Cinsel Yaşam Hangi meslektekiler daha çok cinsellik yaşıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ve neden o meslek Hangi meslektekiler daha çok cinsellik yaşıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Seksin mesleği olmaz. Erkek erkektir fırsatını bulursa kaçırmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aboq Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Turizm. Yabancı kadınlar türk kadınları gibi olmadığından hoşlandıkları erkeklerle ilk randevudan ilişki yaşıyorlar hatta sırf ilişki için bile kaçamak vakit ayırıyorlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu erkekelrde p c herhal her kariya gidiyof Cevap sahibi 1 yıl Aynen
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Isi geregi cok kadinla muhatap olan erkek cok cinsellik ysar 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Ben doktorum çok fazla cşnsellik yapıyorum sebebi kızlar çok geliyor 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Hastalar mi Yorumla Açılındoktorgeldi 1 yıl Hastamla hiç yapmadım sekreterle oldu bi de hemşire ile Yorumla Soran 1 yıl Somra nasil yzüne baktin nasil bu güven Yorumla Açılındoktorgeldi 1 yıl Karşılıklı isteyip yaptık neden sonra birbirimize bakmayalım? O da istedi ben de istedim kimse kimseye zorla bi şey yapmadı neden utanalım? Yorumla Soran 1 yıl Ondan degil ya kadin seni tehdit ederse ya seni ciddiye almazsa sen dicen sibel bu dosya nerden dikkat et o da seni kaale almaz Yorumla Açılındoktorgeldi 1 yıl Tehdit edemez iftira atabilir , eğer iftira atarsa da kendi bilir kendi adı kirlenir benim hiç şeyimde olmaz Yorumla Soran 1 yıl Yani bielemedm Yorumla Açılındoktorgeldi 1 yıl Sen yaşadın mı benzer şeyler? Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Melsekle ne alakasi var ki 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Dogru p i c heryerde p ic Yorumla Gezdolas01 1 yıl Piclikle degil isteklilikle alaklai Yorumla Soran 1 yıl Namus nerde? Yorumla Gezdolas01 1 yıl Herkes kendi çizgi ve sinirini bilirse namus lafi dahil olmaz Yorumla Soran 1 yıl Iste yok Yorumla Gezdolas01 1 yıl Oda insan olmayanlardan kaynaklı... Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Muhendislikde pek hatun yok bizim isler kesat 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sağlık ve havacılık ve turizm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Turizimde çalışıyorum sanırım biz 0 21 Yorumla Soran 1 yıl Herkesi yapiyon mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çoğu yapar müşteri memluniyeti önemlii 😅 Yorumla Soran 1 yıl Sen de mi yapiyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ara ara seçiciyim Yorumla Soran 1 yıl Oglum sizde namus yok mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne alakaa zaten müslümanda değilm dini problemim yok Yorumla Soran 1 yıl Haha konu din mi cidden, sen her müslüman olmayan her kadini dikiyor mu saniyon milletin bi kuralu bi edebi var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin kuralların sana benimkiler bana ben zevkime bakarım alan memnun veren memlun Yorumla Soran 1 yıl Ok kanka ztn senin Ya rragin hastalikli mikrop yuvasi olmustur Yorumla Soran 1 yıl Önüne gelene girince Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başta dedim seçiciyim sen hala laf yapıyon raporların var tertemizim sen küflenmiş awını düşün Yorumla Soran 1 yıl Kurban ol sen benimkine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Jsjsjdjsj tabii tabi odun gibi yatarsın sen yatakta Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Lafa gelince p. Yıldızı gibi sevişirisn ama demi Yorumla Soran 1 yıl Yoo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aferim