Öpüşmek aslında bir aşk belirtisidir belki herkes için geçerki olmaz. Yani aşık olan insan aşık olduğu kişiyi öpmek ister uzun uzun bence öyle konuşmakısım bu konu önemli. Ya da sende rahatız olduğu bir ayrıntı vardır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılKaç yıldır evlisin? Son iki yıldır demişsin sorunda
13 Yorumla
Soran1 yıl6 yıldır
- 1 yıl
bir şey diyemiyorum. Ağzın ile ilgili sorun yaşamıyorsa tuhaf bir durum
Soran1 yılOlsa söylerdi bence
1 yılNormal durum. İlişkiye girdiğim çoğu kadın ile bende öpüşmedim.
14 Yorumla
Soran1 yılPeki tüm vücudunu yalamak istedin mi partnerinin öpüşmekten daha da detaylı ve iğrenç bence
- 1 yıl
Hayır yalamam tabi. Bu şeyleri güvendiğim ve hijyeninden emin olduğum birisine yaparım. Öylesine denk gelen yatmak için tanıştığım birine yapmam.
Soran1 yılİşte benim de aklıma takılan bu bu kişi herhangi biri değil eşim ve vucut yalamak isterken niye öpüşmez ki bir insan ki ilişki için bu çok önem verdiğim bir konu şu da var eskiden öpüşürdük iyi de öpüşüyordu
- 1 yıl
Evliysen iş değişir. Ben evli olduğunu düşünmedim o yüzden normal demiştim. Evliysen normal değil bu durum. Asla.
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. geçmişte yaşadığı bir travmatik durum olmuştur. ya da cahilce doğru olmayan bilgilere sahiptir.
14 Yorumla
Soran1 yılYani kendisi ben öpüşmeyi sevmiyorum diyor ama ilişkide çoğu şeye açık tiksiniyor desem yalamak daha iğrenç değil mi tüm vücudu hem de
Soran1 yılTemizlenmeli o kısma katılıyorum ancak iğrense duş almadan da iğrenirdi demek istemistim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu dediğimi ciddiye almanı öneririm. Tercihleri değişmiş olabilir.
118 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani gay gibi mi
Cevap sahibi1 yılEvet. Onlarda böyle belirtiler olur. Kadınlarla opusemezler ve kadın da olsa yalamayı çok severler. Yine de dan diye sorma adama ama bu konuda gözlerini dört açmalisin.
- 1 yıl
Abi ben soruyu soran kişi değilim ama dediğine yakın bir örnek biliyorum kuzenimin arkadaşı bir cocukla sevgiliymis evlendikleri gün çocuğun gay olduğunu anlamış. Ve çocukla sevgiliylej kızla hiç opusmuosmuslar , acaba neden böyle
Soran1 yılNey ney ney bu benim aklıma hiç gelmedi yav 🫣
Soran1 yılBaşka ne gibi belirtiler olur söylesene
- 1 yıl
Kocan değişik davranıo mu son zamanlarda
Soran1 yıl@ssyyogodlyd herzamanki gibi aşırı kafaya takan stresli birine dönüştü sadece cinsel anlamda farklı bir yönelim görmedim ama beyfendi deyince de emin olamadım çünkü eskiden öpüşmekten zevk alırdı
- 1 yıl
Bende yazdım yukarıya kuzenim arkadaşınin sevgilisi de opusmexlermis hiç evlendikleri gün gay olduğu ortaya çıkmış. Telefonuna görüştüğü kişilere dikkst et
- 1 yıl
Etrafında kadınsı erkekler falan var mi ona bak
Soran1 yıl@ssyyogodlyd görmedim ama bir kaç erkek arkadaşım üniversite yıllarında gay gibi demişti ama etrafında da onda onda böyle belirtiler ddikkatimi çekmedi hiç
Cevap sahibi1 yılÖpuşmemesi çok büyük bir ipucu ayrıca yalamayı sevmesi de 2. En büyük ipucu bu konularda.. umarım ben yaniliyorumdur ama sen bu konuya odaklanmalisin. Ama hiç belli etme normal kadınla aldatan erkekler gibi kolay yakalanmazlar çok daha dikkatlidirler.
