Ön sevişme ilişki'de çok büyük rol oynuyor bana göre ve oldukça uzun tutulması gerektiğini düşünüyorum fakat ön sevişme de partneriniz oral yapmak istemese nasıl bir tepki verirsiniz? Ve siz ön sevişme de oral yapıyor musunuz?
Ön sevişme de oral yapmak istemeyen partnerinize nasıl bir tepki verirsiniz?
Selam, ben oral seksi, tüm çeşitlerinden daha çok severim, bazen birleşme yaşamadan sadece oral seks yaşadığım zamanları bilirim, benim için çok aşkla yaptığım ve yapılmasını sevdiğim ilişki türüdür..
Ön sevişmede oral yaptırmak benim için olmazsa olmazdır fakat sebebim kadınlarınki gibi fiziksel değil, daha çok psikolojik. Pipime ilgi, sevgi, istek, şefkat gösterildiğini bilmek isterim. Aksi halde de zaten öpüşmek, koklaşmak, partnerin vücudunda elleri ve dudakları gezdirmek beni birleşmeye fazlasıyla hazırlıyor. Gördüğünüz gibi erkekler de duygusaldır.
Ön sevişmede illaki oral olacak diye bir şey yok ki vücudunuzu keşfedin ayaklardan başa kadar her zevk noktasını uyarın emin olun ki oral ile uyarildiginizdan daha fazla zevk alacaksınız ve orgazma daha kolay ulaşacaksınız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
alıp karşıma konuşurum tabiyiki ters bir tepki vermem eğer benimle uyum içerisinde değil ise ve çözüme'de ulaşamıyorsam istediklerimi karşılayamıyor veya ben karşılayamıyorsam yollarımızı ayırmayı teklif ederim
Erkek oral yapmasını bilirse kadını dayanamaz yapar bence. Önemli olan kadını üst sehvetlerde tutmak önemli. Bir kadın erkeğine oral yapmıyor sa problem erkektedir
Zaman oldukça yapılmasını herkes sever diye düşünüyorum ya da kendini o an temiz veya iyi hissetmiyordur çok nedeni var aslında
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
aynen doğru yaklaşım zaten sekste içine girmek seksin son dokunuşları herşey önsevişme oral öpüşme yalaşma değil mi ama hakkıyla yapabilen yok biraz yalatınca içine koy diyorlar hemen karşımdakinin bunu istememesi büyük sorun olurdu
İki ihtimal var... 1. İhtimal çekip gitmek... 2. İhtimal saçlarından tutup ağızını malum yere zorla götürmek... (şaka amaçlı söyledim 2. ihtimali ciddiye alıp saçma saçma yorumlar yapmayın)
Tepki vermem ama ilk içine girdiğimde erken boşalırsam da mızmızlanmaya hakkın yok öncesinde boşaltsan içinde daha çok Kalıp seni boşaltana kadar içinde kalabilirdim derim 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
onu yapmıyorsa gitsin mast. yapsın ne diye uğraşıyor 2. kişi ile
Tecavüz gibi bir şey olmuyor tabii ki, eğer partner yapmak istemediği ve buna zorlanmadığı sürece. Kararlara saygı duyumalı sadece. Acaba sen oral'ı karıştırıyor olabilir misin?