kocanı bekle sen 11 12 cm çıkınca gelen pişmanlık hissi Yorumla Soran 1 yıl E napim öyle cikarsa napimm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayatında zevki tadamadan ölceksin 1 hayatın var ve bomboş geçecek Yorumla Soran 1 yıl Cok komik ayyyyyy p. Rsbu mu olmak lazim lan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok değill sen verme kimseye ben zaten istemem de biri yanlışlıkla azar sana denk gelir hemen kaç verme sakın Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. sekreter :) 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Jigolo :D 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Otelci 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Sen misin Yorumla respectemir 1 yıl Bu seni hic alâkadar etmez Yorumla Soran 1 yıl Kes lan Yorumla Soran 1 yıl burada. Rragina kadar gösteriyonuz isinize geldi mi Yorumla respectemir 1 yıl Türkçe yaz Yorumla Soran 1 yıl kardeşim Yorumla Soran 1 yıl Yazinca degistiriyor Yorumla respectemir 1 yıl Tamam teyze Yorumla Soran 1 yıl Oyyy kurban olur teyzen sana Yorumla respectemir 1 yıl Yok yok Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Seksin mesleği olmaz. Erkek erkektir fırsatını bulursa kaçırmaz
Aboq
Turizm. Yabancı kadınlar türk kadınları gibi olmadığından hoşlandıkları erkeklerle ilk randevudan ilişki yaşıyorlar hatta sırf ilişki için bile kaçamak vakit ayırıyorlar
Bu erkekelrde p c herhal her kariya gidiyof
Aynen
Isi geregi cok kadinla muhatap olan erkek cok cinsellik ysar
Ben doktorum çok fazla cşnsellik yapıyorum sebebi kızlar çok geliyor
Hastalar mi
Hastamla hiç yapmadım sekreterle oldu bi de hemşire ile
Somra nasil yzüne baktin nasil bu güven
Karşılıklı isteyip yaptık neden sonra birbirimize bakmayalım? O da istedi ben de istedim kimse kimseye zorla bi şey yapmadı neden utanalım?
Ondan degil ya kadin seni tehdit ederse ya seni ciddiye almazsa sen dicen sibel bu dosya nerden dikkat et o da seni kaale almaz
Tehdit edemez iftira atabilir , eğer iftira atarsa da kendi bilir kendi adı kirlenir benim hiç şeyimde olmaz
Yani bielemedm
Sen yaşadın mı benzer şeyler?
Melsekle ne alakasi var ki
Dogru p i c heryerde p ic
Piclikle degil isteklilikle alaklai
Namus nerde?
Herkes kendi çizgi ve sinirini bilirse namus lafi dahil olmaz
Iste yok
Oda insan olmayanlardan kaynaklı...
Muhendislikde pek hatun yok bizim isler kesat
Sağlık ve havacılık ve turizm
Turizimde çalışıyorum sanırım biz
Herkesi yapiyon mu
Çoğu yapar müşteri memluniyeti önemlii 😅
Sen de mi yapiyon
Ara ara seçiciyim
Oglum sizde namus yok mu
Ne alakaa zaten müslümanda değilm dini problemim yok
Haha konu din mi cidden, sen her müslüman olmayan her kadini dikiyor mu saniyon milletin bi kuralu bi edebi var
Senin kuralların sana benimkiler bana ben zevkime bakarım alan memnun veren memlun
Ok kanka ztn senin Ya rragin hastalikli mikrop yuvasi olmustur
Önüne gelene girince
Başta dedim seçiciyim sen hala laf yapıyon raporların var tertemizim sen küflenmiş awını düşün
Kurban ol sen benimkine
Jsjsjdjsj tabii tabi odun gibi yatarsın sen yatakta
😂😂
Lafa gelince p. Yıldızı gibi sevişirisn ama demi
Yoo
Aferim kocanı bekle sen 11 12 cm çıkınca gelen pişmanlık hissi
E napim öyle cikarsa napimm
Hayatında zevki tadamadan ölceksin 1 hayatın var ve bomboş geçecek
Cok komik ayyyyyy p. Rsbu mu olmak lazim lan
Yok değill sen verme kimseye ben zaten istemem de biri yanlışlıkla azar sana denk gelir hemen kaç verme sakın
Sağlık sektörü olabilir nöbetler vs
Turizm, turistler ile çok iletişimdesin çünkü
sekreter :)
Jigolo :D
Otelci
Sen misin
Bu seni hic alâkadar etmez
Kes lan
burada. Rragina kadar gösteriyonuz isinize geldi mi
Türkçe yaz
kardeşim
Yazinca degistiriyor