- 1 yıl
Abi sen bu konuda baya tecrübelisin merak ettim seni
Soran1 yıl@ssyyogodlyd şu an tek dikkatimi çeken nokta sadece erkek bir kaç arkadaşımın gay gibi demesi ama hiç dikkatimi çeken bir şey olmadı şimdi düşününce son zamanlarda sürekli anal ilişki istemesi de beni bir düşündürdü şimdi
Cevap sahibi1 yılBen de onlardan miyim diye merak ediyorsundur muhtemelen ama değilim. çevrem biraz geniştir her tipten arkadaşım oldu. ayrıca bu site de ve c2 uygulamasinda da kızlardan çok gay pasifler dadaniyor bana. Hatta bı gün birine sordum tipimde bişey mi var nedir bu ilgi diye. Yok sadece beğendim demisti. Bı de çok masum gorunuyormusum ondanmis.🥲
Cevap sahibi1 yıl@soran anal istiyor mu diye sormak aklıma geldi ama o kadar da belli etmek istemez diye sormadım bile. bir de arkadaşların öyle dediyse ben artık emin oldum gibi. Sen bu süreçte dikkat et hızlıca öğrenmeye calis çünkü türlü hastalıklar bulasabiliyor çok yazık olur sana.
- 1 yıl
Bana istek atabilir misin çok merak ettim sni
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumunuz bana çok yardımcı oldu öyle bir şey beklemediğim için bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti ama gözlemleyecegim teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim 🙏
Gizli Üye(45 üstü)1 yılO öpüşmek istemez ise sadece içine boşalıp çıkarsın o kadar, Gerisini kendi düşünsün artık.
14 Yorumla
Soran1 yılÖpüsmek istemeyip yalamak vs istemesi daha da değişik eskiden böyle bir sorunu yoktu 2 senedir falan öpüşmeyi sevmiyorum diyor çıkıyor işin içinden bana ilişkide neyi seversin vs diyor ama öpüşmek hariç herşeye tamam diyor
Cevap sahibi1 yılDudaktan da mı öpmüyor. Herhangi tiksindirici bir koku vs. oldu ise o alışkanlık yapmıştır. Her seferinde istemez. ama o şekildede cinsel birleşme hiç bir anlam taşımaz.
Yani içine gir çık boşal sonra çıkar yat. ( Kadın ne yapacak o halde)
Soran1 yılYa benden tiksinse yalamak veya farklı fanteziler yaşamak istemez diye düşünüyorum öpüşmekten hoşlanmam e daha önce öyle bir takıntın yoktu diyorum lafı ceviriyor
Cevap sahibi1 yılBaşkası falan olabilir mi acaba.. Tiksinti yoksa her erkek öpmek hoşlanır bunu sizde bilirsiniz.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÖpüşmek çok güzeldir ya zevk almazsın ki o ilişkiden
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılDemek ki duygusal olarak bir şey hissetmiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bilmem garip sevmiyor olabilir ya da iyi öpüşmüyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılöyle olmaz ki neden öpüşmek istemesin ki dişlerini fırçalamadıysa gitsin fırçalasın belkide nefesinin koktuğunu düşünüyordur olamaz mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO nasil be , öpüşmeden olur mu hepsi kombine sonucta
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılCok ilginc sebebi ney acaba. Agzimi kokuyorki
00 Yorumla
1 yılBelki kafasına çuval geçirip yapmak istediği için düşüncesi kafasında hakimdir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBelki ağzı pis oluyor onunla da öpüşmek istemiyordur ya da dudak sevmiyordur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben öperim o konuda sorun olmaz öper yalar emer gömerim ilişkide operimde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Bilmem ona sor burada kimse yanında olmadığı için cevap veremez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Belki nefesinin koktuğunu düşünüyordur.
