Cinsel Yaşam Oral seks yapmak istemeyen partnerinize karşı tavrınız ne olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Oral seks yapmak istemeyen partnerinize karşı tavrınız ne olur? Oral seks yapmak istemeyen partnerinize karşı tavrınız ne olur? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Anlayış gösterirdim fazla zorlamazdım ama ben de ona yapmazdım. O da oral seksin tadından mahrum kalırdı. Şimdi o düşünsün 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Başlangıçta zor olur ama karşılıklı iyice sabunlarsak dudaktan öper gibi olur. Keyfide güzel olur. Wlisincadw zevklerin en buyugunude oralla yaşarsınız neden bu zevkten uzak duralım. yspalim yaptiralim 0 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Bir erkek partnerini gerçekten istiyorsa iştahlı iştahlı Oral yapar. Oral yapmadan seks yapmak şekersiz tatlı yapmak gibidir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ağzına otururum 10 2 Yorumla Takatukacııı +1 yıl Otur otur Yorumla Soner_Milan +1 yıl Bunu yapmak zevk veriyor mu sana. ? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha önce ikimizde ilişki yasadiysak hastalık vs kapabilecegimiz geliyor aklıma. Yaptırdım ama şu an korkuyorum 4 0 Yorumla
postman52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Ben yapıyorum o yapmıyor öyle idare ediyoruz 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Tm der geçerim 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Küserim 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. ne yapsan yapmıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Anlayış gösterirdim fazla zorlamazdım ama ben de ona yapmazdım. O da oral seksin tadından mahrum kalırdı. Şimdi o düşünsün
Başlangıçta zor olur ama karşılıklı iyice sabunlarsak dudaktan öper gibi olur. Keyfide güzel olur. Wlisincadw zevklerin en buyugunude oralla yaşarsınız neden bu zevkten uzak duralım. yspalim yaptiralim
Bir erkek partnerini gerçekten istiyorsa iştahlı iştahlı Oral yapar. Oral yapmadan seks yapmak şekersiz tatlı yapmak gibidir.
Ağzına otururum
Otur otur
Bunu yapmak zevk veriyor mu sana. ?
Daha önce ikimizde ilişki yasadiysak hastalık vs kapabilecegimiz geliyor aklıma. Yaptırdım ama şu an korkuyorum
Hiç yapacağımı sanmıyorum
Neden ki
Bı kere yaptırdım öyle birine
AA sonra
Oral yapmayan ile isim olmaz
Ben yapıyorum o yapmıyor öyle idare ediyoruz
saygı duymak zorundasın
Bişey olmaz
Tm der geçerim
Küserim
Saygı gösteririm
ne yapsan yapmıyor