Ben hemşireyle evlenmeyi düşünmem ancak aralarında takılan olmak isterse takılıyoruz arada. Üni son sınıfta hemşirelik öğrencileri ile zaman geçirmek çok güzeldi
Her nöbette değil, bazen bazı hemşireler gecenin geç saatlerinde offlamalar dinlenmeler başlayınca doktorun yanına gelip biraz fazla samimi olabiliyor, içini dökebiliyor diyeyim. Ee sağlıkta da ayıp olmaz malum, ben de dinliyor paylaşıyorum dertlerini.
Çok samimi olduğum bir tanesi vardı bekar ve kapalı yeni mezun. Gelip bir akşam öyle şeyler anlattı ki ben şok oldum. Bir de hani yaa şöyle bi durum var doktor bey acaba tıbben anormal mii diye anlatıyor, tıbbi konu gibi göstermek konuşmamızı meşrulaştırıyor gibi oluyor. Benim hormonlarım çok yüksek galiba falan diyordu anlarsın ya kanka
Knkam şu an hastanedeyim klinik bana emanet, akşama unutmazsam takip atıp anlatayım sana biraz. Belki taktik de veririm birkaç tane, ciğerlerini biliyorum da kendilerinin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hemşireler, severizzz
Hemsirmisin kanka
Doktorum
Ooo elinin altı dolu desene
Buram buram kokuyo
Kesinlikle genelleme yapmıyorum.
Bazı hemşireler baya hevesli diyebilirim ama doktor konusunda.
Biz de heves kırmıyoruz tabi :)
Bu dediğimi erkek hemşireler duymasın tabi, hastanede yeterince öfkeli bakışlarına maruz kalıyorum burada da uğraşamam 😂
Sağlam koca arıyolar dşyelşm
Onlara vermiyolar size minveriyolar
Evli hemşireler çok istekli oluyo kanka
Ben hemşireyle evlenmeyi düşünmem ancak aralarında takılan olmak isterse takılıyoruz arada.
Üni son sınıfta hemşirelik öğrencileri ile zaman geçirmek çok güzeldi
Dostum nöbette olanları duysan bilsen hastaneye olan bakış açın 180° değişir
Hepsi patlak diyon yani
Şaka yapıyon neler yapıyonuz nöbette kanka oz yz sn
Yok öyle demiyorum, hatta aralarında bakire olup yüzeysel şeyler yaşayanlar daha çok denk geldi bana
Ver ağzına emsin
Her nöbette değil, bazen bazı hemşireler gecenin geç saatlerinde offlamalar dinlenmeler başlayınca doktorun yanına gelip biraz fazla samimi olabiliyor, içini dökebiliyor diyeyim.
Ee sağlıkta da ayıp olmaz malum, ben de dinliyor paylaşıyorum dertlerini.
Güzel bir maceranınanlat sana ne yaşadın bakam
Tkp atan
Çok samimi olduğum bir tanesi vardı bekar ve kapalı yeni mezun.
Gelip bir akşam öyle şeyler anlattı ki ben şok oldum.
Bir de hani yaa şöyle bi durum var doktor bey acaba tıbben anormal mii diye anlatıyor, tıbbi konu gibi göstermek konuşmamızı meşrulaştırıyor gibi oluyor.
Benim hormonlarım çok yüksek galiba falan diyordu anlarsın ya kanka
Knkam şu an hastanedeyim klinik bana emanet, akşama unutmazsam takip atıp anlatayım sana biraz.
Belki taktik de veririm birkaç tane, ciğerlerini biliyorum da kendilerinin
İyi olur kanka
Sen şimdi at ben sana hatırlatırım
Burdamısın bro
şehir hayato buna imkan sunuyor
Meslek ne
Pasta ustasıyım sen?
Hmm hangi şehir
İst
Sen demiyven mi meslek ne senin
ofis işleri...
Sizin ofisteki durumlar nasıl