18 Yorumla
Soran1 yılBu kişi eşim nefesi koksa bir kokar 2 kokar ki ben de fark ederim 2 yıldır öpüşmeyi reddediyor
Soran1 yılYalamak daha iğrenç değil mi bir insanın tüm vücudunu bu teklifi sunan da kendi istiyorum bunu demisti
Soran1 yılBen öpüşmüyorsan ben de yalamana izin vermem dedim
Soran1 yılİlişkide istediğimi yapıyor öpüşme hariç beni yalamayı kendi istiyordu ben de o yalama kısmına izin vermedim öpüşme hariç her şeye (çoğu şeyr açık tamam diyor)
Üzülerek söylemeliyim ki sadece ihtiyacını gideriyor.
10 Yorumla
1 yılhızlı iken öpüşmek zor ama normal ritimde öpüşmek iyidir
10 Yorumlaöpüşmeden nasıl olacak ya bence sevişmenin başlangıç noktası öpüşmektir bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılYanlış anlamayın ama hakikaten nasıl nerden buluyorsunuz böyle numune tipleri aklım almıyor
00 Yorumla
1 yılağzı kokuyor olmalı
20 Yorumla
1 yıltiksinme değil sadece gözgöze gelip tutkulu öpüşme eksik herşeyi yapıp bunun olmaması bundan olabilir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO ne la öyle... sende oral yapma
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÖpüşmek her şeyin başlangıcı
11 Yorumla- 1 yıl
Öpüşmeden istemiyorum de
- Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılsevmiyordur ya da ağzın kokuyordur
12 Yorumla
Soran1 yılYok öyle bir şey eskiden öpüşüyorduk gayet de ateşliydi ve öpüşmesi beni aşıri tahrik ederdi
- 1 yıl
sıkılmıştır o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılMal oldugu icin istemez.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSoğan yedi herhalde derm
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Öpüşmek seksin en temel ihtiyacıdır
00 YorumlaDetaylı bilgi almalı o kişiden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Belki sevmez amasyada
00 Yorumla
1 yılSevişmem
10 Yorumla
1 yılSaçmalık sjjsjs
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Ağzın mı kokuyor öpüşmeyi mi bilmiyorsun
00 Yorumla
1 yılAğzı kokuyordur
17 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂bir kokar iki kokar 7 24 sarımsak yemiyor herhalde ama bende de şey var ağız ve vucut hijjeni benim için önemli bir erkek karakteri sevgisi ilgisi işte akla ne gelirse her şeyde tam istediğim gibi olsa ağzı kokuyorsa gene de soğurum o erkekten kaldı ki cinsel ilişki sırasında kokuyorsa zaten fark edersin ki
- 1 yıl
Benim için sadece ağzı değil komple yıkanmamız lazım sonra o
Soran1 yılİşte benden tiksinmiyor zaten dikkat eden biriyim ama eşim son 2 yıldır öpüşmeyi reddediyor ben de tam tersine çok önem verdiğim bir şey
- 1 yıl
İlişkiden önce duş aldıran erkek hakkında benden tiksiniyor diyorsanız size de bravo bu bence iki kişinin sağliğı açısından olmazsa olmaz hee diyelim ki öyle bir imkan yok sınırlı olur o seks
- 1 yıl
Sevmiyor belki de inşallah oper sizi djjdjd
Soran1 yılDuş aldırma vs yok zaten dikkat ediyorum soeun öpüşmede önceden sevdiği şeye neden şimdi istemiyorum diyor ki benim için ilişkide önemini bile bile
- 1 yıl
Kıymet bilmiyorlar işte elindekini tadına bakacaksın
1 yılYaniiii tuaf
10 YorumlaDuygusal olarak birsey hissetmiyor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevemediğini
10 Yorumla
1 yılZevksiz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKokuyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYüzünü beğenmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. FB mi