Cinsel Yaşam İş yerinde seks yaygın mı? Sudekirsof Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hiç duydunuz mu İş yerinde seks yaygın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok yapan var tekstil de çalıştım bi gün erkekler tuvaletinde kadın ic çamaşırı vardı tekstil atölyelerinde herkes birbirine vuruyor 0 6 Yorumla Sudekirsof +1 yıl Nasıl Yorumla Barbarosakman +1 yıl Nasıl derken neyini anlamadın Yorumla Sudekirsof +1 yıl Neden vuruyor Yorumla Barbarosakman +1 yıl Vurmak dediğim başka anlamda Yorumla Sudekirsof +1 yıl Evli mi Yorumla Barbarosakman +1 yıl Evlisi de bekarı da yapıyor Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Günlük hayatta pek olmaz ama mesai dışında firma eğlenceleri yemekleri çok ise ya da ortak seyehatler var ise olma olasılığı biraz yüksek... 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Siz cok film izlemissiniz. KS’de oyle yalanci erkekler var ki neymis sirkette masada kariyi becermis. Hayal guclerine hayranim. 0 3 Yorumla ToplumAvcısı +1 yıl 👍👍 Yorumla ozngr +1 yıl İnternette linklere de denk gelmedin hiç Yorumla ashleyww +1 yıl Heh geldi bir tane daha hayalperest Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. iş yerimde lgbt üyesi yoksa ne yapayım seksi 0 0 Yorumla
Gece_aşkı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Bizim isyerinde var ama yonetici olarak birsey yapamiyoruz 0 0 Yorumla
__ALİÇO__ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl duymak ne hem yakaladım hem defalarca yaşadım 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. İş çıkışı yer bulamamış apartman boslugunda kıza çakmislar 0 0 Yorumla
karizmayabak Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İş yerinde ilişkiler bile mantıklı değilken sorduğun soruya bakar mısın? 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok yaygın tabiki. O odalarda sen insanların çalıştığını mi sanıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çalıştığının kuruma göre değişirmasaj salonun da çalışıyorumgünde 50 kişi geliyorsa 20'si vurdurur 0 9 Yorumla Sudekirsof +1 yıl Evli mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli bekar karışık. Yorumla Sudekirsof +1 yıl Zengin mi gelenler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani orta sınıf var çoğunluk kocalarını yetersiz bulanlar Yorumla Sudekirsof +1 yıl Neden para veriyorlar bedava yapacak çok varken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem sormadım Yorumla Sudekirsof +1 yıl Kocaları bilmiyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merakın mı? Istegin m8 var? Yorumla Sudekirsof +1 yıl Merak Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yaygın olduğunu sanmıyorum ama azımsanmayacak kadar çok duyuluyor. 0 0 Yorumla
Dangeroouss Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ben yapiyorum Şu an is cikisi evimde sikisiyoruz hep 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet işyeri ofisimiz de ve yangın çıkışında uçuyoruz ve bunu otele bike taşıdığımız oluyor çok heyecanlı ve tutkuku oluyor. 0 0 Yorumla
Aspirin00gs Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yaygın ben yakaladım 0 2 Yorumla Sudekirsof +1 yıl Nasıl Yorumla Aspirin00gs +1 yıl burada diyemem Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ufak kaçamaklar 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tekstil de olan var elbette 😊 0 0 Yorumla
Ergl06 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Bizim iş yerinde oldu 0 1 Yorumla Ergl06 +1 yıl 20 katlı bina 12 kata kadar dolu ondan sonra boş cıkarmış katın birine düdüklemiş Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben hiç duymadım ama vardır heralde :D 0 0 Yorumla
Sensational Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. Tabi ki olmazsa olmazlardan. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Duydum gördüm yaptım 0 0 Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hem de nasıl 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evett cokkk 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Duydum 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. haha çoook :)) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Çok yapan var tekstil de çalıştım bi gün erkekler tuvaletinde kadın ic çamaşırı vardı tekstil atölyelerinde herkes birbirine vuruyor
Nasıl
Nasıl derken neyini anlamadın
Neden vuruyor
Vurmak dediğim başka anlamda
Evli mi
Evlisi de bekarı da yapıyor
Günlük hayatta pek olmaz ama mesai dışında firma eğlenceleri yemekleri çok ise ya da ortak seyehatler var ise olma olasılığı biraz yüksek...
Siz cok film izlemissiniz. KS’de oyle yalanci erkekler var ki neymis sirkette masada kariyi becermis. Hayal guclerine hayranim.
👍👍
İnternette linklere de denk gelmedin hiç
Heh geldi bir tane daha hayalperest
iş yerimde lgbt üyesi yoksa ne yapayım seksi
Bizim isyerinde var ama yonetici olarak birsey yapamiyoruz
duymak ne hem yakaladım hem defalarca yaşadım
İş çıkışı yer bulamamış apartman boslugunda kıza çakmislar
İş yerinde ilişkiler bile mantıklı değilken sorduğun soruya bakar mısın?
Çok yaygın tabiki. O odalarda sen insanların çalıştığını mi sanıyorsun
Aaa fotokopi odası mesela nelere şahit olmuştur 😂😂
Çalıştığının kuruma göre değişirmasaj salonun da çalışıyorumgünde 50 kişi geliyorsa 20'si vurdurur
Evli mi
Evli bekar karışık.
Zengin mi gelenler
Yani orta sınıf var çoğunluk kocalarını yetersiz bulanlar
Neden para veriyorlar bedava yapacak çok varken
Bilmem sormadım
Kocaları bilmiyor mu
Merakın mı? Istegin m8 var?
Merak
Iş yerindeki kisilerle yaygın. Herkes s. kisiyor
Yaygın olduğunu sanmıyorum ama azımsanmayacak kadar çok duyuluyor.
Ben yapiyorum Şu an is cikisi evimde sikisiyoruz hep
Evet işyeri ofisimiz de ve yangın çıkışında uçuyoruz ve bunu otele bike taşıdığımız oluyor çok heyecanlı ve tutkuku oluyor.
Yaygın ben yakaladım
Nasıl
burada diyemem
@sudekirsof sana bi soru
Yaşadım bir çok kez açıkçası
Ufak kaçamaklar
Tekstil de olan var elbette 😊
Bizim iş yerinde oldu
20 katlı bina 12 kata kadar dolu ondan sonra boş cıkarmış katın birine düdüklemiş
Evet her kes gizlice yapıyor
Zor niye fantezin mi var
Takip eder misin
Ben hiç duymadım ama vardır heralde :D
Oldukça fazla hemde
yok ama yapmak istediğim birisi var
Dün oral seks yaptırdım iş yerinde
Tabi ki olmazsa olmazlardan.
Duydum gördüm yaptım
Yaygın
Hem de nasıl
evet yaygın