUyardim tekrar açıldı konu
Cevap sahibi+1 yılhata etmemişsin o suçlu
Cevap sahibi+1 yılvicdanın rahat olsun sende hiç suç yok
+1 yılİstemiyorsan doğru yaptın. Sen abazakar bakma onlar iki günlük konuştuklarıyla yatıp başka kişi arayanlar :d
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. Böyle şeyleri konuşmak istemediğini söylesen yeterdi sanki
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu da denedim yine açılıyor konj
Evlenmeyi düşünüyorsan bu konuları biraz konuşmanız lazım evlenince boşanmaya gitmemesi için herşeyi konuşmanız lazım cinsellik de dahil nefsine gelince hiçbir temas istemediğini söylersin saygı duyarsa sorun yoktur
10 YorumlaSen daha iyi bilirsin Kendine layık ol abla olanaksız bir şey
10 Yorumla
+1 yılAşırı koruyucu olmakta iyi değil nereye kadar yani hormonel bir durum neticesinde.
10 YorumlaAllahın seçkin kulu allah seni Hz ayşeminiz yanına nail eylesin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılOnu mutlu etmek değil.
Kendiniz de mutlu hissedecekseniz yapabilirdiniz.
Yapmadınız.
Ayrıldınız.
Geçmiş olsun.
Paşama da iyi şanslar diliyorum. Yolu açık olsun.00 Yorumla
+1 yılkonu konuşulur, hatta cinsel sohbette yapılır. Tabi dinen yanlış yapmak istemiyorsan haklı sayılırsın. Ama fazlada kasmamak gerek sextingden zarar çıkmaz eğerki iradeniz sağlamsa
00 Yorumla
+1 yılSenin tercihine kalmış bi olay kimse bi yorum yapamaz bence
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılCinsellik iki taraf isterse güzel olur ya da sohbeti eğer o sohbet seni sarmiyorsa haklısın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalık. Bu konular çiftler arasında illa ki açılacaktır.
Aseksüel olmadığı sürece böyle erkekte bulmakta sana bol şans zira çok ama çoook ihtiyacın olacak. 😉20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. İlişki doğanın temelinde cinsellik için var zaten cinsellik yaşamadan konuşmadan bi ilişki nereye kadar sürer en azından açıkmış sana karşı
00 Yorumla
+1 yılburada cinsel konuları açılış tarzı ve neler konuşmak istediği ayrıca neden konuşmak istediği zihin yapısı çok önemli bence
00 YorumlaHata ettin. Cinsellik konuşmak veya seks yapmak kötü bir șey değildir. Umarım tekrar seninle ilişkiye bașlamaz (kendi görüşüm)
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmadığın file getirdiğin halde bu durum devam ettiyse mantıklı bir hareket yapmışsın. Ama bunu dile getirmediysen bu sen hatan olmuş olur.
00 Yorumlaiyi yapdın eline yüzük taksaydı istediğini alırdı bir aile versin ev versin sende zam verirsin yani evlenmeden olmaz seven annesini getirir kapına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok yerinde bir karar olmuş.. Ha ayrılmak yerine canım ben bu konuları konuşmak istemiyorum, bana doğru gelmiyor Allah nasip ederse evliliğe yakın konuşulur diyebilirdin. Bilemedim ama sakın öyle bir hataya düşme
00 YorumlaŞimdi konu şöyle; yapsan ne kaybedersin yapmasan ne kaybedersin. Bunun muhasebesini yapıp ona göre hareket et.
00 Yorumla
+1 yılResimdeki sensen ve cinsel konu açtıysa evlen bence
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çok zayıfsın çekim yokki aşıktır o :D
Soran+1 yılHerkesin zevki bir değil seni hiç göremiyoruz 🤭
+1 yılYapma o zaman illa ayrılmak mı lazımdı? zorladı mı seni? fevri davranmışsın bence
10 Yorumla
+1 yılHayat senin kararları sen ver..
Bize sormana gerek yok.10 YorumlaGeri barismaniz yakındır saçma bir sebep ayrılık için. Gerçi bir kez ayrildimmi kırılan zemin tekrar eskisi gibi olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılDovru bi kez ayrılık oldu mu eskisi gibi olmaz
Konuşabilirsiniz. Ancak ısrar ediyorsa ayrılman iyi olmuş. Sevgilin ciddi bir ilişki adamı değil belli ki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne olacak bu dünyada sana bu konuyu kimse açmayacak mi?
00 YorumlaCanım evlenmeden olmaz derdin. Sorun çözülürdü. Ne safsın
00 Yorumlaİlk muhabbetinde yaptıysan bence hata ama uyarmana rağmen sürekli tekrarlandıysa doğru
00 Yorumla
+1 yılReddetmek yerine ayrılmak neden? Evet hata yapmışsın, hatta ayıp etmişsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla eskı yıllar olsa sana sacma davranmısın derdım ama sımdı erkekler yatmak ıcın sevgılı yalanı yapıyor kızlarda cok acık bırıyle beraberken bır ordu ılede kırıstırıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn iyisini yapmışsın bana da aynısını yaptı ayrıldım iyi ki dedim ayrilmisim.
Çünkü ilk de açma dedikçe gittikçe nude atlara geldi ve bitirdim iyi ki bitti00 Yorumla
+1 yılvalla benden ayrılan kız olsa ben bir daha yazmazdım, umarım sana yazmaz bir daha.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğin bir şeyi uyarmana rağmen yaptı ise doğru yapmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinselik yaşayınca tek erkek mi mutlu oluyor? Ben anlamıyorum ya cinselik yaşayan kadın kötü mü oluyor?
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç bir erkek cinselik için ayrılmazdı çünkü sadece kadınlara baskı var cinselik kötü ayıp gösteriliyor erkek her gün biriyle olunca da helal olsun diyenler var. Ben mesela ayrılmazdım çünkü kendimi kocama saklamam o saklamış olmayacak çünkü. Sen evlenmeden cinselik istemiyorsan normal ayrılman
Cevap sahibi+1 yılDoğru olan bana göre bu değil ama sana göre doğru herkesin düşüncesi değişik. Hep kadın yüz vermeyecek uzak duracak diyenler var erkek rahatça cinselik hakında konuşuyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke demezsin umarım...
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarim
Gizli Üye(25-29)+1 yılaferin iyi tamam cinsellik tabu olarak kalsın böyle. İleride de cinsel problemli bir evlilik yaşayıp hayatının sonuna kadar psikolojisi bozuk yaşa çok süper
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru yapmışsın aslında ama konuşmak istemediğini söyleseydin keşke
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmışsın yeni gelen sevgili elinden tutup parka götürür artık seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan söylemiyorsan on numara insansın direkt evlenilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin kararın öyle istiyorsan öyle olmalı buna hata ya da değil denmez
10 Yorumla
+1 yılİyisini yaptın aferin sonradan pişman olacağına yol yakınken ayrıldın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet hata etmişsin ne olurdu onunla sanalda s*kişseydin
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim cinsel konular açtığı için ondan ayrıldım. Hata mı ettim sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım